Novosti

Tražimo pojačanje za naš Office Management tim!

Osoba si na koju se svi mogu osloniti? Krasi te snalažljivost u gotovo svim situacijama? Voliš analizirati i optimizirati interne procese koji će poboljšati operativnu učinkovitost? Imaš oko za detalje? Vidiš se na radnom mjestu na kojem imaš priliku napredovati u industriji koja doživljava ubrzan rast? Čini se da baš tebe tražimo!

Pridruži nam se kao Office Manager/ica u Inchoou! Pošalji nam svoj životopis i rješenje zadatka na posao@inchoo.net, a u nastavku pročitaj više o Inchoou i poslu Office Managera/ice!

Pročitaj više

Dođi u Inchoo na ljetnu PHP ili dizajn praksu!

Ako studiraš i želiš mjesec dana provesti kod nas na praksi, pozivamo te da se prijaviš na natječaj za ljetnu praksu. Mjesec dana ćeš biti u našem uredu i stjecati radno iskustvo u području eCommercea, a cijelo vrijeme će uz tebe biti mentor koji će ti pružiti podršku u radu.

Ovo ljeto primamo tri PHP i jednog dizajn praktikanta.

Pročitaj više

Onboarding Project Managera – Kako su prošla prva tri mjeseca u Inchoou?

onboarding-project-managera

Po završetku edukativnog programa Project Management Crash Course, pridružila su nam se 3 nova Project Managera – Antonia Šakić, Antonija Magić i Borna Kraljević. Oni su dio Inchooa već više od 3 mjeseca i s njima smo popričali o njihovim prvim dojmovima, dosadašnjem iskustvu i savjetima za sve koji se žele razvijati kao voditelji projekata u eCommerce svijetu.

U nastavku pročitaj što su rekli.

Pročitaj više

Zaposli se kao IT Sales Manager/ica!

Osoba si koja uz vrhunske prodajne vještine odlično razumije i proces izrade web rješenja. Komunikacija na engleskom jeziku ti ne predstavlja nikakav problem, a pitanja o poslovnim potrebama i tehničkim specifikacijama jedne web trgovine možeš smisliti bez problema.

Tvoj idealan tim sastoji se od tehnički potkovanih i entuzijastičnih marketing & sales stručnjaka s kojima ćeš svakodnevno promišljati kako privući željene projekte. Vidiš se na radnom mjestu u kojem imaš priliku napredovati u industriji koja doživljava ubrzan rast. Čini se da baš tebe tražimo!

Pridruži nam se kao IT Sales Manager/ica u Inchoou! Pošalji nam svoj CV na posao@inchoo.net, a u nastavku pročitaj više o Inchoou i poslu IT Sales Managera/ice!

Pročitaj više

Digital Marketing tim dobiva svoj senioritet!

digital-marketing-senioritet

Inchoo je eCommerce agencija koja nudi potpunu uslugu izrade, dizajna i optimizacije online trgovina. S našim klijentima nastojimo ostvarivati dugoročnu suradnju fokusiranu na rast njihovog online poslovanja, a u tom izuzetno snažnu ulogu igra naš Digital Marketing tim. Prateći dobru praksu uvođenja senioriteta kod tehničkih i Project Management timova, danas je službeno i Digital Marketing senioritet ugledao svjetlo dana!

Pročitaj više

Zaposli se kao Digital Marketing Manager u Inchoou!

Kada nešto radiš, daješ sve od sebe i posvećuješ pozornost detaljima. Ne možeš za sebe reći kako si osoba koja sjedi i čeka da se nešto dogodi, već samostalno iniciraš akciju i promjenu. Uglavnom zbog posla, pričaš u/o keywordima.

Bitno ti je kontinuirano pratiti rezultate svega što radiš, a onda iskoristiti to tako da svakim sljedećim korakom optimiziraš stvari zbog postizanja sve boljeg rezultata. Metrika i brojke su ti svetinja, no kreativa ti je as u rukavu koji ćeš nam donijeti u naš Digital Marketing tim.

Pročitaj više

UX/UI Design Starter Kit – Vodič kroz svijet korisničkog iskustva i sučelja

Zanima te svijet optimizacije korisničkog iskustva i dizajna korisničkog sučelja? Ne znaš odakle krenuti ili kako se nastaviti razvijati u tom smjeru? Onda si na pravom mjestu jer smo za tebe pripremili UX/UI Design Starter Kit.

Ovaj vodič sadržava popis korisnih smjernica i linkova za sve one koji se žele razvijati u smjeru UX/UI dizajna. Namijenjen je svima koji tek počinju učiti i onima koji već imaju ponešto iskustva.

Pročitaj više

5 razloga zašto odabrati Shopware za vaš webshop

5-razloga-za-shopware

Donedavno na eCommerce tržištu nije bilo rješenja koje je kvalitetno rješavalo potrebe poduzeća srednje veličine. To su poduzeća s postojećim online poslovanjem čiji rast traži višu razinu fleksibilnosti i razvoj dodatnih funkcionalnosti, ali koja su ograničena mogućnostima svojih postojećih eCommerce rješenja.

Baš takvima bi se kao odličan izbor mogla pokazati eCommerce platforma Shopware, razvijena u Njemačkoj sa setom svih najvažnijih eCommerce funkcionalnosti out of the box.

Ako je i u vašoj tvrtki došlo vrijeme da izgradite novi webshop, a niste sigurni koje je najbolje rješenje za vas, donosimo vam nekoliko razloga zašto je Shopware platforma moderno rješenje za rast i razvoj vašeg eCommerce poslovanja.

Pročitaj više

Shopware – Nova eCommerce platforma u regiji!

Nakon godinu dana “tihog” partnerstva izlazimo javno. Prvi u Hrvatskoj uvodimo eCommerce platformu – Shopware!

Partnerstvo sa Shopwareom rezultat je kontinuiranog promatranja tržišta, trendova i naše znatiželje. Tako smo se prošle godine u ovo vrijeme, dok su eventi bili još uvijek in, a korona out, našli na Shopware Partner Dayu u Ahausu, Njemačka. Cijela priča oko partnerstva ondje je službeno započela.

Pročitaj više

Saznajte tko su Frontend Crash Course predavači i kako će izgledati edukacija

Frontend predavači

Nakon uspješnih edukacija u prethodnom razdoblju, 2021. godinu smo odlučili započeti frontend edukacijom. Nedavno je objavljen Frontend Starter Kit, a trenutno prikupljamo prijave za Frontend Crash Course koji kreće početkom veljače.

U pauzi od pripremanja materijala i evaluacije pristiglih prijava, razgovarala sam s predavačima edukacije Filipom Svetličićem i Mladenom Ristićem.

Pročitaj više

Organiziramo Frontend Crash Course – Prijavi se i proširi svoje znanje frontend developmenta!

Frontend Crash Course

Dijeljenje znanja interno i sa zajednicom predstavlja jednu od naših temeljnih vrijednosti. Zbog toga rado organiziramo programe učenja i predavanja u sklopu Udruge Osijek Software City. 

Do sada smo organizirali čak tri PHP akademije, a krajem prošle godine pripremili smo i program pod nazivom Project Management Crash Course. Sretni smo što je nakon svake edukacije netko od polaznika postao novi Inchooer.

S početkom 2021. godine odlučili smo isto napraviti i za frontend development, stoga smo pripremili Frontend Crash Course – program učenja za sve one koji žele proširiti svoje znanje frontend developmenta te se smatraju potencijalnim developerom za Inchoo.

Pročitaj više