Novosti

Dođi u Inchoo na ljetnu PHP ili dizajn praksu!

Ako studiraš i želiš mjesec dana provesti kod nas na praksi, pozivamo te da se prijaviš na natječaj za ljetnu praksu. Mjesec dana ćeš biti u našem uredu i stjecati radno iskustvo u području eCommercea, a cijelo vrijeme će uz tebe biti mentor koji će ti pružiti podršku u radu.

Ovo ljeto primamo tri PHP i jednog dizajn praktikanta.

Kako će izgledati praksa?

S mentorom ćeš se dogovoriti za termin prakse koji vam odgovara i 20 radnih dana ćeš dolaziti kod nas u ured. Naučit ćeš kako se radi u timovima te kako se planiraju, komuniciraju i realiziraju veliki projekti. Svakog praktikanta će kroz praksu voditi jedan mentor koji ima dugogodišnje iskustvo educiranja. PHP praktikanti će izrađivati web shop s osnovnim funkcionalnostima, a dizajn praktikant će izrađivati skice, wireframeove i vizualna rješenja za web shop. Za one praktikante koji pokažu napredno znanje ćemo staviti i veće izazove, ovisi o razini znanja te mogućnostima.

Za PHP praksu tražimo:

 • Dobro poznaješ osnova PHP i MySQL web tehnologija.
 • Primjere radova postavljene na GitHubu.
 • Status učenika ili studenta, nije bitno koja škola ili fakultet, bitna je tvoja mogućnost i želja za učenjem.

Što te dodatno diže na rang ljestvici kandidata za praksu?

 • Razumiješ koncepte objektno orijentiranog PHP-a i MVC-a.
 • Poznaješ HTML, CSS i JavaScript.
 • Upoznat si s nekim PHP CMS-om (WordPress, Drupal) ili modernijim frameworkom (Symfony, Yii, Laravel).
 • Imaš iskustva u izradi web stranica i web aplikacija.
 • Imaš Iskustvo rada s Gitom ili s nekim drugim alatom za verzioniranje koda.

Za dizajn praksu tražimo:

 • Dobro poznaješ odabrane alate za dizajn (Photoshop, Figma ili Illustrator).
 • Primjere radova.
 • Primjećuješ detalje.

Što te dodatno diže na rang ljestvici kandidata za praksu?

 • Imaš iskustva u dizajnu responsive web stranica.
 • Razumiješ što znači UX/UI.
 • Znaš ilustrirati i/ili animirati.
 • Poznaješ HTML, CSS i JavaScript.

Što ti Inchoo nudi?

 • 20 radnih dana prakse.
 • Opuštenu atmosferu uz kolege zaljubljenike u svoje područje rada.
 • Rad s vrhunskim kolegama, koje u svakom trenu možeš pitati za pomoć.
 • Praktično znanje primjenjivo i u drugim područjima, a ne samo pri izradi web shopova.
 • Razgovor za posao, ako se iskažeš na praksi.

Želim doći na praksu! Kako ću se prijaviti?

Rok za prijavu je 20. lipnja 2021. godine u 23:59.

 1. Pošalji nam životopis i primjere radova na mail praksa@inchoo.net. Radovi ne moraju biti profesionalni, mogu biti i radovi za sebe, prijatelje ili kolegij na fakultetu.
 2. Po završetku natječaja ćemo se javiti s povratnom informacijom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, pozvati te na razgovor.

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila praksa@inchoo.net.

Pročitaj više

Onboarding Project Managera – Kako su prošla prva tri mjeseca u Inchoou?

onboarding-project-managera

Po završetku edukativnog programa Project Management Crash Course, pridružila su nam se 3 nova Project Managera – Antonia Šakić, Antonija Magić i Borna Kraljević. Oni su dio Inchooa već više od 3 mjeseca i s njima smo popričali o njihovim prvim dojmovima, dosadašnjem iskustvu i savjetima za sve koji se žele razvijati kao voditelji projekata u eCommerce svijetu.

U nastavku pročitaj što su rekli.

Pročitaj više

Zaposli se kao IT Sales Manager/ica!

Osoba si koja uz vrhunske prodajne vještine odlično razumije i proces izrade web rješenja. Komunikacija na engleskom jeziku ti ne predstavlja nikakav problem, a pitanja o poslovnim potrebama i tehničkim specifikacijama jedne web trgovine možeš smisliti bez problema.

Tvoj idealan tim sastoji se od tehnički potkovanih i entuzijastičnih marketing & sales stručnjaka s kojima ćeš svakodnevno promišljati kako privući željene projekte. Vidiš se na radnom mjestu u kojem imaš priliku napredovati u industriji koja doživljava ubrzan rast. Čini se da baš tebe tražimo!

Pridruži nam se kao IT Sales Manager/ica u Inchoou! Pošalji nam svoj CV na posao@inchoo.net, a u nastavku pročitaj više o Inchoou i poslu IT Sales Managera/ice!

Pročitaj više

Digital Marketing tim dobiva svoj senioritet!

digital-marketing-senioritet

Inchoo je eCommerce agencija koja nudi potpunu uslugu izrade, dizajna i optimizacije online trgovina. S našim klijentima nastojimo ostvarivati dugoročnu suradnju fokusiranu na rast njihovog online poslovanja, a u tom izuzetno snažnu ulogu igra naš Digital Marketing tim. Prateći dobru praksu uvođenja senioriteta kod tehničkih i Project Management timova, danas je službeno i Digital Marketing senioritet ugledao svjetlo dana!

Pročitaj više

Zaposli se kao Digital Marketing Manager u Inchoou!

Kada nešto radiš, daješ sve od sebe i posvećuješ pozornost detaljima. Ne možeš za sebe reći kako si osoba koja sjedi i čeka da se nešto dogodi, već samostalno iniciraš akciju i promjenu. Uglavnom zbog posla, pričaš u/o keywordima.

Bitno ti je kontinuirano pratiti rezultate svega što radiš, a onda iskoristiti to tako da svakim sljedećim korakom optimiziraš stvari zbog postizanja sve boljeg rezultata. Metrika i brojke su ti svetinja, no kreativa ti je as u rukavu koji ćeš nam donijeti u naš Digital Marketing tim.

Pročitaj više

UX/UI Design Starter Kit – Vodič kroz svijet korisničkog iskustva i sučelja

Zanima te svijet optimizacije korisničkog iskustva i dizajna korisničkog sučelja? Ne znaš odakle krenuti ili kako se nastaviti razvijati u tom smjeru? Onda si na pravom mjestu jer smo za tebe pripremili UX/UI Design Starter Kit.

Ovaj vodič sadržava popis korisnih smjernica i linkova za sve one koji se žele razvijati u smjeru UX/UI dizajna. Namijenjen je svima koji tek počinju učiti i onima koji već imaju ponešto iskustva.

Pročitaj više

5 razloga zašto odabrati Shopware za vaš webshop

5-razloga-za-shopware

Donedavno na eCommerce tržištu nije bilo rješenja koje je kvalitetno rješavalo potrebe poduzeća srednje veličine. To su poduzeća s postojećim online poslovanjem čiji rast traži višu razinu fleksibilnosti i razvoj dodatnih funkcionalnosti, ali koja su ograničena mogućnostima svojih postojećih eCommerce rješenja.

Baš takvima bi se kao odličan izbor mogla pokazati eCommerce platforma Shopware, razvijena u Njemačkoj sa setom svih najvažnijih eCommerce funkcionalnosti out of the box.

Ako je i u vašoj tvrtki došlo vrijeme da izgradite novi webshop, a niste sigurni koje je najbolje rješenje za vas, donosimo vam nekoliko razloga zašto je Shopware platforma moderno rješenje za rast i razvoj vašeg eCommerce poslovanja.

Pročitaj više

Shopware – Nova eCommerce platforma u regiji!

Nakon godinu dana “tihog” partnerstva izlazimo javno. Prvi u Hrvatskoj uvodimo eCommerce platformu – Shopware!

Partnerstvo sa Shopwareom rezultat je kontinuiranog promatranja tržišta, trendova i naše znatiželje. Tako smo se prošle godine u ovo vrijeme, dok su eventi bili još uvijek in, a korona out, našli na Shopware Partner Dayu u Ahausu, Njemačka. Cijela priča oko partnerstva ondje je službeno započela.

Pročitaj više

Saznajte tko su Frontend Crash Course predavači i kako će izgledati edukacija

Frontend predavači

Nakon uspješnih edukacija u prethodnom razdoblju, 2021. godinu smo odlučili započeti frontend edukacijom. Nedavno je objavljen Frontend Starter Kit, a trenutno prikupljamo prijave za Frontend Crash Course koji kreće početkom veljače.

U pauzi od pripremanja materijala i evaluacije pristiglih prijava, razgovarala sam s predavačima edukacije Filipom Svetličićem i Mladenom Ristićem.

Pročitaj više

Organiziramo Frontend Crash Course – Prijavi se i proširi svoje znanje frontend developmenta!

Frontend Crash Course

Dijeljenje znanja interno i sa zajednicom predstavlja jednu od naših temeljnih vrijednosti. Zbog toga rado organiziramo programe učenja i predavanja u sklopu Udruge Osijek Software City. 

Do sada smo organizirali čak tri PHP akademije, a krajem prošle godine pripremili smo i program pod nazivom Project Management Crash Course. Sretni smo što je nakon svake edukacije netko od polaznika postao novi Inchooer.

S početkom 2021. godine odlučili smo isto napraviti i za frontend development, stoga smo pripremili Frontend Crash Course – program učenja za sve one koji žele proširiti svoje znanje frontend developmenta te se smatraju potencijalnim developerom za Inchoo.

Pročitaj više

Frontend Starter Kit – Vodič za učenje

Oduvijek te zanima web development ili ti je novogodišnja odluka razvijati se u tom smjeru? Ne znaš odakle krenuti ili na kojoj je razini tvoje znanje? Onda si na pravom mjestu jer smo za tebe pripremili Frontend Starter Kit.

Ovaj je dokument namijenjen svima onima koji počinju učiti programirati te onima koji već imaju iskustva u frontend developmentu te se smatraju potencijalnim developerom za Inchoo.

Na jednom mjestu smo pripremili popis znanja i vještina te korisne linkove za sve one koji se žele razvijati u smjeru frontend developmenta prilagođenog našem poslovanju.

Pročitaj više

Na putu prema snažnoj dizajn kulturi

Inchoo design kultura

Svakoj organizaciji kojoj je cilj stvaranje iskustava koja dodaju vrijednost životu njezinih korisnika (zaposlenika & klijenata), izgradnja dizajn kulture (p)ostaje imperativ. U okruženju u kojem se ciljevi i izbori naših klijenata i njihovih kupaca svakodnevno mijenjaju, design thinking pristup predstavlja ključnu poslovnu prednost.

Pročitaj više