Izrada online trgovine?

Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja online trgovina! U tom poslu smo već 10 godina, u kojima smo uspješno izradili 450 projekata s više od 150 klijenata iz 45 zemalja.

Izrada, dizajn i optimizacija online trgovine

Dizajn, izrada i optimizacija online trgovine

Trebate li izgraditi online trgovinu od početka ili s postojećom prijeći na Magento ili neku custom platformu?

U Inchoou koristimo agilnu metodu razvoja softverskih rješenja (tzv. Agile Software development). To znači da pridajemo veći značaj stvaranju uvjeta za brzi razvoj projekta i mogućnost jednostavnog uvođenja bitnih promjena u tijeku same izrade, nego striktnom pridržavanju dugoročnih planova i izradi dalekosežnih scenarija koje je nemoguće adekvatno predvidjeti.

Osim što treba dobro izgledati, online trgovina mora biti funkcionalna, procesirati sve informacije i transakcije bez greške, ali i rangirati visoko u rezultatima pretrage na tražilicama. Jer, kako će vas kupac naći, ako ne zna da postojite?

Prije nego što krenemo u izradu, s vama planiramo stavke koje su bitne za vaše poslovanje i trgovinu.

Faza planiranja je korisna i za vas i za nas kako bismo dobili bolji osjećaj o vašem poslu, o onome što želite od tehničkih i vizualnih funkcionalnosti i što bi za vas bilo najbolje rješenje u svakom segmentu - bilo iz dizajna, developmenta ili optimizacije trgovine.

Naši dizajneri mogu stvoriti izgled trgovine od početka ili za vas kreirati potpuno novi vizualni identitet. U suradnji s konzultantskim timom, predlažu rješenja koja se temelje na primjerima najbolje svjetske prakse korisničkog iskustva, a da pri tome cijela trgovina izgleda moderno i funkcionalno. S tehničke strane, naši certificirani programeri izrađuju i povezuju sve funkcionalnosti koje su potrebne kako bi trgovina bila stabilna, kvalitetna i sigurna.

Ako želite prodavati i biti vidljivi, morate ulagati u svoju trgovinu. Optimizacija trgovina za tražilice (SEO) i PPC kampanje samo su neke od usluga koje vam naš eCommerce konzultantski tim može ponuditi kako biste poboljšali svoju poziciju na tražilicama i povećali prihode.

Tražite li tvrtku s kojom ćete na jednom mjestu dobiti sve što je potrebno kako bi vaša online trgovina bila uspješna, javite nam se!

Analiza web trgovine i oglašavanje

Tehnička / UX analiza

Tehnička / UX analiza

Učitava li se vaša trgovina (pre)sporo? Sumnjate u stabilnost vašeg online poslovanja i kvalitetu rješenja kojeg koristite? Želite poboljšati korisničko iskustvo vaših kupaca? Naši iskusni eCommerce stručnjaci će vas uputiti kako ostvariti maksimum iz vaše trgovine!

Saznaj više

SEO analiza

SEO analiza

Primjećujete pad prometa na vašoj trgovini? Nadogradnje Googleovog algoritma negativno su utjecale na nju? Želite usvojiti najbolje prakse korištenja Google Analyticsa za vaše online poslovanje? Naši certificirani eCommerce i Google stručnjaci će vas savjetovati kako doći na vrh tražilica!

Saznaj više

PPC Oglašavanje

PPC Oglašavanje

Trebate najjeftinije i najučinkovitije oglašavanje vaših proizvoda? Pay Per Click (PPC) oglašavanje će vam donijeti maksimalnu vidljivost na tražilicama i društvenim mrežama. Naši eCommerce stručnjaci će vaše novčano ulaganje u oglašavanje pretvoriti u investiciju, a ne u trošak!

Saznaj više

Što klijenti govore o nama

Suradnjom na našoj prvoj stranici, Inchoo nam je otvorio oči kako razvoj i dizajn trgovine može proći bezbolno. S njihovim znanjem, stručnosti i svakodnevnom komunikacijom, razvili smo stranicu koja odgovara potrebama kupaca, administratorima koji će ju održavati i našem brandu. Posvećenost detaljima u projektu olakšala je posao nama kao administratorima, omogućila nam iskorištavanje potencijala stranice u potpunosti i mogućnost promjena kada god želimo. Potpuna integracija sučelja ostavlja spektakularan dojam. Ako želite user friendly trgovinu i razvojni tim koji osluškuje svaku vašu potrebu, Inchoo je tvrtka koju tražite!

— Emily Phillips, Teraflex

Od trenutka kada smo se obratili Inchoou za suradnju kako bismo napravili našu Zee&Co stranicu responzivnom, ostali smo impresionirani kvalitetom i znanjem Magenta koje su pokazali njihovi developeri. Cijeli tim je izdvojio vrijeme kako bi shvatili što želimo i napravili preporuke temeljene na zahtjevima koje smo imali. Rezultat je responsive stranica prilagođena raznim uređajima i rezolucijama, kupcima je pruženo poboljšano korisničko iskustvo, a za uzvrat smo dobili povećanje konverzija.

— Joann Johnstone, Operations Director, Zee & Co

Od prvog razgovora koji smo vodili, dobili smo dojam kako Inchoo razumije što tražimo u Magento developmentu. Dok su druge developerske tvrtke imali prezentacije pune buzz riječi, Inchoo je bio direktan i usmjeren na naše neposredne, ali i dugoročne potrebe. Ne mogu reći dovoljno pozitivnih riječi o Inchoo timu s kojim smo radili. Komunikacija je izuzetna, provedba je pravodobna i učinkovita, a vizija cijelog tima je prvoklasna. Smatramo Inchoo strateškom prednošću za našu tvrtku. Kako će se eCommerce svijet razvijati, naša tvrtka može samouvjereno poslovati, jer znamo kako uz sebe imamo profesionalce kao što je Inchoo.

— Brian Platt, Keepshooting

Želimo se zahvaliti timu iz Inchooa koji je radio s nama na ovom projektu. Suradnja je bila užitak! Budući da smo relativno novi u ovom poslu, ali smo u prošlosti iskusili i drugu stranu Magento developmenta, bilo nam je jasno da ne treba podcjenjivati pronalaženje tima suradnika koji s nama dijele prave vrijednosti i ponose se svojim radom. Stoga nam je bilo veliko olakšanje pronaći suradnike kao što je Inchoo. Iako je projekt još na početku, ne možemo biti zadovoljniji rezultatima koje pokazuje naša nova stranica. Radujemo se daljnjoj suradnji.

— Lucas O'Brien, Clickable Automotive

Dragi Inchooeri i Plusovci, jučer su Ivičin tim Manaus i Branko iz Plus Hostinga uspješno lansirali novu verziju Sheeel.com - jedne od prvih prilagodljivih Magento stranica. Velika hvala svima u Inchoou i Plus Hostingu i čestitke na uspjehu. Iako imamo još posla na stranici, naši kupci već sada reagiraju vrlo pozitivno na promjene. Veselim se novim promjenama na Sheeel.com, ali i novoj suradnji s Inchoo i Plus Hostingom. U ime cijele Taw9eel grupacije - hvala vam što ste napravili najbolju online trgovinu na Bliskom istoku!

— Nasser Al-Sabah, Sheeel