Trebaš li izraditi novi ili unaprijediti postojeći web shop?

Pružamo usluge izrade, dizajna i optimizacije online trgovina! U tom poslu smo 13 godina. Uspješno smo proveli 500 projekata s više od 200 klijenata iz cijelog svijeta.

Kako možemo pomoći?

O temama poput pokretanje eCommerce poslovanja, odabiru prave platforme, optimizaciji za tražilice i dizajnu možemo razgovarati satima! Ako imaš takvo pitanje, javi nam se!

Mi smo full-service agencija

Trebate li izgraditi online trgovinu od početka ili s postojećom prijeći na Magento ili Shopware?

Svaka industrija, poslovanje, projekti i zahtjevi su specifični, pa time i odabir platforme ovisi o istom. Svojim klijentima savjetujemo ono najbolje za njih. Volimo open-source te smo specijalizirani u izradi eCommerce rješenja na dvije platforme, Shopware i Magento.

Principi kojih se držimo prilikom kreiranja jesu sljedeći. Web trgovina mora biti funkcionalna, ali i privlačna oku. Procesuirati sve informacije i transakcije bez greške. Rangirati visoko u rezultatima pretraga na tražilicama.

Sa svojim klijentima želimo skupa rasti i dugoročno surađivati. Težimo imati pogled na širu sliku poslovanja i ući u dubinu industrije u kojoj se nalazi web trgovina.

Nakon što prikupimo dovoljno informacija o poslovanju, krećemo s fazom planiranja. Faza planiranja je korisna i za vas i za nas kako bismo dobili bolji osjećaj o vašem poslu, o onome što želite od tehničkih i vizualnih funkcionalnosti i što bi za vas bilo najbolje rješenje u svakom segmentu - bilo iz dizajna, developmenta ili optimizacije trgovine.

Naši dizajneri mogu stvoriti izgled trgovine od početka ili za vas kreirati potpuno novi vizualni identitet. U suradnji s konzultantskim timom, predlažu rješenja koja se temelje na primjerima najbolje svjetske prakse korisničkog iskustva, a da pri tome cijela trgovina izgleda moderno i funkcionalno. S tehničke strane, naši certificirani programeri izrađuju i povezuju sve funkcionalnosti koje su potrebne kako bi trgovina bila stabilna, kvalitetna i sigurna.

Ako želite prodavati i biti vidljivi, morate ulagati u svoju trgovinu. Optimizacija trgovina za tražilice (SEO) i PPC kampanje samo su neke od usluga koje vam naš eCommerce konzultantski tim može ponuditi kako biste poboljšali svoju poziciju na tražilicama i povećali prihode.

Što kažu naši klijenti?

Rade na optimizaciji Switch Hitsa s predanošću kakvu nisam nikad vidio, i to donosi korist za obje strane. Prodaja se drastično poboljšala u samo nekoliko mjeseci. Vjerujem da brojevi najbolje govore o tome što Inchoo može učiniti kao tim.

Jimmy Hilburger, President, Switch Hits

Radim u ovoj industriji već 15 godina i Inchoo je partner za poželjeti. Oni su tim koji dodaje vrijednost projektu i napravit će ga iz prve.

Jon Dapron, Director of E-Commerce, Tools4Flooring

Od inicijalne faze planiranja do danas, raditi s Inchoo timom je apsolutno zadovoljstvo. Imaju puno iskustva ne samo u developmentu nego i u Analyticsu, SEO-u, PPC-u, i zato pružaju duboki uvid u različite aspekte eCommercea.

Daniil Babaev, CEO, Europa Parts

Njihove komunikacijske vještine se izdvajaju u odnosu na sve druge naše partnere. Puni su dobrih ideja, preuzimaju odgovornost i uvijek su dostupni za support. Brinu o kvaliteti svog rada i predani su uspjehu klijenta. Ako pričamo o metrikama, angažman Inchooa na stabilizaciji našeg sitea nam je povećao konverziju za 20% i prodaju za 40%.

Arik Barel, CEO, Judaica Webstore

Od trenutka kada smo se obratili Inchoou za suradnju kako bismo napravili našu Zee&Co web trgovinu, ostali smo impresionirani kvalitetom i znanjem koje su pokazali njihovi developeri. Cijeli tim je izdvojio vrijeme kako bi shvatili što želimo i napravili preporuke temeljene na zahtjevima koje smo imali.

Joann Johnstone, Operations Director, Zee & Co