MAGENTO DEVELOPMENT

Izrada web trgovina na Magento platformi

Magento development - Izrada web trgovina - Izrada web shop - Inchoo
Odaberi kvalitetno eCommerce rješenje koje ćeš prilagoditi svojim potrebama!
Magento development - Izrada web trgovina - Izrada web shop - Inchoo

MAGENTO PREDNOSTI

Zašto Magento?

Rasti bez ograničenja

Izradi web trgovinu koja će zadovoljiti tvoje trenutne potrebe, te podržati širenje poslovanja na međunarodna tržišta. Bez tehničkih ograničenja.

Prilagodi web sebi, a ne obratno

Zaboravi na brige oko toga što se može ili ne može napraviti. S Magentom možeš prilagoditi sve procese onima koje si već uhodao u offline poslovanju.

Poveži sve sustave u cjelinu

Više nema mjesta frustracijama oko neusklađenih informacija. Odaberi rješenje koje ti omogućuje integraciju s ERP-om, CRM-om, PIM-om, i svim drugim poslovnim sustavima.

Zanimljivo?

MAGENTO PREDNOSTI

Tko treba odabrati Magento?

Magento je odličan izbor ako imaš već uhodano poslovanje, i planiraš sljedeći korak u rastu i razvoju online kanala. Spreman si uložiti u kvalitetno rješenje koje će otkloniti tehničke brige i omogućiti ti fokus na daljnji razvoj poslovanja. Imaš jak marketinški tim koji ne može ispuniti svoj potencijal, nego stalno priča o ograničenjima. Pronalaziš se u opisu? Onda je Magento prava eCommerce platforma za tebe!

ZAŠTO IZABRATI MAGENTO?

Usporedba Magento platforme u odnosu na druga rješenja

Magento vs SaaS (npr. Shopify)

SaaS platforme trgovcu omogućuju najbrži ulazak na tržište, no ograničene su u funkcionalnostima i mogućnostima skaliranja, što otežava rast poslovanja. S druge strane, Magento nudi velik broj funkcionalnosti, i u startu je pripremljen upravo za trgovce koji žele brzo i efikasno rasti.

Magento vs WooCommerce

Magento je eCommerce platforma koja podržava vrlo šarolik spektar poslovnih potreba i procesa, dok je WooCommerce dodatak za WordPress. Magento ima nenadmašan broj funkcionalnosti koje dolaze unutar instalacije, i detaljno razrađen partnerski program gdje je trgovcima olakšan odabir vrhunskih agencija. Trgovcima je dostupan i ogroman ekosustav inovacija potpomognut Adobeom.

Magento vs SAP, Salesforce i sl.

U usporedbi s drugim enterprise rješenjima, razvoj na Magentu traje kraće i zahtijeva niže investicije. Ukupan trošak izrade i vođenja web trgovine na Magentu (TCO) je niži u usporedbi s ostalim enterprise softverima za eCommerce, a ima i širu globalnu podršku partnerskih agencija.

Magento vs custom rješenja

Custom rješenja mogu biti prilagođena do krajnjih detalja pojedinačnim potrebama trgovaca. No, ona brzo počnu predstavljati kočnicu u razvoju kad nije moguće brzo dodati ili izmijeniti funkcionalnost, promijeniti developere ili agenciju. Magento daje slobodu, dinamičnost i širinu opcija za brži razvoj poslovanja.

Vodeća Magento agencija s 15 godina iskustva

U svojih 15 godina na svjetskom eCommerce tržištu radili smo na više od 500 web trgovina.

NAŠE ISKUSTVO

Zašto nas odabrati kao svoju eCommerce agenciju?

PORTFOLIO

Kreirali smo više od 500 web trgovina 

Istraži web trgovine koje smo kreirali za naše klijente.