Naša priča

Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja, od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka.

U tom poslu smo već 13 godina te iza sebe imamo 500 projekata s više od 150 klijenata iz 45 zemalja.

Trenutno brojimo 50-ak zaposlenika koje čine backend i frontend developeri, dizajneri, optimizacijski tim, prodajni i marketinški tim te voditelji ureda.

Specijalizirali smo se za eCommerce platformu Magento, na čijem razvoju radimo više od 13 godina, dok od 2020. godine nudimo i razvoj eCommerce rješenja na njemačkoj platformi Shopware. Obje platforme su profesionalna open-source rješenja koja korisnicima nude fleksibilnost i kontrolu nad izgledom, sadržajem i funkcionalnostima njihovih web trgovina. Magento je dugogodišnji tržišni lider među eCommerce platformama s najvećim setom funkcionalnosti, dok se Shopware pozicionira kao rješenje za poduzeća srednje veličine.

Ulažemo u znanje svojih zaposlenika kako bismo klijentu predložili i pružili najbolju moguću uslugu i rješenje. Upravo zbog toga smo uz bok s vrhunskim eCommerce pružateljima usluga u svijetu kao jedan od partnera s najvećim brojem certificiranih stručnjaka u Magentu.

Imamo i status Google Partnera, koji smo zaslužili znanjem i certifikatima našeg optimizacijskog tima koji se brine da se vaša online trgovina nađe na vrhu tražilica i ostvaruje najbolje moguće prodajne rezultate!

Vrlo nam je važna aktivnost i u lokalnoj IT zajednici. Jedni smo od osnivača udruge Osijek Software City i uvijek se trudimo podržati razvoj i jačanje ove pozitivne zajednice predavanjima, radionicama, praksama, sponzorstvima i sudjelovanjem u raznim projektima.

Naš posao ne prestaje lansiranjem online trgovine. Težimo dugoročnoj suradnji s klijentima, pomažući im u ostvarivanju ciljeva i profita kombinacijom tehničkih inovacija i marketinških strategija na raznim online kanalima i platformama. Od tražilica i društvenih mreža preko email i offline kampanja.

Ako imate postojeću trgovinu koju želite prebaciti na Magento ili Shopware, tu smo za vas. Ako želite napraviti online trgovinu od početka, tu smo za vas. A ako želite povećati prisutnost svoje trgovine u online svijetu i tako povećati vidljivost i prodaju, pogodite što? Tako je – tu smo za vas!

Kontaktirajte nas i recite nam kakav projekt imate na umu.