NOVOSTI

Učenje i adrenalin – Inchoo Learning Day #9

Inchooeri
Zrinka Antolovic
U petak, 26.5. je u Baranji održan Inchoo Learning Day.
To je dan kada kolektivno napuštamo urede i prepuštamo se ljepotama Slavonije i Baranje gdje kombiniramo radni dio s teambuilding aktivnostima.

Ovaj Inchoo Learning Day, deveti po redu, organizirali smo u Kući u prirodi Zlatna Greda, pomno osmišljenom konceptu koji pruža praktična iskustva suživota čovjeka i prirode kao mjesto učenja, ali i zabave u adrenalinskom parku, šetnjama i životinjama. Kuća u prirodi funkcionira kroz praktične primjere održivog razvoja, poput obnovljivih izvora energije, odvajanja otpada, socijalnog poduzetništva i odgovornog poslovanja.

U konferencijskoj dvorani Kuće je održan radni dio. Za pčetak je u simpatičnom govoru Tomislav prokomentirao 2016.godinu i najavio planove za ovu, ali i godine koje dolaze. Sve nas je razveselio dobrim rezultatima i najavom za Inchoo Learning Day #10, a ovo je dobra prilika za ostaviti pisani trag tog obećanja.

Maja nam je pokazala neke zanimljive podatke koje donose naše društvene mreže i web stranice:

Aron je u ime Sales odjela predstavio novu kampanju na kojoj rade i procese koji su do sada donijeli jako dobre rezultate. Osvrnuo se i na 130 mjesečnih upita za posao mjesečno koje primamo i kako niti jedan ne ostane neodgovoren.

Dizajneri, developeri i konzultanti su predstavili najzanimljivije projekte na kojima su radili. Ispričali su nam kako su tehnički implementirali određene feature, koje ekstenzije su izradili, što su novo naučili, custom nakucali, koje rezultate su postigli, gdje su se mučili, a gdje zabavljali radeći na projektima.

Nakon radnog dijela i odličnog roštilja, počastili smo se tortom za Inchoov 9. rođendan! Puhale su se svjećice i zaželjelo minimalno još toliko uspješnih godina!

Zlatna greda u svojoj ponudi ima mnogobrojne sportske aktivnosti: veslanje kanuima i drvenim čamcima, adrenalinski park, penjanje na umjetnu stijenu, vožnju biciklima, streličarstvo, potezanje užeta, bacanje potkova te mnoge druge aktivnosti. Mi smo se odlučili za penjanje po adrenalinskom parku i vožnju biciklima po Baranji. Park se sastoji od osnovne i više razine te zip linea. Dok smo se penjali po visinama, odlično smo se zabavili! Neki su uspjeli pokidati adrenalinski park, ali nitko nije pao jer smo bili vezani. 🙂 Doživljaj je nevjerojatan i ako već niste, svakako posjetite Zlatnu Gredu.

Za kraj smo otpratili našu eCommerce konzultanticu Teu na porodiljni dopust i poželjeli joj što manje neprospavanih noći s blizankama koje uskoro dolaze.

Riječima je teško opisati doživljaj, zato pogledajte sve slike na našoj Facebook stranici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)