Napokon smo uselili u novi ured!

Nakon duge potrage, prostor u ulici Otokara Keršovanija zamijenili onim na Trgu slobode u Osijeku. Osim što sada imamo više mjesta i što smo svi u jednom uredu, ponosni smo i što radimo u prostoru “krojenom po mjeri” i koji nas nadahnjuje. Ne samo izgledom, već i činjenicom da smo na njemu radili 7 mjeseci kao tim – gdje je svaka osoba mogla pridonijeti komentarima i idejama.

Što ovaj ured čini tako posebnim?

Izdvojili bismo 3 elementa.

Prvo, to je priča o zgradi koju smo odabrali. S obzirom na to da smo tako dugo tražili prostor, u jednom trenutku se činilo da je to nemoguća misija. Na kraju smo se odlučili za “Super” – zgradu koja je bila prvi supermarket u regiji. Tradicija trgovine u zgradi ostaje i sada, samo se modernizirala u online svijet u obliku eCommerce agencije.

_dsc1884-edit

Drugo, cijeli prostor je prilagođen našim potrebama. Pun svjetla i prostora za rast tvrtke s veeelikom terasom. Pretvorili smo zadnji kat Supera u ugodno radno okruženje, gdje uz posao, želimo održavati kontakt s lokalnom IT zajednicom i osjećati se opušteno. U samom rasporedu prostora i idejama o uređenju, puno nam je pomogla dizajnerica interijera Jelena Havelka. Znala je što tražimo, prilagodila prostor potrebama timova, omogućila sobe za sastanke koje su nam prije kronično nedostajale i dala svoj osobni pečat cijelom projektu.

_dsc2187-edit

_dsc1984-edit

Treći element koji čini interijer tako posebnim – detalji. Kako u uredu provodimo dosta vremena, željeli smo prostor u kojem ćemo se praktički osjećati kao kod kuće. O detaljima se puno promišljalo i zato se dobiva osjećaj kao da je svaki baš “inchooerski”. Soba za sastanak kao džungla s lijanama u kojima su kablovi, likovi iz stripova na zidu, velika tirkizna instalacija koju zovemo “Čarolija”, sove – lampe čije oči svijetle, kip koji ima paprat kao kosu, ručno oslikani stolci i stolovi, ženski kutak, LED lampe koje svijetle crveno kada je tim zauzet i ne žele da im netko ulazi… Činjenica je da je upravo izgled radne okoline jedan od bitnijih faktora produktivnijeg rada, sigurni smo da će nas naš novi ured još više motivirati.

_dsc1651-edit

_dsc1844-edit

_dsc2005-edit

Veliko hvala ide….

Svima uključenima u proces, posebno dizajnerici interijera Jeleni Havelki. Ogromno hvala i brojnim partnerima i suradnicima poput ArkkiDaM, Bonavia Design, Robert Janz, Boris Matešić, Energos, Bel-Tel, Bandrasta, Solium, Smart Light, Smart Touch, Modul Contract, Modus, Ante-Mate reklame i brojnim drugima. A isprsile su se i Inchoo snage Tomislav Bilić, Stanislav Mihić, Drazen Karacic Cacan, Dunja Vorkapić i brojni drugi.

Pogledajte finalni “proizvod” od 7 mjeseci truda, koji smo u suradnji s GERILAFilm production, preveli u nešto više od 7 minuta videa.

Nadamo se da vam se sviđa naš novi dom. Vrata su otvorena svima – a ako želite raditi s nama (kao klijent, zaposlenik ili praktikant), slobodno nam se javite s projektima, bili oni veliki ili mali.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *