Zaposli se kao Project Manager u Inchoou!

Popunili sva slobodna mjesta za ovu poziciju u Inchoou, stoga natječaj trenutno nije aktivan. Unatoč tome, u nastavku pročitaj više o poziciji Project Managera i slobodno nam pošalji svoju otvorenu zamolbu na posao@inchoo.net ako misliš da si pravi kandidat za ovo radno mjesto.

 • Želiš imati mogućnost remote rada?
 • Veseli te rad na izazovnim i složenim projektima?
 • Sviđa ti se opuštena radna atmosfera?

Onda nam pošalji otvorenu zamolbu (životopis i riješeni zadatak) na posao@inchoo.net, a u nastavku pročitaj više o Inchoou i poslu Project Managera!

O nama

Inchoo je osječka tvrtka s dvanaestogodišnjom tradicijom izrade eCommerce rješenja za klijente iz cijelog svijeta. Pružamo potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka. Dosad smo radili na više od 500 različitih projekata u trgovini odjećom i sportskom opremom, fotografskom opremom i autoindustriji.

S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos koji gradimo na integritetu, izvrsnosti i strasti prema onome što radimo. Svakodnevno težimo stjecanju i dijeljenju znanja, vlastitom razvoju i timskom radu 50-ak Inchooera koji su raspodijeljeni u različite timove od developmenta, vođenja projekata i dizajna do marketinga, prodaje i podrške poslovanju.

O poslu Project Managera

Project Manager u Inchoou brine se o radnom učinku cjelokupnog projektnog tima. Strateškim pristupom osigurava najefikasnije izvršenje internih i produkcijskih projekata, a u tom procesu kontrolira budžet te otkriva i osigurava prilike za suradnju s klijentima kroz nove projekte.

Vođenje eCommerce projekata kompleksan je posao koji zahtijeva timski rad stručnjaka različitih profila poput dizajnera, developera i konzultanata, a kvalitetno finalno rješenje podrazumijeva jakost svake karike. U tom se procesu Project Manager nalazi na prvoj liniji fronte između klijenta i članova razvojnog tima i osigurava da svi nesmetano rade ono u čemu su najbolji kako bi napravili vrhunski rezultat. U suradnji s razvojnim timom Project Manager postavlja ostvarive ciljeve u skladu s klijentovim potrebama uključujući definiranje opsega posla, rokova i budžeta.

Po dolasku u Inchoo, svaki Project Manager prolazi internu edukaciju s iskusnijim kolegom kako bi se upoznao s našim načinom rada. Trajanje edukacije ovisi o razini znanja i iskustva, no obično traje do 2 mjeseca. U toku edukacije Project Manager preuzima manje zadatke, a po završetku je sposoban sasvim samostalno voditi projekt. Kasnije svoj razvoj može pratiti i kroz definirani senioritet.

O tebi

Ne tražimo diplomu, već vrednujemo znanje, iskustvo, motiviranost i proaktivnost.

Idealan kandidat:

 • Upoznat je s različitim software development metodologijama s posebnim naglaskom na Kanban i SCRUM.
 • Razumije izazove developerskog posla i digitalnog marketinga.
 • Ima sposobnost paralelnog vođenja više projekata, pismene pripreme projektnog plana, izvještavanja i vođenja pregovora.
 • Uspješan je u rješavanju konflikata, upravljanju rizikom, iskorištavanju prilika i postavljanju očekivanja.
 • Sposoban je prilagođavati se stalnim promjenama, donositi odluke na temelju ograničenih informacija i raditi u timu, a uz sve to je i odgovoran.
 • Može komunicirati negativne vijesti i gubitke bez stvaranja dodatnog stresa, a pozitivne vijesti i pobjede slaviti.
 • Nužno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu barem na B2 razini.
 • Poželjno je i minimalno godinu dana praktičnog radnog iskustva na ovakvoj poziciji.

O prednostima rada u Inchoou

 • Fleksibilan posao. Od kliznog radnog vremena do rada na daljinu prepuštamo Inchooerima da sami odluče što im više odgovara te na taj način posao prilagode sebi.
 • Konkurentna kompenzacija. Definirani rasponi plaća prema senioritetu, povišice u skladu s napretkom, bonusi ovisno o uspješnosti, božićnica, uskrsnica, nagrade vjernosti, besplatni parking u centru grada, otvorena kuhinja…
 • Izazovno radno okruženje. Naši klijenti dolaze sa svih meridijana i paralela, a dio su svijeta online trgovine u kojem prolazi samo izvrsnost. Poslovni izazovi u uredu ili na službenom putu sastavni su dio našeg radnog dana, a dodatno ih zanimljivim čini korištenje najnovijih tehnologija i metodologija rada.
 • Poligon za osobni razvoj. Edukacije, radionice, certifikacije, konferencije, karijerno usmjeravanje, razvojni razgovori. Pomažemo ti u kontinuiranom razvoju znanja i kompetencija kako bi uspješno ispunjavao sve poslovne zahtjeve te se razvijao u željenom smjeru.
 • Timski rad. Bit ćeš dio priče u kojoj se cijeni solidarnost, direktan pristup, ljubaznost, spremnost pomoći, iskrenost, otvoren um i pozitivan stav, u kojoj se redovito ide na team building, vrata ureda svih kolega su ti širom otvorena pa čak i vrata naših direktora.
 • Doprinos timu, tvrtki, zajednici. U tvrtki s 50-ak zaposlenika utjecaj proaktivnog člana tima lako se osjeti na razini cijelog kolektiva pa ćeš svojim doprinosom moći oblikovati rast tvrtke. Ne samo to, možeš utjecati i na razvoj cijele zajednice kroz razne aktivnosti u udruzi Osijek Software City.
 • Prilika za pridruživanje brzo rastućem području eCommercea.

O načinu prijave

Popunili smo sva slobodna mjesta za ovu poziciju u Inchoou. Detalje za prijavu ćemu objaviti kad budemo tražili nove članove tima. Dotad nam se možeš javiti otvorenom zamolbom:

 1. Pošalji nam životopis i riješeni zadatak na mail posao@inchoo.net.
 2. Povratno ćemo se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor u naš ured.

Detalji zapošljavanja:

 • Tip ugovora: na neodređeno
 • Mjesto rada: ured (TC Super, Trg slobode 6, Osijek) ili remote (od prvog dana ako si iskusni Project Manager, a nakon početne edukacije ako si početnik)
 • Početak rada: po dogovoru

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila posao@inchoo.net.
Zaposli se kao Project Manager u Inchoou