NOVOSTI

Unaprijedite svoje web trgovine na #MM18HR i upoznajte se s PWA – budućnosti web shopova!

Magento
Maja Kardum
Rezervirajte 28. i 29. rujna 2018. godine za drugu po redu Meet Magento Hrvatska konferenciju!
Imat ćete priliku čuti i vidjeti koji su svjetski eCommerce trendovi, učiti na uspjesima i greškama online trgovina i posavjetovati se sa stručnjacima kako biste tehnički i poslovno unaprijedili svoj web shop.

Na prvoj Meet Magento konferenciji prošle godine, više od 200 posjetitelja iz 18 zemalja slušali su izvrsne međunarodne i regionalne predavače i njihove praktične savjete za izradu novih i poboljšanje postojećih web trgovina. Pitanja oko stabilnosti, sigurnosti, tehničkih performansi, SEO i marketinškog aspekta, naplate i raznih alata – nisu ostala neodgovorena i u predavanjima su se mogli pronaći trgovci koji tek kreću u online vode, ali i oni iskusni. Tako će biti i ove godine!

Donosimo studije slučaja, pravne savjete, preporuke za sigurnost, naplatu i kartično poslovanje, postavljanje kvalitetnih i dugoročnih poslovnih procesa, povezivanje web shopa s vanjskim sustavima, a naglasak na tehničkim dijelu predavanja bit će nešto relativno novo u eCommerce svijetu i našoj regiji, a to je PWA (Progresivne Web Aplikacije).

PWA – budućnost u svijetu web shopova!

Progresivne Web Aplikacije već su neko vrijeme na tržištu, no u zadnjih godinu dana imaju sve veći značaj za svjetsku eCommerce industriju. Kao svojevrstan hibrid između web stranica i nativnih aplikacija, PWA kombiniraju neke od najboljih tehničkih značajki modernih web stranica i jednostavnost korisničkog iskustva na mobilnim aplikacijama.

PWA odlikuje:

Pouzdanost: trenutno se učitavaju i nikad ne prikazuju simbol prekida veze, čak ni u uvjetima nestabilne veze

Brzina: brzo reagiraju na interakcije korisnika, prikazuju uglađene animacije i kvaliteta
prikaza pri pomicanju uvijek je dobra

Privlačnost: pružaju prirodan dojam aplikacije na uređaju s potpunim korisničkim doživljajem

Na Meet Magento 2018. Hrvatska konferenciju dovest ćemo neke od najboljih svjetskih stručnjaka s područja PWA i tako upoznati regiju s ovim vrlo korisnim pristupom kojeg možete primijeniti i na svojim trgovinama kako biste poboljšali korisničko i tehničko iskustvo te povećali prodaju!

Tko organizira Meet Magento Hrvatska?

Nakon uspješne prošlogodišnje Meet Magento Hrvatska konferencije, u Inchoou smo se ponovno uhvatili posla i u Osijek dovodimo najbolje stručnjake iz područja eCommercea i Magenta. Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja, od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka. U svijetu smo poznati po kvaliteti i dijeljenju znanja te isto to prenosimo na regiju i Hrvatsku kroz razne edukacije, predavanja i konferencije.

Na Meet Magento Hrvatska, trgovci će i ove godine imati priliku povezati se s nama i našim partnerima kako bismo vam besplatno analizirali web trgovinu i pomogli vas usmjeriti. Pregledat ćemo vašu trgovinu s tehničkog, pravnog i marketinškog aspekta i dati vam savjete za još bolji nastup na tržištu!

Ovako nam je bilo prošle godine, na prvoj Meet Magento konferenciji:

Poziv za predavače je otvoren!

Ako želite podijeliti svoje znanje sa sudionicima na Meet Magento Hrvatska 2018. konferenciji, prijavite se za predavača! To mogu biti tehničke Magento teme, područja iz sigurnosti i naplate na web trgovinama, pisanje sadržaja, promocija i optimizacija web trgovina ili nešto drugo vezano za eCommerce – predložite područje u kojem ste stručni!

Ovo je prilika upoznati Magento platformu, dobiti najnovije vijesti iz eCommercea te poslušati predavanja dobre prakse i svjetskih trendova u internetskim trgovinama. Osim tih vrijednih informacija, neizostavno je spomenuti networking s programerima, pružateljima usluga za izradu eCommerce rješenja i online trgovcima koji su spremni dijeliti znanje.

Broj mjesta na konferenciji je ograničen, zato nemojte propustiti ovu priliku i požurite po svoju ulaznicu dok je još dostupna po promotivnoj Early bird cijeni!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)