NOVOSTI

Magento uvodi certifikaciju za developere

Magento
Tomislav Bilić
Magento konačno uvodi dugo iščekivanu certifikaciju za developere. Na istoj se očito radilo jako dugo i to se iz do sada objavljenih podataka jasno vidi.
Naši senior developeri misle da će certifikat doista nositi veliko značenje u zajednici te će otvarati vrata developerima koji traže posao, kao i uvjeriti potencijalne klijente da su nositelji certifikata doista stručnjaci u svojem području.

Certifikacija će biti beta testirana na skupini polaznika na X.Commercovoj Innovate konferenciji. Magentov community manager Rhonda Rondeau kaže da će oni koji ne polože test dobiti majice sa natpisom “I took dev test and all I got was this lousy tshirt. Literally.” a zajednica Magento developera se šali kako će u tom slučaju Magento morati printati jako puno takvih majica.

Prema službenim informacijama, certifikacija će izaći iz bete u prosincu, te biti dostupna svim developerima po cijeni od 260 USD u više od 10 000 testing centara diljem svijeta.

Magento je objavio genijalan PDF koji objašnjava koje je sve znanje potrebno kako bi uspješno položili certifikaciju. Više o certifikaciji saznajte ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)