NOVOSTI

Dođite na Inchoo Open Day i upoznajte nas!

Inchooeri
Maja Kardum
Datum i vrijeme: petak, 13.10.2017. s početkom u 10:00 Mjesto: Trg slobode 6, Osijek Detaljnije o mjestu: zgrada Supera, 3. kat, ulaz je od strane caffe bara Lotus.  
U petak 13.10. otvaramo svoja vrata svima vama koji želite saznati više o nama i onome što radimo.

Već gotovo 10 godina izrađujemo online trgovine. To je kompleksan posao koji zahtjeva uključenost raznih profila zaposlenika. Backend i frontend developeri, dizajneri, project manageri, odjel prodaje, eCommerce konzultanti, office manageri, tehnički edukator, marketing tim i business support. Svi oni imaju ulogu u Inchoou kako bismo stvarali kvalitetne trgovine.

Kako bismo vam približili te uloge i pojasnili što svatko od njih radi, organiziramo Inchoo Open Day.

Kako će izgledati Inchoo Open Day?

Kroz nekoliko predavanja od 15-ak minuta, pokazat ćemo vam kako upit za posao postaje projekt, na koje načine konzultanti povećavaju vidljivost i prodaju, u kojem smjeru dizajneri razmišljaju kada stvaraju novu trgovinu i kako frontendaši oživljavaju dizajn. Backend developeri će vas provesti kroz stvaranje funkcionalnosti trgovine i njene arhitekture.

Naša potraga za kvalitetnim zaposlenicima nikada ne prestaje, pogotovo za backend developerima za koje nam je natječaj uvijek otvoren. Tako ćete imati priliku čuti kako izgleda prvih godinu dana u Inchoou iz perspektive jednog developera – od same prijave za posao, preko naše interne edukacije do ulaska u produkcijski tim.

Ovo je idealna prilika za vidjeti gdje i kako radi jedna IT tvrtka u Osijeku, a možda se i profesionalno usmjeriti.

Prijava za Inchoo Open Day je obavezna i možete ju ispuniti ovdje ili u nastavku. Broj sudionika je ograničen, zato požurite sa svojom prijavom. — prijave su zatvorene za Inchoo Open Day 2017

Studenti, zaposleni, nezaposleni, zaljubljenici u IT ili znatiželjni, svi ste dobrodošli!

Da ponovimo: 

  • Datum i vrijeme: petak, 13.10.2017. s početkom u 10:00
  • Mjesto: Trg slobode 6, Osijek
  • Detaljnije o mjestu: zgrada Supera, 3. kat, ulaz je od strane caffe bara Lotus.

 

Vidimo se!

*Ako ne možeš doći na Inchoo Open Day, a zainteresiran si za rad kod nas, ostavi u prijavi svoje podatke i kontaktirat ćemo te prilikom idućih događanja i natječaja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)