Zaposli se kao PHP developer u Inchoou!

 • Želiš imati mogućnost remote rada?
 • Veseli te učenje, razvoj i napredovanje?
 • Sviđa ti se opuštena radna atmosfera?

Onda nam pošalji životopis i primjere koda na posao@inchoo.net, a u nastavku pročitaj više o Inchoou i poslu PHP Developera!

O nama

Inchoo je osječka tvrtka s dvanaestogodišnjom tradicijom izrade eCommerce rješenja za klijente iz cijelog svijeta. Pružamo potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka. Dosad smo radili na više od 500 različitih projekata u trgovini odjećom i sportskom opremom, fotografskom opremom i autoindustriji.

S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos koji gradimo na integritetu, izvrsnosti i strasti prema onome što radimo. Svakodnevno težimo stjecanju i dijeljenju znanja, vlastitom razvoju i timskom radu 50-ak ljudi od kojih su gotovo polovica bekendaši.

O poslu PHP Developera

PHP Developer u Inchoo odgovoran je za razvoj, testiranje i dokumentaciju server side strane sustava. U svakodnevnom radu to znači razvoj novih i usavršavanje postojećih funkcionalnosti, sudjelovanje u izradi arhitekture sustava te postizanje tehničkog maksimuma. U suradnji s timom PHP Developer određuje koji su zadaci prioritetni, predlaže nove razvojne ideje te pronalazi nova rješenja za nove izazove.

U Inchoou su developerski timovi podijeljeni na frontend tim i nekoliko backend, tj. PHP timova. Koordinaciju svih timova vode Project Manageri koji im pomažu u razumijevanju potreba klijenata i lakšem savladavanju zadataka. Osim s njima, česta je suradnja i s konzultantima, dizajnerima i marketingašima. PHP Developer tehnički odgovara tehnološkom direktoru, a projektno Project Manageru.

Po dolasku u Inchoo i prije ulaska u produkcijski tim, svaki PHP Developer prolazi internu edukaciju s našim mentorima kako bi se upoznao s našim procesima i tehnologijama. Trajanje edukacije ovisi o razini znanja i iskustva, no obično traje od 5 do 7 tjedana. Po završetku edukacije PHP developer počinje aktivno raditi na projektnim zadacima. I dalje radi na usvajanju znanja kroz pohađanje edukacija i radionica te redovite razvojne razgovore s tehnološkim direktorom, a svoj razvoj može pratiti i kroz definirani senioritet.

O tebi

Ne tražimo diplomu, već vrednujemo znanje, motiviranost i proaktivnost.

Idealan kandidat:

 • Ima napredno poznavanje web developmenta neovisno o programskom jeziku. Naravno, PHP je plus.
 • Podrazumijeva se i poznavanje baza podataka, OOP-a te sustava za verzioniranje koda.
 • Osim tehničkih znanja, ima i sposobnost timskoga rada.
 • Odgovoran je i proaktivan u svom radu.
 • Organiziran je i spreman na svakodnevno savladavanje novih izazova i tehnologija.

O prednostima rada u Inchoou

 • Fleksibilan posao. Od kliznog radnog vremena do rada na daljinu prepuštamo Inchooerima da sami odluče što im više odgovara te na taj način posao prilagode sebi.
 • Konkurentna kompenzacija. Definirani rasponi plaća prema senioritetu, povišice u skladu s napretkom, bonusi ovisno o uspješnosti, božićnica, uskrsnica, nagrade vjernosti, besplatni parking u centru grada, otvorena kuhinja…
 • Izazovno radno okruženje. Naši klijenti dolaze sa svih meridijana i paralela, a dio su svijeta online trgovine u kojem prolazi samo izvrsnost. Poslovni izazovi u uredu ili na službenom putu sastavni su dio našeg radnog dana, a dodatno ih zanimljivim čini korištenje najnovijih tehnologija i metodologija rada.
 • Poligon za osobni razvoj. Edukacije, radionice, certifikacije, konferencije, karijerno usmjeravanje, razvojni razgovori. Pomažemo ti u kontinuiranom razvoju znanja i kompetencija kako bi uspješno ispunjavao sve poslovne zahtjeve te se razvijao u željenom smjeru.
 • Timski rad. Bit ćeš dio priče u kojoj se cijeni solidarnost, direktan pristup, ljubaznost, spremnost pomoći, iskrenost, otvoren um i pozitivan stav, u kojoj se redovito ide na team building, vrata ureda svih kolega su ti širom otvorena pa čak i vrata naših direktora.
 • Doprinos timu, tvrtki, zajednici. U tvrtki s 50-ak zaposlenika utjecaj proaktivnog člana tima lako se osjeti na razini cijelog kolektiva pa ćeš svojim doprinosom moći oblikovati rast tvrtke. Ne samo to, možeš utjecati i na razvoj cijele zajednice kroz razne aktivnosti u udruzi Osijek Software City.

O načinu prijave

Možeš nam se javiti otvorenom zamolbom:

 1. Pošalji nam svoj životopis i primjere koda tvojih projekata na posao@inchoo.net (preferirano na GitHubu).
 2. Povratno ćemo se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor u naš ured.

Detalji zapošljavanja:

 • Senioritet: mid i senior profili
 • Tip ugovora: na neodređeno
 • Mjesto rada: ured (TC Super, Trg slobode 6, Osijek) ili remote (od prvog dana ako poznaješ i Magento, a nakon početne edukacije ako poznaješ samo PHP)
 • Početak rada: po dogovoru

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila posao@inchoo.net.