NOVOSTI

Želiš li postati project manager? Inchoo organizira besplatan online PM Crash Course!

Edukacije
Tomislav Bilić
Da je project manager biti lako, project manager bio bi svak’o! U studenome organiziramo Online PM Crash Course u obliku 5 radionica iz područja vođenja i upravljanja web projektima.
Radionice su podijeljene na tematske cjeline kroz koje ćemo proći kombinacijom prezentacija i praktičnog rada kroz zadaće. Vjerujemo kako će ti trening pomoći u izgradnji uvodnih znanja i vještina potrebnih da postaneš project manager. Najbolji polaznici će konkurirati za radno mjesto kod nas.

Osnovne informacije

 • Vremenski period: 16. – 30. studenoga 2020.
 • Termin: ponedjeljkom i četvrtkom od 17:00 do 19:30
 • Sadržaj: 5 online radionica + vježbe
 • Broj sudionika: 35
 • Predavači: project manager Ljiljana Milković i CEO Tomislav Bilić

Tko se može prijaviti?

Prijave su bile otvorene za sve zainteresirane sudionike koji žele postati project manageri. Idelan kandidat za project managera je osoba koje je sudjelovala u organizaciji rada nekog web projekta. Ovo je program za motivirane ljude koji se smatraju dobrim organizatorima i koji uživaju u kontinuiranom razvijanju posla.

Iako će komunikacija na tečaju biti na hrvatskom jeziku, jedan dio materijala i zadaća će biti na engleskom. Stoga je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu nužno.

Potrebno je da zainteresirani sudionici prođu cijeli tečaj i aktivno sudjeluju u rješavanju zadaća kako bi program imao željeni rezultat.

Iako su prijave bile otvorene za sve zainteresirane, nama je u interesu identificirati osobe koje mogu konkurirati za ovo radno mjesto. Zbog toga ćemo prednost dati onima koje zanima razvoj karijere u eCommerce svijetu.

Želiš li postati project manager - Inchoo organizira besplatan online PM Crash Course

Kako izgleda PM Crash Course?

Trening je osmišljen tako da pokrije nekoliko osnovnih područja rada project managera.

Moduli su formirani u obliku 5 predavačkih cjelina koja će biti interaktivne koliko nam to online alati dopuštaju. Predavanja će se moći pratiti s bilo koje lokacije što osigurava da sudionici nemaju rizik Covid19 zaraze.

Predavanja sličnog tipa dostupna su na mnogim online course stranicama, ali se u velikoj većini naplaćuju – Inchoo PM Crash Course organizira besplatno i na hrvatskom jeziku.

O voditeljima radionica

 • Ljiljana Milković je project manager i voditelj tima u Inchoou koja iza sebe ima nekoliko uspješno izgrađenih projekata. Sudjelovala je u uvođenju nove metodologije project managementa u tvrtku te izradi treninga za zaposlenike.
 • Tomislav Bilić je osnivač Inchooa s dugogodišnjim iskustvom u području izrade web projekata iz raznih perspektiva: od developerske pozicije do project managera.

Postani project manager - Inchoo organizira besplatan online PM Crash Course

Kako se prijaviti?

Prijave smo primali do 6. studenoga 2020 u 23:59. — Prijave su završile.

P.S. Ukoliko te posao project managera u Inchoou zanima, pogledaj tekst natječaja za radno mjesto project managera i javi nam se otvorenom zamolbom.

Aktivni natječaji!

6 Komentara

 1. Matea Dražić 6 studenoga, 2020 at 8:45 am

  Pozdrav,
  Voljela bi sudjelovati u radionicama. Osobno nemam iskustva s managementom web projekata, ali bi voljela nauciti.
  Lp
  Matea

  1. Vedrana Mataja 6 studenoga, 2020 at 1:04 pm

   Bok, Matea!

   Drago nam je to pročitati. U tom slučaju ispuni obrazac za prijavu koji se nalazi na kraju članka, a mi ćemo ti se u toku sljedećeg tjedna javiti s povratnom informacijom.

   Srdačan pozdrav iz Inchooa!
   Vedrana

 2. Damjan 16 prosinca, 2020 at 3:01 pm

  Kud ne vidjeh ovo na vrijeme. Ja nakon 3g poslovne-informatike otisao u turizam, a sad korona unistava turizam. 🙁

  1. Vedrana Mataja 17 prosinca, 2020 at 2:35 pm

   Bok, Damjane!

   Vjerujemo da je situacija u turzimu trenutno grozna i žao nam je što se nisi uspio pridružiti Project Management Crash Courseu. U 2021. godini planiramo organizirati još koji ovakav program pa poprati našu stranicu i prijavi se.

   Lijep pozdrav iz Inchooa!
   Vedrana

   1. Damjan 17 prosinca, 2020 at 5:07 pm

    Jel imate nekakvu mail listu gdje se mogu prijaviti da mi stigne takva obavijest kad budete opet organizirali?

    1. Vedrana Mataja 21 prosinca, 2020 at 9:24 am

     Možeš se pretplatiti na naš newsletter ili nam poslati prijavu sa životopisom i kontakt podacima na mail posao@inchoo.net, što god ti više odgovara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)