NOVOSTI

Želiš naučiti PHP? Inchoo pokreće PHP akademiju za nezaposlene osobe!

Edukacije
Maja Kardum
Situacija je takva kakva je, trenutno si nezaposlen i u potrazi za poslom. IT sektor ti se čini kao područje u kojem se vidiš. Razmišljaš što te privlači i dolaziš do ideje da je to web development.
Internet je pun informacija o web developmentu, do online tečajeva dođeš kroz nekoliko klikova, razni vodiči iskaču sa svih strana… I ok, prošao si neke od tih materijala, rekao bi za sebe kako poznaješ osnove. No, tu proces tvog učenja prestaje ići glatko.

Postaje ti jasno kako trebaš pomoć u svojoj misiji da postaneš web programer. Treba ti netko tko će te uputiti u detalje u programiranju, predložiti u kojem smjeru se dalje educirati. Možda i ukazati na propuste u trenutnom znanju i ohrabriti te za dalje.

Tu nastupamo mi, s PHP akademijom!

Potaknuti čestim upitima o edukaciji te odličnim rezultatima PHP akademije koju smo organizirali za studente, odlučili smo organizirati jednu za nezaposlene osobe i studente koji nemaju status redovitog studenta.

Ovu besplatnu PHP akademiju provodimo u suradnji s HGK Osijek, kroz projekt UP.01.3.1.01.0062 „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II’’, koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.. Projekt je usmjeren na provedbu aktivnosti usmjerenih na veću zapošljivost i doprinos provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije te na jačanje operativnih kapaciteta članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije.

Kroz PHP akademiju dobit ćeš korisno praktično znanje iz realnih primjera, vrhunske mentore kojima se uvijek možeš obratiti za savjet, a u isto vrijeme ćeš si povećati mogućnost zapošljavanja stjecanjem novih vještina i poznanstava. A oni najbolji će imati priliku nastaviti s edukacijom u Inchoou!

Kako izgleda PHP akademija?

Akademija će se održavati 2x tjedno (utorkom i četvrtkom) od 14. siječnja do 22. veljače na FERIT-u na kampusu. Od tebe se očekuje ozbiljan pristup cijelom procesu učenja, što će uključivati praćenje predavanja, izradu praktičnog zadatka te intenzivan samostalan rad u obliku domaćih zadaća i vježbi.

Kroz cijeli taj proces vodit će te predavači i mentori Tomislav Jakopec (poslijedoktorand na Odsjeku za informacijske znanosti FFOS-a) i Antun Matanović (Backend Developer u Inchoou). Tomislav iza sebe ima dugogodišnje iskustvo predavanja i upravo je on Antunu bio jedan od predavača na fakultetu. Sada su učitelj i bivši učenik zajedno u projektu. S obzirom na Antunovu ekspertizu, možemo reći i “The student has become the master”. 🙂

Što Tomislav poručuje polaznicima PHP akademije?

Tomislav Jakopec predavač na PHP akademiji
Tomislav Jakopec, , poslijedoktorand na Odsjeku za informacijske znanosti FFOS-a

Savjetujem da prvo dobro razmisliš o tome što želiš raditi u životu. Ako je to dinamičan posao koji zahtjeva svakodnevno usavršavanje i sposobnost rješavanja problema, tada svakako moraš naučiti jedan od programskih jezika što ova PHP akademija nudi. Očekujem motiviranost, zainteresiranost i prije svega volju za usvajanjem novih znanja. Očekujem da se u tih šest tjedana potpuno posvetiš predavanjima i samostalnom radu kod kuće kako bi najviše izvukao iz akademije i, naravno, našao posao u kojem će se ostvariti na osobno zadovoljstvo i na zadovoljstvo poslodavca.

Što nakon akademije?

Oni koji se pokažu kao najbolji na PHP akademiji, imat će priliku za nastavak edukacije u uredu Inchooa! Kroz 20 radnih dana po 8 sati, osim dodatnog znanja iz PHP-a, ući ćemo još dublje u materiju i pokazati ti što čini Magento jednom od vodećih svjetskih platformi za izradu online trgovina i kako se u njoj radi.

Magento edukaciju u Inchoou vodit će naši certificirani Magento stručnjaci. To su developeri koji iza sebe imaju velik broj eCommerce projekata i čije će ti iskustvo i znanje biti iznimno korisno.

Antun Matanović predavač na PHP akademiji
Antun Matanović, Backend Developer u Inchoou

Ukoliko se želiš baviti web developmentom uvijek je najteže pronaći odgovor odakle početi i iz kojih materijala učiti. Predavači s višegodišnjim iskustvom će ti na PHP akademiji pružiti dovoljno znanja i dogovore na sva tvoja pitanja. Osim što ćeš ostvariti kontakte s ljudima iz ovog područja, možda baš ti dobiješ priliku proći Magento edukaciju u uredima Inchooa. Tko zna, možda tamo i ostaneš raditi.

Kako se prijaviti na PHP akademiju?

Kao što vidiš, naš cilj je vrlo ambiciozan, a to je da izvučeš maksimalno od nas (i od sebe) te si tako otvoriš put prema zapošljavanju kao PHP programer!

Želiš se prijaviti na PHP akademiju? Ispuni OVAJ jednostavan obrazac do 9. prosinca 2018., nakon čega ćemo u Inchoou napraviti evaluaciju svih pristiglih prijava. Svi će po prijavi dobiti povratnu informaciju, a potencijalni kandidati će biti pozvani na intervju u sklopu selekcijskog procesa.

Ne brini, ne tražimo stručnjake, nego ih želimo stvoriti! Koncept akademije je takav da kroz nju učiš, no poželjno je poznavanje osnovnih pojmova kako bi ti bilo lakše sudjelovati i pratiti sve. 🙂

Čekamo tvoju prijavu!

Ako se već sada želiš početi pripremati za PHP akademiju ili želiš steći osnovno znanje u tom jeziku, prođi materijale iz našeg PHP vodiča!

Imaš još nekih pitanja? Možda će ti ovaj PHP akademija i Magento edukacija 2019. FAQ pomoći.

TL;DR

Inchoo organizira PHP akademiju za nezaposlene osobe i izvanredne studente, kako bi ih kroz praktično znanje pripremili za posao u web developmentu. Imaš priliku učiti PHP od vrhunskih mentora i predavača kroz 6 tjedana koliko traje akademija i tako si otvoriti put za posao PHP developera.

Ovaj natječaj je završio, ali ako se zanimaš za PHP, slobodno prouči naše vodiče i materijale, a potom možeš ispuniti kontakt formu sa svojim podatcima ovdje

Aktivni natječaji!

13 Komentara

 1. Ana Maria 24 studenoga, 2018 at 11:29 am

  Svaka vam čast!

 2. Žipe 26 studenoga, 2018 at 10:11 am

  Da li Vašu PHP akademiju može posjećivati i jedan 65-godišnji univerzalni sveznalica koji se već uz sve ostalo (video, grafički dizajn, baze podataka…) bavi i web dizajnom, a još puno toga želi naučiti ?

  1. Maja Kardum 26 studenoga, 2018 at 12:33 pm

   Pozdrav Žipe,

   bez obzira na godine, uvjet je da je osoba nezaposlena ili izvanredan student. Ako jedno od tog dvoje zadovoljavate, pošaljite nam svoju prijavu i projekte na kojima ste do sada radili pa ćemo se čuti za dalje.

   Lijepo je za vidjeti kako, iako ste univerzalna sveznalica, i dalje želite ulagati u znanje. Svaka čast!

 3. Aleksandra 2 prosinca, 2018 at 12:55 pm

  Wow. Bas lijepo!

 4. Dalibor 3 prosinca, 2018 at 1:38 pm

  Pozdrav, interesuje me dvije stvari.
  Naime, jedna je to da sam nezaposlen ali nisam na HZZ-u prijavljen,a druga je da sam iz okolice Vukovara pa me interesuje imam li mogućnosti prijave na vašu akademiju!?

  Hvala!

  1. Maja Kardum 3 prosinca, 2018 at 2:24 pm

   Pozdrav Dalibore,

   prijavite se! Bez brige, imamo proceduru za kandidate koji nisu prijavljeni u sustav HZZ-a, a nezaposleni su. Isto tako, nema nikakvih problema zbog toga što ste iz Vukovara. Dapače, drago bi nam bilo da polaznici dolaze i iz drugih županija jer su prepoznali vrijednost ovog projekta.

   Veselimo se vašoj prijavi!

   1. Dalibor 3 prosinca, 2018 at 3:37 pm

    Hvala na promptnom odgovoru.
    Prijava poslana.

 5. Stjepan 4 prosinca, 2018 at 12:17 pm

  Kakva je situacija sa zaposlenima koji su vanredni studentni?

  1. Maja Kardum 4 prosinca, 2018 at 12:40 pm

   Lijepi pozdrav Stjepane,

   ova PHP akademija isključivo je za nezaposlene osobe i izvanredne studente. Na žalost, nećemo moći uzeti u obzir prijave zaposlenih osoba, bez obzira kakav studentski status imaju.

 6. David 6 prosinca, 2018 at 1:00 pm

  Lijep pozdrav, zanima me kad bi bilo to testiranje za selekciju, prije nove godine ili poslije?

  1. Maja Kardum 6 prosinca, 2018 at 2:36 pm

   Pozdrav Davide,

   evaluacija kandidata i odabir polaznika bit će u razdoblju prije nove godine.

   1. David 6 prosinca, 2018 at 4:23 pm

    Ok, hvala Vam!

 7. Mirela 7 prosinca, 2018 at 12:25 pm

  Lijepi pozdrav,
  akademija ce se odrzati u Osijeku?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)