NOVOSTI

Naučite programirati ili dizajnirati web stranice

Edukacije
Zrinka Antolovic
Nalaziš se na početku (ili prekretnici) svog karijernog puta, sviđa ti se IT svijet, ali te muči pitanje gdje krenuti i kako naučiti programirati i dizajnirati web stranice?
Kako bismo ti pomogli u usmjeravanju, kreirali smo vodiče za učenje iz područja frontend i backend developmenta te dizajna. Vodiči su prilagođeni našem poslovanju i uz njih ćeš biti korak do posla u Inchoou.
Saznaj više

 

Kažu da učiš dok si živ i radeći u IT sektoru smo se više puta uvjerili u istinitost ove teorije. Industrija je dinamična, trendovi se brzo mijenjanju pa često organiziramo interne edukacije kako bi cijela organizacija mogla imati tehničku izvrsnost koja je potrebna za tehnologiju s kojom radimo. 

Kome su namijenjeni vodiči?

Vodiči su namijenjeni svima onima koje zanima kako naučiti programirati ili dizajnirati te onima koji već imaju nekog iskustva i željeli bi nam se pridružiti kao developer ili dizajner u Inchoo.

U vodičima na jednom mjestu možeš pronaći popis korisnih znanja, linkova i zadataka koji će ti pomoći razlučiti bitno od nebitnog, a svrha im je usmjeriti te prema vještinama koje su potrebne za zapošljavanje kod nas u Inchoou.

Često se događa da susretnemo kandidate na razgovoru za posao koji preskaču osnovne korake što ih dovodi do toga da ne razumiju “kako stvari rade”. Iz tog razloga sadržaj u vodičima kreće s osnovnim, temeljnim znanjima, a nadograđuje se s naprednijim elementima. Na dnu ovog članka nalazi se zadatak koji zaokružuje teorijski dio koji ti može upotpuniti prijavu za posao ili praksu.

PHP Starter Kit

Natječaj za backend developera nismo zatvorili već godinama i neprestano širimo developerski tim.

Backend Developer u Inchoou odgovoran je za razvoj, testiranje i dokumentaciju server side strane sustava. U svakodnevnom radu to znači razvoj novih i usavršavanje postojećih funkcionalnosti, sudjelovanje u izradi arhitekture sustava te postizanje tehničkog maksimuma. Ukratko, imati ćeš priliku izrađivati kompleksne web trgovine za klijente diljem svijeta!

Ako se vidiš kao backend developer i želiš u tom smjeru razvijati svoju karijeru, prije nego što kreneš učiti programske jezike, važno je poznavati osnove baze podataka te imati razumijevanje kako web funkcionira.

U PHP vodiču možeš pronaći upute za svladavanje cjelina iz područja weba, HTML-a, CSS-a, razvojnog okruženja, PHP-a, MySQL-a, JavaScripta, a na dnu možeš pronaći detaljne upute za zadatak s kojima možeš izraditi modernu PHP aplikaciju.

Vodič su kreirali mentori s dugogodišnjim iskustvom praktičnog rada na projektima, ali i mentoriranju manje iskusnih kolega.

PHP Starter Kit možeš pronaći >>OVDJE<<

Naučite programirati ili dizajnirati web stranice - Inchoo

 

Frontend Starter Kit

Frontend developer u Inchoou odgovoran je za razvoj, testiranje i dokumentaciju customer-facing strane sustava. U svakodnevnom radu to znači promišljanje o razvoju i implementaciji korisničkog sučelja trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum.

Zajedničkim snagama, naši frontend developeri pripremili su Frontend Starter Kit kojem je svrha usmjeriti sve zaljubljenike u web development prema znanjima koje je potrebno steći kako bi postali kandidat za frontend poziciju kod nas.

U vodiču možeš pronaći edukativan sadržaj o HTTP protokolima i web preglednicima, naučiti nešto više o pristupu izradi sučelja, HTML-u, CSS-u, JavaScriptu, a na dnu možeš pronaći zadatak.

Frontend Starter Kit možeš pronaći >>OVDJE<<

Naučite programirati ili dizajnirati web stranice u Inchoo

UX/UI Design Starter Kit

Uz tehnički izvrstan development i snažan digital marketing, dizajn doživljavamo kao strateški element kojim našu organizaciju želimo učiniti drukčijom. Želimo biti organizacija s jakom dizajn kulturom usredotočenom na stvaranje iskustava koja dodaju vrijednost za sve korisnike naše organizacije – klijente, kupce i naše zaposlenike.

UX/UI dizajner je kreativna osoba s analitičkim umom koja složene probleme rješava u skladu s prepoznatim potrebama. Na projektu radi od samog početka – od analize podataka, planiranja i wireframinga pa sve do izrade vizualnog rješenja, lansiranja, sustavnog praćenja metrika te sugeriranja inkrementalnih promjena za daljnja poboljšanja.

Naši iskusni dizajneri pripremili su vodič za učenje svima onima koje zanima svijet optimizacije korisničkog iskustva i koji ne znaju odakle krenuti ili kako se nastaviti razvijati u tom smjeru. Možeš pronaći popis knjiga, linkova i alata te prijedloge što čitati, koga pratiti na društvenim mrežama i gdje se inspirirati.

UX/UI Design Starter Kit možeš pronaći >>OVDJE<<

 

Inchoo Naučite programirati ili dizajnirati web stranice

Kako se prijaviti za posao u Inchoou?

S obzirom na velik broj projekata na kojima radimo i planirani daljnji rast, uvijek smo u potrazi za pojačanjem svih razina senioriteta na developerskim i dizajnerskim pozicijama.

Ne tražimo diplomu ni titule, želimo vidjeti znanje, motivaciju i želju za daljnjim razvojem. Vodiče smo prilagodili našem poslovanju i uz njih možeš doći do znanja, ali motiviranost i želja ovise samo o tebi! 🙂

Ako se vidiš u takvom okruženju, pošalji nam otvorenu zamolbu na posao@inchoo.net ili praksa@inchoo.net s primjerima svojih radova i životopisom, a mi ćemo ti se povratno javiti s osvrtom na tvoju prijavu.

Veselimo se vidjeti te kao dio našeg tima.

Aktivni natječaji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)