NOVOSTI

PHP Starter Kit – što trebate (na)učiti kako biste postali PHP Developer

Edukacije
Maja Kardum
Odlučili ste biti PHP Developer i željeli biste raditi u Inchoou, ali mislite da nemate dovoljno znanja i ne znate koje vještine tražimo?
E, to vam više neće moći biti izlika uz Inchoo Starter Kit – vodič kroz alate i edukacije koji će vas profilirati kao PHP Developera.

Već i vrapci na grani znaju da smo izabrali open source platformu Magento kao temeljno rješenje za izradu web shopova. Strategija takve uske specijalizacije sa sobom donosi i potrebu za zaposlenicima koji imaju specifična znanja. Kvalitetni programeri su uvijek dobrodošli, bilo da su iskusni seniori ili perspektivni početnici, bez obzira imamo li otvoren natječaj.

Često se susrećemo s izjavama poput: “Ne znam od kuda krenuti.”, “Nemam baš iskustva u onome što tražite.”, “Inchoo je jaka firma, mislim da nisam dovoljno dobar za rad kod vas.”, “Ne znam raditi u Magentu.”, “Nemam portfolio s projektima.” i tako dalje i tako dalje, stoga smo vas odlučili malo usmjeriti.

Uz Inchoo Starter Kit koji smo napisali na stranici Osijek Software City udruge, vodimo vas do toga da možete reći: ja sam PHP Developer!

Starter Kit se sastoji od 5 dijelova. U 1. opisujemo i navodimo alate za razvojno okruženje, 2. dio vas vodi kroz stručne materijale kroz koje biste trebali proći, 3. dio vam daje početne korake s Magentom, 4. vas potiče da poradite na svojoj osobnoj vidljivosti kao budućeg PHP/Magento Developera, a u 5. dijelu vas ohrabrujemo da se prijavite za posao i navodimo par bonusa koji će vas sigurno razlikovati od konkurencije.

Mi jesmo uspješna tvrtka koja je simbol kvalitetnog rada, no vjerujte – ne grizemo i nismo opasni. Rado se odazivamo na mentoriranja, odgovaramo na pitanja, dijelimo znanje i s ostalim članovima OSC udruge radimo na edukaciji budućih zaposlenika i prepoznavanju važnosti IT sektora.

Ako već niste, zabilježite si u favorite Starter Kit koji se nalazi na http://softwarecity.hr/starter-kit/inchoo , prođite ga, naučite nešto novo, utvrdite staro, steknite samopouzdanje i javite nam se za posao.

Za sva pitanja i sugestije stojimo vam na raspolaganju, slobodno nam javite što bi trebalo dodati, oduzeti ili preformulirati.

__

Ako si ovo već sve prošao/la možda će ti se svidjeti naša PHP akademija koju održavamo svake godine. Ovdje možeš više pročitati o njoj i prijaviti se. 

Aktivni natječaji! 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *