NOVOSTI

Organiziramo Frontend Crash Course – Prijavi se i proširi svoje znanje frontend developmenta!

Edukacije
Vedrana Mataja
Dijeljenje znanja interno i sa zajednicom predstavlja jednu od naših temeljnih vrijednosti. Zbog toga rado organiziramo programe učenja i predavanja u sklopu Udruge Osijek Software City. 
S početkom 2021. godine odlučili smo isto napraviti i za frontend development, stoga smo pripremili Frontend Crash Course – program učenja za sve one koji žele proširiti svoje znanje frontend developmenta te se smatraju potencijalnim developerom za Inchoo.

Do sada smo organizirali čak tri PHP akademije, a krajem prošle godine pripremili smo i program pod nazivom Project Management Crash Course. Sretni smo što je nakon svake edukacije netko od polaznika postao novi Inchooer.

Kako će izgledati Frontend Crash Course?

Osnovne informacije

  • Razdoblje: od 1. veljače do 24. veljače 2021.
  • Vrijeme: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:00 do 20:00
  • Mjesto: Zoom
  • Sadržaj: 10 predavanja + vježbe
  • Broj sudionika: 20
  • Predavači: Mladen Ristić i Filip Svetličić

Početkom godine objavili smo Frontend Starter Kit, a sljedeći korak u usvajanju znanja iz područja frontend developmenta je Frontend Crash Course.

U ukupno 10 predavanja bit će obrađene teme HTML-a, CSS-a i JavaScripta. Predavanja će se održavati 3 puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom, u večernjem terminu, od 17h do 20h. Predavanja će na online platformi Zoom voditi i zadatke ocjenjivati Frontend Developer i mentor Mladen Ristić i Frontend Team Leader Filip Svetličić.

Ova edukacija je namijenjena svima koji žele proširiti svoje znanje frontend developmenta te se smatraju potencijalnim developerom za Inchoo.

Od sudionika će se očekivati da prođu cijeli tečaj, da aktivno sudjeluju kroz prisustvo na predavanjima i rješavanje zadataka. Po završetku svih predavanja polaznici će dobiti glavni zadatak koji će najboljima pružiti priliku za pridruživanje frontend timu u Inchoou.

Iako su prijave otvorene za sve zainteresirane, nama je u interesu identificirati osobe koje mogu konkurirati za radno mjesto kod nas. Zbog toga ćemo prednost dati onima koje zanima razvoj karijere kod nas.

Organiziramo Frontend Crash Course Inchoo

Način prijave

Prijave smo primali do 24.1.2020. godine, u 23:59. Ako smatraš da bez dodatne edukacije konkuriraš za radno mjesto kod nas, pogledaj tekst natječaja za radno mjesto Frontend Developera i javi nam se otvorenom zamolbom.

Sretno!

Prijave su završile.

Aktivni natječaji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)