Želiš li postati project manager? Inchoo organizira besplatan online PM Crash Course!

U studenome organiziramo Online PM Crash Course u obliku 5 radionica iz područja vođenja i upravljanja web projektima. Radionice su podijeljene na tematske cjeline kroz koje ćemo proći kombinacijom prezentacija i praktičnog rada kroz zadaće. Vjerujemo kako će ti trening pomoći u izgradnji uvodnih znanja i vještina potrebnih za posao project managera. Najbolji polaznici će konkurirati za radno mjesto kod nas.

Osnovne informacije

 • Vremenski period: 16. – 30. studenoga 2020.
 • Termin: ponedjeljkom i četvrtkom od 17:00 do 19:30
 • Sadržaj: 5 online radionica + vježbe
 • Broj sudionika: 35
 • Predavači: Ljiljana Milković i Tomislav Bilić

Tko se može prijaviti?

Prijave su bile otvorene za sve zainteresirane sudionike koji žele postati project manageri. Idelan kandidat je osoba koje je sudjelovala u organizaciji rada nekog web projekta. Ovo je program za motivirane ljude koji se smatraju dobrim organizatorima i koji uživaju u kontinuiranom razvijanju posla.

Iako će komunikacija na tečaju biti na hrvatskom jeziku, jedan dio materijala i zadaća će biti na engleskom. Stoga je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu nužno.

Potrebno je da zainteresirani sudionici prođu cijeli tečaj i aktivno sudjeluju u rješavanju zadaća kako bi program imao željeni rezultat.

Iako su prijave bile otvorene za sve zainteresirane, nama je u interesu identificirati osobe koje mogu konkurirati za ovo radno mjesto. Zbog toga ćemo prednost dati onima koje zanima razvoj karijere u eCommerce svijetu.

Ivan Galić predstavlja Gotham Team - Zlatna Greda

Kako izgleda PM Crash Course?

Trening je osmišljen tako da pokrije nekoliko osnovnih područja rada project managera.

Moduli su formirani u obliku 5 predavačkih cjelina koja će biti interaktivne koliko nam to online alati dopuštaju. Predavanja će se moći pratiti s bilo koje lokacije što osigurava da sudionici nemaju rizik Covid19 zaraze.

Predavanja sličnog tipa dostupna su na mnogim online course stranicama, ali se u velikoj većini naplaćuju – Inchoo PM Crash Course organizira besplatno i na hrvatskom jeziku.

O voditeljima radionica

 • Ljiljana Milković je project manager i voditelj tima u Inchoou koja iza sebe ima nekoliko uspješno izgrađenih projekata. Sudjelovala je u uvođenju nove metodologije project managementa u tvrtku te izradi treninga za zaposlenike.
 • Tomislav Bilić je osnivač Inchooa s dugogodišnjim iskustvom u području izrade web projekata iz raznih perspektiva: od developerske pozicije do project managera.

Ljiljana i Tomislav

Kako se prijaviti?

Prijave smo primali do 6. studenoga 2020 u 23:59.

P.S. Ukoliko te posao project managera u Inchoou zanima, pogledaj tekst natječaja za radno mjesto project managera i javi nam se otvorenom zamolbom.


2 komentara

 1. Pozdrav,
  Voljela bi sudjelovati u radionicama. Osobno nemam iskustva s managementom web projekata, ali bi voljela nauciti.
  Lp
  Matea

  1. Bok, Matea!

   Drago nam je to pročitati. U tom slučaju ispuni obrazac za prijavu koji se nalazi na kraju članka, a mi ćemo ti se u toku sljedećeg tjedna javiti s povratnom informacijom.

   Srdačan pozdrav iz Inchooa!
   Vedrana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *