Želiš li postati project manager? Inchoo organizira besplatan online PM Crash Course!

U studenome organiziramo Online PM Crash Course u obliku 5 radionica iz područja vođenja i upravljanja web projektima. Radionice su podijeljene na tematske cjeline kroz koje ćemo proći kombinacijom prezentacija i praktičnog rada kroz zadaće. Vjerujemo kako će ti trening pomoći u izgradnji uvodnih znanja i vještina potrebnih za posao project managera. Najbolji polaznici će konkurirati za radno mjesto kod nas.

Osnovne informacije

 • Vremenski period: 16. – 30. studenoga 2020.
 • Termin: ponedjeljkom i četvrtkom od 17:00 do 19:30
 • Sadržaj: 5 online radionica + vježbe
 • Broj sudionika: 35
 • Predavači: Ljiljana Milković i Tomislav Bilić

Tko se može prijaviti?

Prijave su bile otvorene za sve zainteresirane sudionike koji žele postati project manageri. Idelan kandidat je osoba koje je sudjelovala u organizaciji rada nekog web projekta. Ovo je program za motivirane ljude koji se smatraju dobrim organizatorima i koji uživaju u kontinuiranom razvijanju posla.

Iako će komunikacija na tečaju biti na hrvatskom jeziku, jedan dio materijala i zadaća će biti na engleskom. Stoga je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu nužno.

Potrebno je da zainteresirani sudionici prođu cijeli tečaj i aktivno sudjeluju u rješavanju zadaća kako bi program imao željeni rezultat.

Iako su prijave bile otvorene za sve zainteresirane, nama je u interesu identificirati osobe koje mogu konkurirati za ovo radno mjesto. Zbog toga ćemo prednost dati onima koje zanima razvoj karijere u eCommerce svijetu.

Ivan Galić predstavlja Gotham Team - Zlatna Greda

Kako izgleda PM Crash Course?

Trening je osmišljen tako da pokrije nekoliko osnovnih područja rada project managera.

Moduli su formirani u obliku 5 predavačkih cjelina koja će biti interaktivne koliko nam to online alati dopuštaju. Predavanja će se moći pratiti s bilo koje lokacije što osigurava da sudionici nemaju rizik Covid19 zaraze.

Predavanja sličnog tipa dostupna su na mnogim online course stranicama, ali se u velikoj većini naplaćuju – Inchoo PM Crash Course organizira besplatno i na hrvatskom jeziku.

O voditeljima radionica

 • Ljiljana Milković je project manager i voditelj tima u Inchoou koja iza sebe ima nekoliko uspješno izgrađenih projekata. Sudjelovala je u uvođenju nove metodologije project managementa u tvrtku te izradi treninga za zaposlenike.
 • Tomislav Bilić je osnivač Inchooa s dugogodišnjim iskustvom u području izrade web projekata iz raznih perspektiva: od developerske pozicije do project managera.

Ljiljana i Tomislav

Kako se prijaviti?

Prijave smo primali do 6. studenoga 2020 u 23:59.

P.S. Ukoliko te posao project managera u Inchoou zanima, pogledaj tekst natječaja za radno mjesto project managera i javi nam se otvorenom zamolbom.


6 komentara

 1. Kud ne vidjeh ovo na vrijeme. Ja nakon 3g poslovne-informatike otisao u turizam, a sad korona unistava turizam. 🙁

  1. Bok, Damjane!

   Vjerujemo da je situacija u turzimu trenutno grozna i žao nam je što se nisi uspio pridružiti Project Management Crash Courseu. U 2021. godini planiramo organizirati još koji ovakav program pa poprati našu stranicu i prijavi se.

   Lijep pozdrav iz Inchooa!
   Vedrana

   1. Jel imate nekakvu mail listu gdje se mogu prijaviti da mi stigne takva obavijest kad budete opet organizirali?

 2. Pozdrav,
  Voljela bi sudjelovati u radionicama. Osobno nemam iskustva s managementom web projekata, ali bi voljela nauciti.
  Lp
  Matea

  1. Bok, Matea!

   Drago nam je to pročitati. U tom slučaju ispuni obrazac za prijavu koji se nalazi na kraju članka, a mi ćemo ti se u toku sljedećeg tjedna javiti s povratnom informacijom.

   Srdačan pozdrav iz Inchooa!
   Vedrana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *