Studenti, dođite u Inchoo na ljetnu PHP praksu!

Studenti nas često pitaju kako mogu doći kod nas na praksu i kako taj cijeli proces prijave izgleda. Otvaramo novi krug backend praksi koje će se moći odrađivati preko ljeta, pazi da ti ova prilika ne pobjegne. 🙂

Nudimo ti 20 radnih dana prakse te praktično znanje primjenjivo i u drugim područjima developmenta, a ne samo pri izradi web shopova. A ako se iskažeš na praksi, vrlo rado ćemo te pozvati i na razgovor za posao.

Tko je potencijalan PHP praktikant u Inchoou?

  1. Redovan si student (bilo kojeg fakulteta) i imaš mogućnost odrađivanja prakse.
  2. Imaš dobro poznavanje osnova PHP-a i MySQL-a, ali premalo praktičnog iskustva i želiš to promijeniti.
  3. Razumiješ koncepte objektno orijentiranog PHP-a i MVC-a.
  4. Zanima te rad u timovima, kako se planiraju, komuniciraju i realiziraju veliki projekti.
  5. Svjestan si kako je teško i dugotrajno napredovati sam i cijenio bi mišljenje o svom radu od iskusnih i certificiranih developera.

Želim u Inchoo na praksu! Kako ću se prijaviti?

Ako već nisi, registriraj se na Github i stavi na njega neki svoj rad ili primjer koda kojim se ponosiš. Radovi ne moraju biti komercijalni, može biti i nešto što si kodirao “za svoju dušu”, prijatelju za posao ili u sklopu nekog kolegija, nema veze. Važno je da imaš nešto za pokazati što ćeš, uz CV, do 25. travnja poslati na praksa(at)inchoo.net.

Svim pristiglim prijavama ćemo posvetiti pažnju i javiti se, a s kandidatima koje odlučimo pozvati na praksu, naknadno ćemo dogovoriti točan termin kada će ju obavljati.

Napomena: Praksa je u našem uredu u Osijeku.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *