Zaposli se kao Office Manager u Inchoou!

 • Želiš imati mogućnost optimiziranja procesa u Inchoou?
 • Veseli te rad na internim i eksternim projektima?
 • Sviđa ti se opuštena radna atmosfera?

Pošalji nam otvorenu zamolbu (životopis i riješeni zadatak) na posao@inchoo.net, a u nastavku pročitaj više o Inchoou i poslu Office Managera!

O nama

Inchoo je osječka tvrtka s dvanaestogodišnjom tradicijom izrade eCommerce rješenja za klijente iz cijelog svijeta. Pružamo potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka. Dosad smo radili na više od 500 različitih projekata u trgovini odjećom i sportskom opremom, fotografskom opremom i autoindustriji.

S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos koji gradimo na integritetu, izvrsnosti i strasti prema onome što radimo. Svakodnevno težimo stjecanju i dijeljenju znanja, vlastitom razvoju i timskom radu 50-ak Inchooera koji su raspodijeljeni u različite timove od developmenta, vođenja projekata i dizajna do marketinga, prodaje i podrške poslovanju.

O poslu Office Managera

Office Manager svojim radom u području administracije, računovodstva, poslovne inteligencije, zakonskih regulativa i održavanja ureda osigurava visoku razinu organizacijske učinkovitosti Inchooa. U svakodnevnom poslu to znači da Office Manager Uspješan Office Manager analizira i prati interne procese te kontinuirano osmišljava i provodi uredsku politiku koja će poboljšati operativnu učinkovitost, nadzire provođenje svih zakonskih propisa, osigurava sigurnost, integritet i povjerljivost osobnih podataka radnika i poslovne dokumentacije te koordinira odjelom za pružanje podrške poslovanju.

Po dolasku u Inchoo, svaki Office Manager prolazi internu edukaciju s iskusnijim kolegom kako bi se upoznao s našim načinom rada. Trajanje edukacije ovisi o razini znanja i iskustva, no obično traje od 3 do 6 mjeseci. U toku edukacije Office Manager preuzima manje zadatke, a po završetku je sposoban sasvim samostalno raditi.

O tebi

Idealan kandidat može dobro funkcionirati u dinamičnoj okolini, u raznolikoj skupini ljudi te uspješno upravljati širokim rasponom zadataka s promjenjivim prioritetima. Strastven je,pouzdan,proaktivan i znatiželjan. Osim informatičke pismenosti, važne su izražene analitičke vještine, organizacijske vještine i smisao za detalje te komunikacijske vještine. Od velike je važnosti rješavanje problema i razumijevanje šire slike. Nužno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu barem na C1 razini.

O prednostima rada u Inchoou

 • Konkurentna kompenzacija. Definirani rasponi plaća prema senioritetu, povišice u skladu s napretkom, bonusi ovisno o uspješnosti, božićnica, uskrsnica, nagrade vjernosti, besplatni parking u centru grada, otvorena kuhinja…
 • Izazovno radno okruženje. Naši klijenti dolaze sa svih meridijana i paralela, a dio su svijeta online trgovine u kojem prolazi samo izvrsnost. Poslovni izazovi u uredu ili na službenom putu sastavni su dio našeg radnog dana, a dodatno ih zanimljivim čini korištenje najnovijih tehnologija i metodologija rada.
 • Poligon za osobni razvoj. Edukacije, radionice, certifikacije, konferencije, karijerno usmjeravanje, razvojni razgovori. Pomažemo ti u kontinuiranom razvoju znanja i kompetencija kako bi uspješno ispunjavao sve poslovne zahtjeve te se razvijao u željenom smjeru.
 • Timski rad. Bit ćeš dio priče u kojoj se cijeni solidarnost, direktan pristup, ljubaznost, spremnost pomoći, iskrenost, otvoren um i pozitivan stav, u kojoj se redovito ide na team building, vrata ureda svih kolega su ti širom otvorena pa čak i vrata naših direktora.
 • Doprinos timu, tvrtki, zajednici. U tvrtki s 50-ak zaposlenika utjecaj proaktivnog člana tima lako se osjeti na razini cijelog kolektiva pa ćeš svojim doprinosom moći oblikovati rast tvrtke. Ne samo to, možeš utjecati i na razvoj cijele zajednice kroz razne aktivnosti u udruzi Osijek Software City.

O načinu prijave

Popunili smo sva slobodna mjesta za ovu poziciju u Inchoou. Detalje za prijavu ćemu objaviti kad budemo tražili nove članove tima. Dotad nam se možeš javiti otvorenom zamolbom:

 1. Pošalji nam životopis i riješeni zadatak na posao@inchoo.net na mail posao@inchoo.net.
 2. Povratno ćemo se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor u naš ured.

Detalji zapošljavanja:

 • Tip ugovora: na neodređeno
 • Mjesto rada: ured (TC Super, Trg slobode 6, Osijek) ili remote (od prvog dana ako imaš iskustva, a nakon početne edukacije ako si početnik)
 • Početak rada: po dogovoru

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila posao@inchoo.net.