Zaposli se kao Office Manager u Inchoou!

Inchoo je eCommerce agencija koja dizajnira, izrađuje i optimizira web trgovine za klijente iz cijelog svijeta. U tom poslu smo već 10 godina, a iza nas je više od 450 projekata. Trenutno nas ima 50-ak i raspoređeni smo u više timova, od kojih je jedan i office management. Zbog povećanja opsega posla i želje za uvođenjem novih, inovativnih načina rada kojima ćemo dodatno doprinijeti poslovnim rezultatima, tražimo osvježenje i pojačanje – novog člana office management tima.

Što radi Office Manager u Inchoou?

Office Manager ima uvid u sve aspekte funkcioniranja tvrtke. On sudjeluje u stvaranju i njegovanju ugodnog radnog okruženja osiguravajući pritom visoku razinu organizacijske učinkovitosti. On brine o širokom rasponu zadataka: od koordinacije s računovodstvom oko obračuna i isplate plaća do organizacije službenih putovanja. U određenim periodima vodi pripremu za investicijske projekte te prijave za natječaje.

Uspješan Office Manager:

 • analizira i prati procese te kontinuirano osmišljava i provodi uredsku politiku koja će poboljšati operativnu učinkovitost
 • nadzire provođenje internih pravilnika o radu i ostalih zakonskih propisa, te osigurava sigurnost, integritet i povjerljivost osobnih podataka radnika i poslovne dokumentacije
 • koordinira odjelom za pružanje podrške poslovanju

U Inchoou se zadaci Office Managera mogu svrstati u ove osnovne cjeline: poslovno izvještavanje i poslovna inteligencija, računovodstvena administracija, logistika, nabava i upravljanje opremom, upravljanje poslovima zaštite na radu, sudjelovanje u procesu zapošljavanja te upravljanje dokumentacijom.

Kakvog Office Managera tražimo?

Idealan si kandidat za nas ako si strastven, pouzdan, proaktivan i znatiželjan. Uz to, jako je važno da možeš dobro funkcionirati u dinamičnoj okolini, u raznolikoj skupini ljudi te uspješno upravljati širokim rasponom zadataka s promjenjivim prioritetima.

Za uspješno obavljanje ovog posla trebaš biti profesionalan, informatički pismen te imati:

 • izražene analitičke vještine
 • izražene organizacijske vještine i smisao za detalje
 • razvijene pisane i verbalne komunikacijske vještine

Također, za ovu poziciju važno nam je da znaš:

 • komunicirati na engleskom jeziku
 • prepoznavati i rješavati probleme
 • promišljati i raditi s razumijevanjem

Što ti možemo ponuditi?

Pružit ćemo ti ugodno i poticajno radno okruženje; mjesto gdje će se tvoj glas čuti, a svaka tvoja ideja rado razmotriti. Uz to, surađivat ćeš s kolegama iz raznih odjela od kojih ćeš moći učiti, ali koji će rado učiti i od tebe.

Moći ćeš napredovati na osobnoj i profesionalnoj razini. Imat ćeš visoku razine autonomije u poslu, mogućnost upravljanja velikim projektima, mogućnost sudjelovanja u organizaciji međunarodnih konferencija, priliku ne samo putovati na takve konferencije, nego na njima biti i u ulozi predavača te tako razvijati svoje prezentacijske vještine i širiti krug poznanstava.

Tvoja mentorica će biti Office Managerica koja ima višegodišnje iskustvo na toj poziciji, a očekujemo da ćeš samostalno moći obavljati svoje zadatke nakon 3-6 mjeseci.

Broj otvorenih pozicija: jedna
Tip ugovora: na neodređeno
Radno iskustvo na sličnim pozicijama: poželjno
Mjesto rada: TC Super, Trg slobode 6, Osijek
Početak rada: po dogovoru

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

Proces je jednostavan:

 1. pošalji nam svoj CV, zamolbu i riješene zadatke (obavezno; prijave bez riješenih zadataka nećemo uzimati u obzir!) na mail posao.office[at]inchoo.net najkasnije do 20.01.2019., do 23:59h
 2. od nas ćeš u narednih nekoliko dana dobiti obavijest da je tvoja prijava zaprimljena i tada započinje proces evaluacije
 3. povratnu informaciju o svom statusu dobit ćeš najkasnije 7 dana od završetka roka za slanje prijava
 4. dio prijavljenih kandidata ugostit ćemo u našem uredu kako bismo ih bolje upoznali na razgovoru za posao
 5. odabranom kandidatu poslat ćemo ponudu za posao, a ostalima dati osvrt na njihovu prijavu i dojam koji su ostavili na razgovoru za posao

Za sva pitanja ili nejasnoće slobodno nam se obrati putem maila posao.office[at]inchoo.net ili telefonski, na broj 031/200-729.

Veselimo se vidjeti tvoju prijavu. Sretno!

OBAVIJEST (21. siječnja 2019.):

Natječaj za Office Managera za siječanj 2019. je zatvoren. Zahvaljujemo svima koji su se prijavili na naš natječaj. Prijave su zaprimljene i nakon dugih i zanimljivih razgovora za posao, odlučili smo se zaposliti novu kolegicu.

Svim kandidatima želimo puno sreće u daljnjem razvoju karijere, a vama koji ste zainteresirani za posao u Inchoou, ukazujemo na stranicu Karijere na kojoj uvijek možete pronaći aktivne natječaje na koje se možete prijaviti. Hvala vam!!!