Sloan Express

sloanex.com
Migracija na Magento 2 platformu
Worldwide
Poljoprivreda
Migracija vodećeg distributera poljoprivrednih proizvoda s Magento 1 na Magento 2 platformu
+34%
+25%
+48%
+186%

Profil trgovca

Sloan Express je obiteljsko poslovanje s tradicijom dugom 80 godina, a posluju s poljoprivrednicima diljem svijeta. Sjedište tvrtke je u državi Illinois i lideri su u području ponude originalnih i zamjenskih poljoprivrednih dijelova. Proizvode prodaju izravno poljoprivrednicima, trgovcima poljoprivrednih proizvoda i servisima. 

Klijent kupcima omogućuje brzu i izravnu isporuku zamjenskih i rezervnih dijelova, bez gubljenja vremena na pronalazak odgovarajućeg proizvoda i dugog čekanja na dostavu.

“Sloan Express je obiteljsko poslovanje s tradicijom dugom 80 godina, a posluju s poljoprivrednicima diljem svijeta.”

Projektno rješenje

Jeff Sloan i njegov tim iz Sloan Expressa su prepoznali potrebu podizanja poslovanja na veću razinu te su nas kontaktirali 2016. godine u potrazi za Magento profesionalcima koji će migrirati postojeći webshop s Magento 1.7. na Open Source verziju Magento 2 platforme.

Ruku na srce, migracija s Magento 1 na Magento 2 nije jednostavan projekt. Budući da proces nije automatiziran, mnogo je manualnog posla koji treba napraviti od strane stručnjaka koji razumiju proces migracije. Kako bi projekt bio uspješan, važno je poznavati i klijentovo poslovanje s ciljem da se dobije stabilna i funkcionalna web trgovina. 

Sloan Express je imao jasan, dugoročan plan za svoje online poslovanje. Od nas su zahtijevali rješenje koje se jednostavno može nadograđivati u budućnosti i koje ima modularnu arhitekturu kako bi omogućili brže učitavanje stranice, jednostavan i brz unos proizvoda u košaricu, te brže zaključivanje kupnje.

Magento 2 Open Source dolazi s podrškom za MySQL alat za pretraživanje, ali neki projekti zahtijevaju bolju i prilagodljiviju tražilicu za povećanje prodaje i poboljšanje stopa konverzije. Za Sloan Express smo implementirali SOLR alat za pretraživanje kako bi kupci dobili brže i pouzdanije rezultate pretrage. Uz indeksiranje u skoro pa realnom vremenu, napredno pretraživanje cjelovitog teksta i optimiziranje velike količine prometa, SOLR je donio novu dimenziju za korisnike ove web trgovine. 

Klijent je htio zadržati sve postojeće funkcionalnosti i ekstenzije s prethodnog webshopa. S obzirom na to da Magento 1 ekstenzije nisu kompatibilne s Magento 2 softverom, implementirali smo nove i postavili dobre temelje za sve buduće tehničke implementacije i integracije kao što su PIM, ERP i druge kompleksne tehničke sustave. 

Budući da Sloan Express ima velik broj kategorija, napravili smo veliko restrukturiranje hijerarhije trgovine, što je, među ostalim, rezultiralo boljom organizacijom navigacije i prirodnijim korisničkim putovanjem kroz webshop.

 

“Sloan Express je imao jasan, dugoročan plan za svoje online poslovanje, a od nas su zahtijevali rješenje koje se jednostavno može nadograđivati u budućnosti.”

Rezultati 

Sloan Express ima moderan i čist responzivan dizajn s potpuno novim izgledom i strukturom koja omogućuje optimalno iskustvo pregleda i interakcije kroz sve uređaje. Dizajnirali smo ga imajući na umu poslovne potrebe za ovu posebnu industriju i eCommerce trendove obogaćene prikupljenim informacijama o ponašanju klijentovih kupaca na prethodnom rješenju. 

Primjenjujući nekoliko analitičkih alata, sada imamo bolje razumijevanje korisničkog putovanja i načina na koji se kupci povezuju s brendom. To nam daje mogućnost kontinuiranog testiranja i poboljšanja tehničkih funkcionalnosti i korisničkog iskustva s ciljem povećanja prihoda te održavanja kvalitete koja stoji iza imena Sloan Express u poljoprivrednom svijetu.

Cijela ova uspješna priča nam je dala osnovu za izgradnju i provođenje PPC strategije za klijenta što je rezultiralo povećanim prihodom i prometom!

Tražiš nekog tko će ti pomoći u planiranju migracije na Magento 2?

Javi nam se. Odgovorit ćemo ti u najkraćem mogućem roku!