NOVOSTI

Stiže nam konferencija KulenDayz na novoj lokaciji!

Inchooeri
Zrinka Antolovic
Bliži nam se početak rujna što znači da nam stiže najveća IT regionalna konferencija pod nazivom KulenDayz – IT Innovation Conference.
Konferencija se ove godine seli na novu lokaciju u osječku Tvrđu, a sudionici će od 06.09. do 08.09. u prostorijama Rektorata i Kazamata moći sudjelovati na pravoj informatičkoj poslastici.

U subotu dizajnerski track otvara naš dragi kolega Marko Briševac koji priprema predavanje na temu “How to measure the value of design work”.

Slow down!

Konferencija se održava već jedanaest godina, a idejni začetnici i supružnici Maja i Bernard Katić, kroz ove su godine okupili mnogobrojne partnere. Microsoft Community Hrvatska, Osijek Software City, PMI Hrvatska, Poduzetnički inkubator – BIOS i Akademija za umjetnost i kulturu zajedničkim snagama organiziraju ovogodišnju konferenciju. Upravo činjenica da je ovaj događaj organizirala zajednica najveća je vrijednost ove konferencije. Glavni moto je Slow down, a cilj je da se više od 800 planiranih sudionika poveže uz opuštenu atmosferu.

Teme koje će biti pokrivene na ovogodišnjem KulenDayzu su napredni development, cloud tehnologije, projektni management, IT Pro, tech, dizajn, razvoj igara, chalk&talk i otvoreni dio čija se predavanja oblikuju na temelju vrućih IT tema.

Program započinje u petak, 06.09. s cjelodnevnim treninzima na specifičnu temu gdje sudionici mogu usvojiti korisne vještine.

Subota je centralni događaj sa svečanim otvaranjem, a predavanja su raspoređena u 10 dvorana gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Nakon predavanja za sve građane Osijeka bit će pripremljen veliki party u Kazamatu uz bendove, DJ-a i lokalne OPG-ovce.

Nedjelja je rezervirana za druženje na team building avanturi i opuštanje u prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje.

Stiže nam konferencija KulenDayz na novoj lokaciji

KulenDayz Kidz!

Znamo da na mladima svijet ostaje pa su organizatori uz glavni program organizirali posebna predavanja za najmlađe lumene i buduće IT stručnjake pod nazivom KulenDayz Kidz. Hands-on učenjem i igrom Kidzi će osnažiti svoje vještine s računalima, komunikacijom i radom u timu.

Stiže nam konferencija KulenDayz Kids na novoj lokaciji

Inchoo & KulenDayz!

Inchooeri vole KulenDayze, a ove godine zelenu boju brani naš Marko koji će govoriti o tome kako na najbolji način izmjeriti vrijednost dizajnerskog rada. Marko je naš Lead Designer, a nedavno je postao ponosni vlasnik certifikata Nielsen Norman Grupe – svjetskih lidera UX-a. S nestrpljenjem iščekujemo vidjeti što nam je pripremio za ovo predavanje.

Karte za ovu jedinstvenu konferenciju još uvijek se mogukupiti preko službene web stranice na kojoj možete potražiti i cijelu agendu: http://www.kulendayz.com/#agenda

Ali Slow down, konferencija je za tjedan dana. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)