NOVOSTI

Inchoo traži praktikanta u marketingu!

Edukacije
Maja Kardum
Ako si zainteresiran/a za marketinšku praksu na kojoj ćeš:
razvijati marketinšku strategiju same tvrtke i njenih usluga, naučiti koristiti različite alate kroz koje ćemo izrađivati i optimizirati različite oblike promocija i biti dio tima koji organizira veliku međunarodnu konferenciju i mora misliti na svaki detalj. Pripremi svoj životopis i zamolbu jer ovo je prilika koja se ne propušta!

Što se radi na Inchoo praksi u marketingu?

Naš cilj je omogućiti praksu iz koje studenti imaju višestruku korist i pripremu za “pravi posao” jednog dana!

Zato očekuj izazovne i zanimljive zadatke iz raznih područja. Naravno, mi smo tu kako bismo ti pomogli, učili te i vodili u nekim zadacima.

Nećemo te samo baciti u vatru i gledati kako goriš, imat ćemo šmrk sa strane i deku da te bacimo na pod i gasimo ako zatreba. I više će to biti užareni ugljen, nego vatra. 😉

  • Skupa ćemo istraživati svjetsko eCommerce tržište i potencijalne klijente kako bismo najbolje promovirali Inchoo i usluge koje nudimo.
  • Sudjelovat ćeš u kreativnoj i operativnoj izradi te vođenju PPC i medijskih kampanja.
  • Kreirat ćeš sadržaj za naše stranice i razne business platforme na kojima smo aktivni.
  • Uključit ćemo te u organizaciju vrlo zahtjevne Meet Magento Hrvatska konferencije na koju nam dolaze posjetitelji iz cijelog svijeta.

Inchoo atmosfera

Ovo je tvoja prilika za istražiti iz prve ruke razna područja u kojima možeš raditi kao budući marketinški stručnjak i možda se odlučiti za specijalizaciju u nekom od njih.

Želim u Inchoo na praksu! Kako ću se prijaviti?

Popunili smo sva slobodna mjesta, a detalje za prijavu ćemu objaviti kad budemo tražili nove praktikante. Dotad nam se možeš javiti otvorenom zamolbom.

  1. Pošalji nam životopis i zamolbu na mail praksa@inchoo.net. Osim obrazovanja, eventualnih certifikata, navedi i iskustvo, projekte u kojima si sudjelovao, blog koji pišeš ili FB stranicu koju vodiš za prijatelja koji prodaje eko celer.
  2. Ovo je praksa u marketingu. Budi kreativan u prijavi, izdvoji se od drugih, uloži malo truda da vidimo da ti je stalo jer ako u prvom kontaktu ne vidimo želju i strast, kako će toga biti na poslu? 🙂
  3. Potom ćemo ti se javiti s povratnom informacijom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, pozvati te na razgovor.

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila praksa@inchoo.net.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *