Upoznajte Magento i eCommerce na prvoj Meet Magento Hrvatska konferenciji

Kako bismo hrvatskom tržištu približili Magento, najpopularniju open source platformu za izradu eCommerce rješenja, organiziramo prvi Meet Magento Hrvatska.

17. i 18. ožujka 2017. Osijek će biti grad domaćin za više od 150 sudionika koji žele doznati kako unaprijediti web shopove, podijeliti svoja iskustva, naučiti nešto više o Magento platformi te ostvariti kontakte s Magento i eCommerce stručnjacima.

Što je Meet Magento i zašto doći na konferenciju?

Magento oko sebe okuplja zajednicu programera i eCommerce stručnjaka. Meet Magento je zajednički naziv za događaje diljem svijeta koje organizira Magento zajednica na kojima možete upoznati Magento platformu, dobiti najnovije vijesti iz eCommercea te poslušati predavanja dobre prakse i svjetskih trendova u razvoju internetskih trgovina.

Konferencija donosi kvalitetan “mix” poslovnih i tehničkih predavanja koja obiluju konkretnim, praktičnim savjetima. Osim tih vrijednih informacija, neizostavno je spomenuti networking s vlasnicima i voditeljima hrvatskih internetskih trgovina, pružateljima različitih pratećih usluga pri izradi i optimizaciji eCommerce rješenja te programerima i predstavnicima agencija koji su spremni dijeliti znanje.

Sve je počelo od grupe entuzijasta u Njemačkoj, ubrzo im se pridružila i Nizozemska, a nakon toga je popis brzo rastao. Danska, Švedska, Italija, Rumunjska, Poljska, Bjelorusija, SAD, Španjolska, Italija, Japan, Kina i još puuuno zemalja, našle su se kao domaćini Meet Magento događaja. Sada se tom popisu pridružuje i Hrvatska.

Meet_Magento_publika

Tko organizira Meet Magento Hrvatska?

S obzirom na to da mi kao Inchoo pružamo cjelokupnu uslugu izrade internetskih trgovina na Magentu, činio nam se logičan korak organizirati događaj koji bi približio samu platformu trgovcima u Hrvatskoj, ali i važne eCommerce teme, poput sigurnosti, optimizacije za tražilice, novih načina dostave i oglašavanja.

Nakon uspješnog Developers Paradisea, konferencije za programere koju smo organizirali u Opatiji u travnju 2016., ponovno smo “zasukali” rukave i u Osijek dovodimo jedinstveni sastav sudionika, svojevrsni “tko je tko” u Magentu u Hrvatskoj, ali i Europi, sudionike spremne na dijeljenje iskustva i učenje o eCommerceu i Magentu.

Nove vijesti o konferenciji, predavače i sponzore možete pratiti na službenoj stranici konferencije, a najsvježije informacije uvijek možete pronaći i na Twitteru pod #MM17HR

Prijavite se kao predavač, sponzor ili sudionik!

Otvorene su prijave za predavače i sponzore, a kao sudionik se možete prijaviti dok god ima ulaznica.

Kako je konferencija organizirana u dva dijela, za poslovni dio želimo čuti vaše savjete i trikove za ostvarenje rezultata, uspješne priče domaćih web shopova u duetu s novim tehnologijama i zakonitostima tržišta.

Tehnički dio konferencije spreman je podnijeti i najjače teme o programiranju! Dobrodošle su migracije s Magenta 1 na Magento 2, primjeri najbolje frontend i backend prakse te custom rješenja koja su riješila goruće probleme na trgovinama i donijela opipljivu vrijednost.

Nikako ne smijemo zaobići tematiku sigurnosti internetskih trgovina, skalabilnost, testiranje, kao ni standarde kodiranja. No, sigurni smo da ćete vi imati još neke zanimljive teme za podijeliti.

Meet_Magento_predavanje

Prijavite se za predavanje, sponzorstvo ili kao sudionik, budite upućeni u eCommerce i Magento trendove i pripremite svoje internetske trgovine za još uspješniji tržišni nastup!

Vidimo se u Osijeku!

hr.meet-magento.com


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *