Tehnička analiza online trgovine

Vjerujemo da redovito vozite svoj automobil na tehnički pregled, je li tako? Vašu je online trgovinu na sličan način potrebno povremeno pregledati. Bez obzira na kvalitetu izrade trenutnog rješenja, nakon nekog je vremena preporučljivo dobiti i svjež pogled na cjelokupnu instalaciju i rezultate koje ostvarujete.

Tijekom naše tehničke analize, izvršit ćemo detaljnu analizu vaše trgovine kako bismo utvrdili neke očite, kao i neke skrivene tehničke zapreke koje je moguće i poželjno ukloniti kako bismo osigurali kvalitetne temelje za neometani daljnji rast i razvoj vašeg online poslovanja.

Mi znamo eCommerce!

Naši certificirani eCommerce i Magento stručnjaci provest će detaljnu analizu i pripremiti konkretne savjete za poboljšanje prodaje na vašoj trgovini!

Svrha ove usluge je kroz provedbu svojevrsnog “sistematskog pregleda” vaše online trgovine utvrditi glavne smjernice i prioritete za poboljšanja. Cijeli proces i završni izvještaj omogućit će vam da dobijete jasan uvid u trenutno stanje vaše instalacije, kvalitetu cjelokupnog rješenja te da utvrdite postojeće ili potencijalne probleme unutar sustava koji mogu negativno utjecati na vaše poslovanje.

Čak i ako mislite da sve “radi kako bi trebalo”, iz rezultata naše analize dobit ćete konkretne i korisne savjete i ideje za planiranje uvođenja novih funkcionalnosti ili modifikacije postojećih kako biste poboljšali korisničko iskustvo vašeg rješenja i, u konačnici ostvarili bolje poslovne rezultate.

Što ćete dobiti s našom tehničkom analizom?

Kroz proces tehničke analize online trgovine, naši će stručnjaci provesti detaljnu provjeru osnovnih instalacija, naprednih postavki, kvalitete koda, instaliranih dodataka, kao i općenitog korisničkog iskustva i funkcionalnosti te napraviti cjelovit pregled stanja sa savjetima za poboljšanja na različitim područjima.

Naš završni izvještaj uključuje:

  • 1.Sažetak analize s predloženim prioritetima za poboljšanja
  • 2.Detaljno obrazloženje zaključaka i predloženih rješenja
  • 3.Glavne prioritete za vašu tehničku podršku
  • 4.Analizu potencijalnih sistemskih izmjena eCommerce rješenja koje koristite
  • 5.Osnovni pregled instaliranih dodataka (ekstenzija)
  • 6.Analizu baze podataka (kako bismo osigurali da se podaci koriste i zapisuju na odgovarajući način)
  • 7.Analizu kvalitete koda (sustavni pregled izvornog koda uz identifikaciju i analizu izvršenih izmjena)
  • 8.Analizu korisničkog iskustva (usporedba s trenutnim standardima i principima)
  • 9.Analizu brzine učitavanja internetskih stranica (HTTP zahtjevi, mogućnosti optimizacije elemenata prikaza…)

Tijekom analize uzimamo u obzir posebnost vaše poslovne grane i ciljanih korisnika. Ne koristimo automatizirane alate koji se primjenjuju na svaku online trgovinu, nego želimo pripremiti savjete za poboljšanja koji će biti utemeljeni na stvarnim podacima, te biti realistični, izvedivi i prilagođeni vašim stvarnim potrebama.

berwaz_mockup