Zaposli se kao Marketing Manager u Inchoou!

Razumiješ da generiranje leadova nije povezano s nabavom olova? Imaš jak unutarnji drive za  osmišljavanje i provođenje visoko efektivnih B2B marketinških kampanja? Želiš biti nezaobilazna karika u pronalasku naših najboljih klijenata?

Onda te želimo upoznati!

Tko smo mi?

Mi smo tvrtka iz Osijeka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja koja na tržištu postoji preko 11 godina. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos koji gradimo na povjerenju, fokusu na rezultate, znanju i marljivom radu.

Dosad smo radili na više od 500 različitih projekata s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti. Takav posao zahtijeva timski rad stručnjaka različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata i project managera – trenutno njih 50-ak.

Povezanost i usklađenost marketing i prodajnog procesa nikada nije bila bitnija, a kako bi nastavili naš rast na inozemnom tržištu, Inchoo traži iskusne i dinamične stručnjake upravo za to područje.

Što radi Marketing Manager u Inchoou?

Idealni kanditati za ovu poziciju su vrlo komunikativni i visoko motivirani pojedinci, koji mogu kvalitetno raditi u sinergiji s ostalim članovima sales & marketing tima, ali i drugih odjela unutar naše agencije te imaju i visoku dozu samostalnosti i preuzimanja inicijative za svoj rad i krajnje rezultate.

Marketing Manager je marketing nindža u našem timu, koji direktno surađuje sa Sales & Marketing Leadom. To je osoba kojoj želimo povjeriti osmišljavanje, razvoj i (pro)vođenje kreativnih B2B kampanja.

Svrha posla je generiranje potražnje za uslugama koje Inchoo nudi uključujući (ali ne ograničavajući) email marketing & direct mail kampanje, webinare, konferencije te bilo koje druge lead generation strategije.

Marketing Manager kakvog tražimo je osoba s hands-on pristupom vrhunskog operativca i umom kreativnog eksperta.

Od osobe zaposlene na ovoj poziciji očekujemo:

 • Definiranje i razvoj direct marketing strategije s ciljem promoviranja branda i usluga koje Inchoo nudi.
 • Ownership nad osmišljavanjem i provedbom cijelog lead qualification procesa u našem funnelu.
 • Komuniciranje zanimljivih i jasnih informacija o prednostima i vrijednostima usluga koje Inchoo nudi našim prospektima i leadovima.
 • Održavanje svih bitnih informacija dobro organiziranima i ažuriranima unutar našeg CRM sustava.
 • Razvijanje dubinskog znanja o eCommerce industriji i Inchoo uslugama s ciljem olakšavanja i poboljšavanja lead generation procesa.

Vještine, znanja i kompetencije koje cijenimo:

 • Savjesnost, marljivost i motiviranost prema poboljšavanju procesa te vlastite izvedbe čak i iznad postavljenih ciljeva.
 • Želimo osobu koja ima znanja i iskustva, nekog s izraženim unutrašnjim pokretačem transformacije ideje u uspjeh AKA samomotivacijom.
 • Izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, kao i vještine umrežavanja i pregovaranja.
 • Volimo raditi s ljudima koji imaju optimistični i proaktivni pristup upravljanju odnosima s klijentima.
 • Napredno poznavanje programa IT svijeta s naglaskom na GSuite i društvene mreže; iskustvo rada u CRM-u je poželjno, ali nije nužno.
 • Odlične organizacijske i vještine upravljanja vremenom s dovoljnom fleksibilnošću za prepoznavanje i postavljanje prioriteta.
 • C1 razina poznavanja engleskog jezika.

Zašto raditi s nama?

 • Cijenimo i nagrađujemo rezultate.
 • Svojim doprinosom ćeš moći oblikovati rast firme. Nismo mala firma, ali nismo ni velika. Utjecaj proaktivnog i ambicioznog pojedinca se lako osjeća na razini cijelog kolektiva.
 • Ne samo to, svojim doprinosom možeš utjecati i na razvoj cijele zajednice. Inchoo je jedan od osnivača udruge Osijek Software City i organizator brojnih predavanja, radionica, konferencija i seminara čiji je cilj dati pozitivan smjer softverskog zajednici u regiji.
 • Bit ćeš dio tima i radnog okruženja koje cijeni ljubaznost, direktan pristup, objektivnost, iskrenost, otvoren um i pozitivan stav. Osim toga, uvijek se možeš osloniti na nas ako u nečemu zapneš!
 • Imat ćeš poligon za osobni razvoj. Sa svakom novom godinom dolaze nam novi izazovi te novi potreban set znanja i vještina. Shvaćamo da se svi moraju kontinuirano usavršavati, a firma aktivno pomaže u tome kroz treninge i certifikacije.
 • Upoznat ćeš brojne zanimljive ljude. Naši klijenti su sa svih meridijana i paralela, a dio su svijeta online trgovine u kojem prolazi samo izvrsnost. Dolaze s različitim, ali uvijek dobrim pričama. Mi razmjenjujemo čestitke za Božić, Hanuku, Bajram. Učimo o golfu, vjerskim predmetima i recikliranju.

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

Popunili smo sva slobodna mjesta za ovu poziciju u Inchoou. Detalje za prijavu ćemu objaviti kad budemo tražili nove članove tima. Dotad nam se možeš javiti otvorenom zamolbom:

 1. Pošalji nam svoj CV na mail posao@inchoo.net.
 2. Povratno ćemo se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor u naš ured.

Tip ugovora: na neodređeno
Mjesto rada: TC Super, Trg slobode 6, Osijek
Početak rada: po dogovoru

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila posao@inchoo.net.