Zaposli se kao Digital Marketing Manager u Inchoou!

Popunili sva slobodna mjesta za ovu poziciju u Inchoou, stoga natječaj trenutno nije aktivan. Unatoč tome, u nastavku pročitaj više o poziciji Digital Marketing Managera i slobodno nam pošalji svoju otvorenu zamolbu na posao@inchoo.net ako misliš da si pravi kandidat za ovo radno mjesto.

Kada nešto radiš, daješ sve od sebe i posvećuješ pozornost detaljima. Ne možeš za sebe reći kako si osoba koja sjedi i čeka da se nešto dogodi, već samostalno iniciraš akciju i promjenu. Uglavnom zbog posla, pričaš u/o keywordima.

Bitno ti je kontinuirano pratiti rezultate svega što radiš, a onda iskoristiti to tako da svakim sljedećim korakom optimiziraš stvari zbog postizanja sve boljeg rezultata. Metrika i brojke su ti svetinja, no kreativa ti je as u rukavu koji ćeš nam donijeti u naš Digital Marketing tim.

O nama

Inchoo je osječka tvrtka s 13 godina iskustva u izradi eCommerce rješenja za klijente iz cijelog svijeta. Pružamo potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka. Dosad smo radili na više od 500 različitih projekata u trgovini odjećom i sportskom opremom, fotografskom opremom i autoindustriji.

S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos koji gradimo na integritetu, izvrsnosti i strasti prema onome što radimo. Svakodnevno težimo stjecanju i dijeljenju znanja, vlastitom razvoju i timskom radu 50-ak Inchooera koji su raspodijeljeni u različite timove od developmenta, vođenja projekata i dizajna do marketinga, prodaje i podrške poslovanju.

O poslu Digital Marketing Managera

Digital Marketing Manager je osoba koja svakodnevnim radom osigurava našim klijentima da na svojoj web trgovini zarade više. Kako bi to postigli, Digital Marketing Manager upravlja različitim kanalima poput SEO-a i/ili PPC-a. Uz pomoć naprednih implementacija Google Analyitcsa, te prilagođenih izvještaja koje kreira ovisno o klijentovom poslovanju, pronalazi podatke koji pomažu donijeti odluke koje donose bolje rezultate.

Digital Marketing Managera se ne mora ništa pitati – on je osoba koja neumorno koristi različite alate poput Google Ads, Google Analytics, Google Search Console, Google Data Studio, SEMrush, Keyword Planner, Bing Ads, Optmyzr (i razne druge) kako bi uvijek bio korak ispred sa svojim prijedlozima. Sa klijentima redovno komunicira a za njihove projekte uvijek ima jasno postavljene i iskomunicirane kratkoročne i dugoročne ciljeve, a projektni tim s kojim radi upoznat je s načinima na koji ih planiramo postići.

Po dolasku u Inchoo, Digital Marketing Manager prolazi internu edukaciju s iskusnijim kolegom kako bi se upoznao s našim načinom rada. Trajanje edukacije ovisi o razini znanja i iskustva, no obično traje do 2 mjeseca. U toku edukacije Digital Marketing Manager preuzima manje zadatke, a po završetku je sposoban sasvim samostalno raditi.

O tebi

Idealan kandidat već ima iskustva u:

 • PPC-u (s naglaskom na GoogleAds) i/ili
 • SEO-u

Idealan kandidat je vrlo komunikativan i visoko motiviran i može kvalitetno raditi u sinergiji s ostalim članovima tima, ali i drugih odjela unutar naše agencije. Ima visoku dozu samostalnosti i želju preuzeti inicijativu te preuzeti odgovornost za krajnje rezultate, a izvedba i rezultati su čak i iznad očekivanja i postavljenih ciljeva. Ima odlične organizacijske vještine i vještine upravljanja vremenom s dovoljnom fleksibilnošću za prepoznavanje i postavljanje prioriteta.

O prednostima rada u Inchoou

 • Konkurentna kompenzacija. Definirani rasponi plaća prema senioritetu, povišice u skladu s napretkom, bonusi ovisno o uspješnosti, božićnica, uskrsnica, nagrade vjernosti nakon 5. godina, besplatni parking u centru grada, otvorena kuhinja…
 • Izazovno radno okruženje. Naši klijenti dolaze sa svih meridijana i paralela, a dio su svijeta online trgovine u kojem prolazi samo izvrsnost. Poslovni izazovi u uredu ili na službenom putu sastavni su dio našeg radnog dana, a dodatno ih zanimljivim čini korištenje najnovijih tehnologija i metodologija rada.
 • Poligon za osobni razvoj. Edukacije, radionice, certifikacije, konferencije, karijerno usmjeravanje, razvojni razgovori. Pomažemo ti u kontinuiranom razvoju znanja i kompetencija kako bi uspješno ispunjavao sve poslovne zahtjeve te se razvijao u željenom smjeru.
 • Timski rad. Bit ćeš dio priče u kojoj se cijeni solidarnost, direktan pristup, ljubaznost, spremnost pomoći, iskrenost, otvoren um i pozitivan stav, u kojoj se redovito ide na team building, vrata ureda svih kolega su ti širom otvorena pa čak i vrata naših direktora.
 • Doprinos timu, tvrtki, zajednici. U tvrtki s 50-ak zaposlenika utjecaj proaktivnog člana tima lako se osjeti na razini cijelog kolektiva pa ćeš svojim doprinosom moći oblikovati rast tvrtke. Ne samo to, možeš utjecati i na razvoj cijele zajednice kroz razne aktivnosti u udruzi Osijek Software City.
 • Prilika za pridruživanje brzorastućem području eCommercea.

O načinu prijave

Popunili smo sva slobodna mjesta za ovu poziciju u Inchoou. Detalje za prijavu ćemu objaviti kad budemo tražili nove članove tima. Dotad nam se možeš javiti otvorenom zamolbom.

Detalji načina prijave:

 1. Pošalji nam životopis na mail posao@inchoo.net.
 2. Umjesto standardnog zadatka, uz životopis nam navedi svoj najveći izazov u području digitalnog marketinga, opiši kako je riješen i koji su bili rezultati.
 3. Povratno ćemo se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor.

Detalji zapošljavanja:

 • Tip ugovora: na neodređeno
 • Mjesto rada: ured (TC Super, Trg slobode 6, Osijek) ili remote (od prvog dana ako imaš iskustva, a nakon uhodavanja u posao ako si početnik)
 • Početak rada: po dogovoru

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obrati putem maila posao@inchoo.net i ne brini se jer je kod nas diskrecija zajamčena.