Zaposli se kao Digital Marketing Manager u Inchoou!

Inchoo je eCommerce agencija koja dizajnira, izrađuje i optimizira web trgovine za klijente iz cijelog svijeta. U tom poslu smo već 10 godina, a iza nas je više od 450 projekata. Trenutno nas ima 50-ak i raspoređeni smo u više timova, od kojih je jedan tim posvećen konzultacijskim i marketinškim uslugama za klijente. Upravo taj tim širimo i zato tražimo Digital Marketing Managera.

Što radi Digital Marketing Manager u Inchoou?

Digital Marketing Manager kreira, optimizira i prati Google Ads kampanje za trgovine naših klijenata.

Upoznat je sa zadnjim trendovima u oglašavanju, izrađuje keyword analize, a nije mu strano (re)strukturiranje stranica, UX optimizacija, kao ni SEO.

Radi s velikim budžetima i ima važnu ulogu u izgradnji online prisutnosti za klijente. Traži različite načine kako ostvariti što veći povrat iz svakog dolara koji mu je u budžetu za online oglašavanje trgovine.

S klijentom redovito komunicira i izrađuje izvještaje.

U svom poslu koristi razne alate, kao što su Google Ads, Google Analytics, Google Search Console, Google Data Studio, SEMrush, Keyword Planner, Bing Ads, Optmyzr te razne druge i srodne alate, da ih sada ne nabrajamo, jer neki ovise i o osobnim preferencijama.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog Digital Marketing Managera?

Tražimo osobu koja ima barem 2 godine iskustva nekom od ovih područja: PPC (s naglaskom na GoogleAds) i/ili SEO te zna što sve obuhvaća SEM.

Bilo to povećanje prodaje na trgovini našeg klijenta, brand awareness kampanja ili postizanje što bolje pozicije na tražilicama, otvorenih ruku ćemo dočekati onoga tko s uzbuđenjem promatra grafove i podatke u Analyticsu te proaktivno vodi PPC kampanje!

Bonus bodove pišemo onome tko je radio eCommerce marketing, a ako si imao doticaj s Magentom, e to su bonus bodovi na n-tu! Dodatni bodovi idu i onima koji razumiju strukturu web stranica te su upoznati s time za što služi HTML, CSS, JavaScripta i PHP. Ne trebaš znati programirati, samo razumjeti o čemu se radi. 🙂

Što ti možemo ponuditi?

  • Inchoo je Google Premier Partner. To, između ostalog, znači i priliku za rad s većim oglašivačkim budžetima.
  • Klijente s kojima ćeš ostvarivati fantastične rezultate i imati priliku testirati najnovije trendove.
  • Timski rad gdje ćeš uvijek imati priliku pitati za savjet ili dobiti drugo mišljenje oko svojih kampanja.
  • Internu edukaciju te stalno usavršavanje i certifikacije.
  • Inspirativnu radnu okolinu u centru Osijeka.
  • Povišice kojima nagrađujemo proaktivnost i dobar rad.

Kako se prijaviti?

Popunili smo sva slobodna mjesta za ovu poziciju u Inchoou. Čim bude prilika za nova zapošljavanja Digital Marketing Specialista, objavit ćemo detalje za prijavu! 🙂