NOVOSTI

HT PayWay ekstenzija za Magento 2 trgovinu

Magento
Antonija Tadic
Izradili smo ekstenziju koja spaja Magento 2 trgovinu s HT PayWay virtualnim POS sustavom.
Ovo je još jedna u nizu inicijativa koje smo pokrenuli kako bismo olakšali, ali i ohrabrili hrvatske trgovce da sigurno zakorače u svijet eCommercea i prošire svoje poslovanje.

Očigledno je da je eCommerce u svijetu u punom mahu, no u Hrvatskoj, trgovci polako uviđaju potencijal i nove prilike za širenjem. Kod nas se trendovi znatno sporije razvijaju.

Inchoo je spreman pružiti hrvatskim trgovcima cjelovitu uslugu eCommerce rješenja koja će im olakšati pronalazak novih kupaca i poslovanja na Magento platformi.

Što je to HT PayWay?

HT PayWay je virtualni POS sustav Hrvatskog Telekoma koji omogućava online naplatu proizvoda i usluga putem najmodernijih sigurnosnih metoda i postupaka za zaštitu i autorizaciju podataka. HT PayWay je certificirani partner po PCI DSS sigurnosnim standardima najviše kategorije tako da je vaša kupovina iznimno sigurna.

Kako ekstenzija radi?

Ekstenzija spaja vašu online trgovinu s HT PayWay sustavom za naplatu kreditnih i debitnih kartica. Nakon što ste na checkoutu odabrali vrstu naplate karticom, ekstenzija vas preusmjerava na zaštićene servere HT PayWay sustava gdje se vrši naplata. Uplatu je moguće izvršiti iz bilo kojeg dijela svijeta. Kada je transakcija uspješno izvršena, ekstenzija vas vraća na vašu Magento 2 trgovinu. Podaci kartice ne prolaze niti se spremaju u Magento trgovini, već je HT PayWay odgovoran za sigurnost autorizacijskih i privatnih podataka.

Ekstenzija je izrađena tako da uključuje hrvatski i engleski prijevod te je moguće izabrati između dva načina rada – “authorize ” i “capture ”.

Zašto je ova ekstenzija važna?

Prilikom donošenja odluka o eCommerce poslovanju, uvijek se treba staviti u cipele kupaca jedne web trgovine. Za uspješno poslovanje, iskustvo kupovine u fizičkim trgovinama želimo “preslikati” na kupovinu online. Naplata putem kartice jedna je od usluga koja će zasigurno privući posjetitelje da se odluče za kupnju proizvoda na vašoj web trgovini, stoga bitno je imati tu opciju omogućenu na vašoj eCommerce platformi.

Inchoo je razvio gotovo rješenje koje je potrebno samo instalirati i podesiti unutar vaše Magento 2 trgovine.

Ekstenziju je izradio iskusni i certificirani Inchoo programer Stjepan Udovčić zajedno sa svojim timom. Uz ekstenziju dolazi detaljna dokumentacija i upute za instalaciju.

Ako želite kupiti ekstenziju, javite nam se!

Osim HT PayWay integracije, razvili smo ekstenzije za spajanje s WS Pay sustavom za naplatu kreditnih kartica i Overseas kurirskom službom. No, o tome ćete saznati više u nekim budućim člancima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)