NOVOSTI

Inchooeri uzvraćaju udarac (golf palicom)

Inchooeri
Aron Stanic
Gdje možete poslušati vrhunska predavanja o Magentu, uživati u sjajnoj hrani bez obzira jeste li vegetarijanac ili mesojed, a onda uzeti palicu za golf i ispucavati loptice na daljinu koliko god želite?
Odgovor: samo s Inchooom na ILD-u.

Što je zapravo taj ILD? Ako nas pratite putem bloga, Twittera ili imate prijatelje/poznanike koji rade u Inchoo-u, vjerojatno ste već čuli za ovu kraticu – kako većinom radimo sa strancima, i kratice su nam engleske, pa ova označava Inchoo Learning Day, odnosno tradicionalni edukativno/zabavni događaj kojeg organiziramo svakih nekoliko mjeseci, isključivo petkom (da, i mi volimo produžene vikende).

To je dan kada kolektivno napuštamo urede, Keršovanijevu, Osijek i prepuštamo se ljepotama Baranje gdje kombiniramo radni dio (kratka predavanja) s teambuilding aktivnostima.

Ovaj, treći po redu, organizirali smo ponovno u suradnji s agencijom Zlatna Greda, našim vodičima kroz ljepote i raznovrsnu ponudu baranjskih bespuća.

Radio dio održan je u Hotelu Patria u Belom Manastiru, na kojem smo obradili teme koje su bitne za cijeli Inchoo, a ILD je idealna prilika za raspravu u opuštenoj atmosferi.

Tomislav nas je proveo kroz kratku, ali sadržajnu povijest Inchoo-a, te predstavio planove za 2012. i kasnije (naravno, nadamo se da Maye ipak nisu bile u pravu), a pridružio mu se i naš CTO Branko Ajzele koji je predstavio svoju novu ulogu u poduzeću.

Uslijedila su predavanja o temama iz područja izrade mobilnih aplikacija i naprednog programiranja u Magentu, a predstavljen je i novi PHP framework (Symfony2) te njegove mogućnosti i razlike u odnosu na ZEND.

Nakon radnog dijela, zaputili smo se prema Zmajevcu, i to ni manje ni više nego u golf klub. Da, ako niste znali, u Baranji postoje golf tereni, čak i vježbalište, u sklopu Golf i ladanjskog kluba Zmajevac.

Svima bismo preporučili dolazak jer, čak i bez atraktivnosti golf terena, ugostiteljska je ponuda odlična – mi smo se odlučili za janjetinu ispod peke, a ni vegetarijanci nisu loše prošli s obilnim platama kombinacije sira i povrća.

Punih želudaca prebacili smo se na vježbalište gdje smo imali prilike (srećom, pod nadzorom stručnijih od nas) pokušati savladati ispucavanje loptice na daljinu. Jedni su briljirali u preciznosti, drugi u snazi udarca, a treći u nasmijavanju svih ostalih, no sve u svemu bili smo više nego uspješni.

Slike govore više od tisuću riječi, ali nema dovoljno slika koje bi opisale što se sve događalo na terenu – pogledajte bar ove koje smo odlučili podijeliti na Flickr-u

Jedva čekamo idući Inchoo Learning Day! 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)