NOVOSTI

Go Responsive Vol. 2 – Responsive Web Design uzvraća udarac

Inchooeri
Maja Kardum
Kada dobiješ pozitivan feedback na svoj rad, kao da to automatski stvori želju biti još bolji, produktivniji, želiš i dalje dijeliti znanje, sudjelovati, organizirati, skupljati iskustva…
Upravo se to i nama dogodilo nakon prve radionice koju smo održali – Go Responsive.

Sada će ispasti kao da se hvalimo, ali polaznici su bili vrlo zadovoljni, prepoznali su aktualnost i važnost teme te Hrvoja Jurišića kao predavača koji je spojio teoriju i praksu tako da im koristi u budućem radu s responzivnim dizajnom.

Da se malo prisjetimo, u coworking prostoru osječkog poduzetničkog inkubatora BIOS, 10. svibnja okupilo se dvadesetak polaznika prve Go Responsive radionice. Netgen, Betaware, Mono, Gauss, Farmeron, N-lab, Kolektiva, Proodos, Anctu i Adcon poslali su svoje developere koji svjesni važnosti responzivnog dizajna, žele dodatno proširiti vidike i dobiti korisne informacije koje će im biti od velike koristi u web developmentu. Ne pričajući samo o teoriji, već primjerima i zadacima iz prakse, Hrvoje je polaznike učio o procesima i tehnikama responsive web dizajna, “Mobile First” pristupu, kako složiti fluidni layout, kako pristupiti responzivnim slikama, tablicama ili navigaciji i što u budućnosti možemo očekivati u web dizajnu.

BJ44wT7CYAAft1r

goresponsivevol2

Isto mjesto, ista tema, isti predavač, isti cilj, a drugi polaznici naći će se 5. srpnja na Go Responsive Vol. 2. Ovog puta omogućavamo popuste za rane prijave, studente i članove udruge Osijek Software City, koja je nedavno otvorila svoja vrata onima koji se žele uključiti u lokalnu IT zajednicu.

Nije sve u učenju i razvijanju vještina, Go Responsive Vol. 2 povezuje ljude u ležernoj, a produktivnoj atmosferi. Nikada nije na odmet uložiti u znanje, upoznati nove ljude i razmijeniti ideje. Prijavite se na radionicu, obećajemo da ćete biti i više nego zadovoljni omjerom uloženog i dobivenog!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *