Shopware – kvalitetna i fleksibilna eCommerce platforma

Shopware je open-source eCommerce platforma koja dolazi kao moderno i jednostavno rješenje za rast i razvoj tvog eCommerce poslovanja.

Zašto Shopware?

Tvoja platforma za rast

Izgradi moderan i brz webshop s vrhunskim performansama, velikim brojem potrebnih funkcionalnosti, koje omogućuju integraciju s tvojim poslovnim sustavima.

Impresioniraj svoje kupce

Prezentiraj svoju ponudu u najboljem mogućem svjetlu kroz fleksibilnu i intuitivnu prilagodbu izgleda teme prema tvojim potrebama.

Obavi više u manje klikova

Shopware admin sučelje omogućuje jednostavno snalaženje u upravljanju funkcionalnostima tvoje online trgovine, što ostavlja više vremena za promotivne aktivnosti.

1na1 Shopware Demo

Pridruži nam se na individualnoj online Shopware prezentaciji i saznaj iz prve ruke kako izgleda admin i koje su funkcionalnosti ove eCommerce platforme.

Dogovori prezentaciju

Tko treba odabrati Shopware?

Shopware je namijenjen svim trgovcima koji teže razvoju i rastu svog eCommerce poslovanja. Organizacijama koje žele osigurati sebi i svojim kupcima ugodno i sigurno iskustvo kupovine online, kao i onima koji teže biti u korak sa zadnjim trendovima na tržištu eCommercea.

Saznaj cijenu
Shopware
web trgovine

Inchoo Shopware Start

Saznaj cijenu

Gdje se Shopware pozicionira na tržištu?

  • Shopware vs. Saas (Shopify)
    SaaS platforme trgovcu omogućuju najbrži ulazak na tržište, no isto za sobom povlači ograničenja u mogućnostima i skalabilnosti, što dovodi do ograničenja u rastu. S druge strane, Shopware nudi platformu koja zadržava jednostavnost, ali i omogućuje potrebnu fleksibilnost kod rasta.
  • Shopware vs. Woocommerce
    Zastarjela Wordpress arhitektura omogućuje eCommerce funkcionalnosti kroz WooCommerce plugin i velik broj plaćenih ekstenzija, koje često uspore performance weba i stvaraju poteškoće s updateanjem. Shopware je moderna, fleksibilna platforma koja ne kompromitira ni kvalitetu ni brzinu, a "must-have" funkcionalnosti poput multi-language i multi-currency donosi bez dodatnih ekstenzija.
  • Shopware vs. Magento
    Magento je odličan izbor za trgovce koji imaju potrebu za kompleksnim rješenjima. Razvoj, održavanje i hosting takvog rješenja zahtijeva poprilične financijske izdatke. Shopware svojom jednostavnijom i “lakšom” arhitekturom omogućuje bolje performanse i jednostavnije korištenje, a bez stvaranja kompromisa vezanog uz praćenje rasta i razvoja tvog eCommerce poslovanja.

Vodeća eCommerce agencija s 13 godina iskustva.

Shopware s tehničke strane

Frontend prednosti

Shopwareov CMS naziva Shopping Experiences omogućuje korisnicima vrlo lagano kreiranje i upravljanje sadržajem. Korisnici mogu vrlo jednostavno dodavati blokove i elemente sadržaja, “drag & dropat” ili kreirati destinacijsku stranicu za marketinške aktivnosti kroz par minuta.

Symfony arhitektura

Moćan i robustan PHP framework naziva Symfony, na kojem se Shopware temelji, ubrzava i pojednostavljuje razvojni proces jedne online trgovine. Istodobno je stabilan, prilagodljiv i održiv te time pogodan za složenija rješenja.

API-first pristup

Svaki webshop ima svoj poslovni model i traži individualni pristup. Shopware pruža puno tzv. API endpoints na kojima naši developeri mogu razviti customizacije potrebne da tvoj webshop ostvari maksimum svog potencijala.

Tko je već odabrao Shopware?

Svjetski brendovi iz različitih branši biraju Shopware kao svoje rješenje za stabilan i siguran rast u vrijeme eCommerce Booma.

Što kažu naši klijenti?

Rade na optimizaciji Switch Hitsa s predanošću kakvu nisam nikad vidio, i to donosi korist za obje strane. Prodaja se drastično poboljšala u samo nekoliko mjeseci. Vjerujem da brojevi najbolje govore o tome što Inchoo može učiniti kao tim.

Jimmy Hilburger, President, Switch Hits

Radim u ovoj industriji već 15 godina i Inchoo je partner za poželjeti. Oni su tim koji dodaje vrijednost projektu i napravit će ga iz prve.

Jon Dapron, Director of E-Commerce, Tools4Flooring

Od inicijalne faze planiranja do danas, raditi s Inchoo timom je apsolutno zadovoljstvo. Imaju puno iskustva ne samo u developmentu nego i u Analyticsu, SEO-u, PPC-u, i zato pružaju duboki uvid u različite aspekte eCommercea.

Daniil Babaev, CEO, Europa Parts

Njihove komunikacijske vještine se izdvajaju u odnosu na sve druge naše partnere. Puni su dobrih ideja, preuzimaju odgovornost i uvijek su dostupni za support. Brinu o kvaliteti svog rada i predani su uspjehu klijenta. Ako pričamo o metrikama, angažman Inchooa na stabilizaciji našeg sitea nam je povećao konverziju za 20% i prodaju za 40%.

Arik Barel, CEO, Judaica Webstore

Od trenutka kada smo se obratili Inchoou za suradnju kako bismo napravili našu Zee&Co web trgovinu, ostali smo impresionirani kvalitetom i znanjem koje su pokazali njihovi developeri. Cijeli tim je izdvojio vrijeme kako bi shvatili što želimo i napravili preporuke temeljene na zahtjevima koje smo imali.

Joann Johnstone, Operations Director, Zee & Co

Kako ti možemo pomoći?

U svojih 13 godina na svjetskom eCommerce tržištu, vidjeli smo sve i radili na više od 450 web trgovina.

Kontaktiraj nas

Javi nam se s osnovnim podacima o svom željenom projektu i rado ćemo te kvalitetno savjetovati.

Privatnost zajamčena 100%
Saznaj kako možemo pomoći tvom poslovanju!