Ostvarite najbolji ROI na vašim Google Ads i Facebook kampanjama!

Razlika između nas i ostalih PPC agencija je u tome što je naša primarna djelatnost eCommerce. U svakom pogledu. Bila to izrada trgovine, poboljšanje tehničkih performansi već postojeće trgovine ili optimizacija korisničkog iskustva i položaja na tražilicama.

MI ZNAMO ECOMMERCE MARKETING i PPC!

Naši certificirani stručnjaci za Google Ads, Google Analytics, SEO i PPC za vas će stvoriti kampanju kojom ćete ostvariti izvrsnu vidljivost na raznim platformama. Google, Facebook, Pinterest ili neka četvrta platforma, nema problema, sa svima znamo raditi.

Professional Solutions Partner

Što uključuje naša eCommerce PPC usluga?

Uskom specijalizacijom za online trgovine i radom na više od 450 projekata iz gotovo 50 zemalja svijeta, stekli smo veliko iskustvo u svakom njenom segmentu. Upravo zbog razumijevanja cijelog procesa, možemo brzo i lako predložiti što i kako biste trebali istaknuti te tako ostvariti najbolju promociju.

S našom PPC uslugom dobivate:

  • 1.Tim eCommerce konzultanata s velikim iskustvom u marketingu online trgovina
  • 2.Pravilno postavljanje kampanja za tražilice i remarketing
  • 3.Planiranje, istraživanje i implementaciju ključnih riječi za promociju vaše online trgovine na tražilicama (Google, Bing)
  • 4.Prijedloge, izradu, postavljanje i održavanje Facebook Ads kampanja
  • 5.Praćenje uspješnosti kampanja, izmjene i prilagodbe
  • 6.Priprema izvješća o rezultatima kampanja
  • 7.Sve što je u našoj moći kako biste bili ispred vaše konkurencije

Sve navedene usluge dostupne su u obliku različitih paketa i prema vašim individualnim potrebama.

Za našeg klijenta BAUHAUS Hrvatska postigli smo izvrsne rezultate! Povećanje prodaje za 144%, porast od 84% za pojedinačne posjete, a stopa konverzije je 74% veća!

Odlične rezultate možemo postići i za vas! Kontaktirajte nas i zatražite ponudu koju ćemo napraviti prema vašim zahtjevima i potrebama.