eCommerce dizajn

U Inchoou dizajn ne doživljavamo kao uobičajeno korištenje grafičkog dizajna usmjerenog samo na vizualne aspekte. Dizajn je sastavni dio cjelokupnog procesa, a ne zasebna stavka. Zbog toga naši dizajneri surađuju s programerima i konzultantima kako bismo povećali kvalitetu konačnog rješenja.

Sama srž naše prakse je korisničko-usmjeren dizajn koji nastaje nakon istraživanja podataka, korisnika i razumijevanja njegovih želja kako bi im proces kupovine bio što ugodniji.

eCommerce stranice namijenjene su prodaji i provođenju transakcije od pregledavanja proizvoda do kupovine. Osim što online trgovine moraju ostaviti dobar vizualni dojam na kupca, one također moraju biti i funkcionalne, obraditi sve informacije i naplatiti proizvod.

Gledanje iz perspektive korisnika

Gledajući iz korisnikove perspektive, postižemo korisničko-orijentirani dizajn koji je neophodan za uspješno poslovanje bilo koje online trgovine.

S visoko razvijenim osjećajem za kontekst dizajna, gradimo korisnička sučelja koja su jednostavna za korištenje – sve kako bismo postigli krajnji rezultat jedinstvenosti i predvidjeli utjecaj na posjetitelja stranice ostvarujući njegove potrebe i želje.

Istraživanje i planiranje dizajna

U Inchoou radimo detaljno istraživanje svih aspekata vašeg poslovanja te pomno planiramo arhitekturu vaše online trgovine, kako bismo predvidjeli na koji će način korisnici dolaziti u kontakt s vašom trgovinom. Dizajniramo kreativne koncepte korisničkog sučelja koji će pomoći korisnicima da se fokusiraju na ono što je njima bitno da bi im proces kupovine bio što brži i ugodniji.

Wireframing

Cilj cijelog procesa stvaranja dizajna je učiniti iskustvo kupovine jednostavnim i prirodnim bez nepotrebnih opterećenja korisnika kako bi se oni mogli fokusirati na ono njima najbitnije – uživati u kupovini iz udobnosti njihova doma ili kupovati u pokretu.

Responzivni dizajn? Na koji način mi ovaj pristup može pomoći u rastu poslovanja?

Sve većim porastom broja mobilnih uređaja i njihova laka dostupnost široj populaciji doveli su do toga da pametni telefoni, tableti i drugi mobilni uređaji postaju dominantan način pristupa internetu danas.

Mnogi posjetitelji web stranica pregledavaju sadržaj i ponude na internetu dok su u pokretu – putujući na posao, čekajući u redu ili obavljajući neku drugu aktivnost.

Responsive design

Njihovo pretraživanje interneta putem mobilnih uređaja može dovesti do odluke o kupovini vaših proizvoda ili usluga – no to je moguće tek ukoliko podržavate njihov uređaj i ako mogu učinkovito i bez ometanja pregledavati vašu online trgovinu sa svog uređaja.

Važno je napomenuti da korisnici često nisu upoznati s time što znači responzivna (responsive), mobilna ili neka druga vrsta trgovine – oni su ovdje da bi pretraživali, istražili ili obavili kupovinu na vašoj trgovini.

Imajući to na umu, moramo im pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo bez obzira na platformu, rezoluciju ili uređaj koji koriste i upravo ovdje responzivni dizajn ima presudnu ulogu.

Kada pričamo o dizajnu, naš je prioritet stopa konverzije i omogućavanje rasta vašeg poslovanja. Mi istražujemo brojeve i podatke za vas i stvaramo od njih vizualno privlačnu online trgovinu koja će vaše posjetitelje pretvoriti u kupce – koristeći iskustvo kupovine koje će ih oduševiti bez obzira na uređaj, rezoluciju i platformu, a sve to uz pomoć responzivnog dizajna.

Zainteresirani za novi dizajn?

U našem portfoliju pogledajte što sve naš talentirani tim dizajnera može učiniti za vas. Uvjereni smo da će njihovo znanje, vještine, fokusiranost na detalje, kao i konačni rezultat nadmašiti vaša očekivanja. Zatražite ponudu!