U izradi online trgovina na Magento platformi smo od 2008. i radom na više od 450 projekata iz gotovo 50 zemalja dokazujemo da smo jedna od iskusnijih svjetskih development tvrtki iz tog područja. Naši developeri sa zadovoljstvom dijele svoja radna iskustva putem našeg bloga. To je odlično prihvaćeno od strane kolega programera, ali i velikog broja potencijalnih klijenata iz cijeloga svijeta te mjesečno brojimo više od 200 000 posjetitelja.

Primjer klijenta: BAUHAUS Hrvatska

Svjetsko iskustvo prenosimo i u regiju. Primjerice, izrada trgovine BAUHAUS Hrvatska objedinila je gotovo sve naše usluge. Gradili smo ju od početka. Planirali smo razvoj s klijentom kako bismo postavili arhitekturu koja će biti stabilna, modularna i u potpunosti prilagođena njihovim željama i potrebama.

To je istovremeno značilo stvoriti trgovinu na koju možemo po potrebi integrirati različite sustave koji pomažu pri poslovanju, kao što su CMS platforma Pimcore te sustavi za naplatu, fiskalizaciju i dostavu.

Napravili smo cijeli dizajn, optimizirali trgovinu za tražilice i pratili kako se posjetitelji i kupci ponašaju na stranici. Na taj način smo vidjeli što smo u sustavu napravili dobro, a što možemo poboljšati.

Ožujak 2017

Listopad 2016

Podaci su nas doveli do toga da smo redizajnirali neke dijelove stranice, uveli nove funkcionalnosti kao što su Click & Collect i Klevu pretraga i tako poboljšali cjelokupno korisničko iskustvo. To je dovelo do 144% povećanja prodaje, porasta od 84% pojedinačnih posjeta, a stopa konverzije je 74% veća!

Takve rezultate možemo ostvariti i na vašoj trgovini!

Mi smo Professional Magento Solutions Partner

professional-solutions-partner-verticalMagento Solution partneri su tvrtke koje pokazuju iskustvo u uspješnoj izradi eCommerce projekata. Uz kompletna rješenja koja isporučujemo, nastavljamo pružati podršku klijentima i nakon završetka projekta. Također, Solution partneri, imaju ključnu ulogu u rastu i razvoju Magento platforme. Dokazivanjem i testiranjem kvalitete rada, aktivno smo uključeni u Magento certifikacijski program i prema broju certificiranih developera, Inchoo je profiliran kao jedna od najboljih Magento tvrtki na svijetu.

Naš pristup

U Inchoou koristimo agilnu metodu razvoja softverskih rješenja (tzv. Agile Software development). To znači da pridajemo veći značaj stvaranju uvjeta za brzi razvoj projekta i mogućnost jednostavnog uvođenja bitnih promjena u tijeku same izrade, nego striktnom pridržavanju dugoročnih planova i izradi dalekosežnih scenarija koje je nemoguće adekvatno predvidjeti.

Izrada web aplikacija iznimno je složeno područje u kojem se standardi i primjeri najbolje prakse mijenjaju gotovo svakodnevno. Iako bi teoretski bilo moguće planirati određene projekte čak i nekoliko mjeseci unaprijed, naše je dosadašnje iskustvo pokazalo da dok sam proces izrade ne započne, nije moguće predvidjeti sve moguće scenarije ili probleme koji se mogu pojaviti u procesu.

Uz to, mnogi klijenti često žele unijeti određene promjene i dodatne elemente tek kada su neki dijelovi projekta dovršeni – ili zato što određena funkcionalnost nije toliko korisna kako su u početku zamišljali, ili jednostavno jer su došli na novu ideju o poboljšanju određenog dijela u projektu. Isto tako, naši programeri mogu tijekom samog rada na projektu predložiti određene promjene koje će projekt učiniti uspješnijim.

Neke od prednosti korištenja naše (agilne) metodologije pri razvoju projekta:

Stvaranje visoke razine komunikacije između tima koji radi na projektu i klijenta
Ovo podrazumijeva da će projektni tim, kao i predstavnici klijenta imati znatno bolje razumijevanje svih aspekata projekta što omogućuje brze prilagodbe novim idejama i brzom rješavanju eventualnih problema koji mogu nastati u procesu. Uz to, ako klijent ima pitanja ili treba detaljnija pojašnjenja pojedinih elemenata, vrlo brzo se mogu raspraviti dodatne ideje i donijeti odluka, a konačni proizvod će vrlo vjerojatno biti upravo ono što klijent želi.
Zadovoljni developeri = produktivni developeri
Naši su developeri među najtalentiraniji u svojim područjima i vjerujemo da mogu postići znatno bolje rezultate ako rade s visokim stupnjem slobode i ako se od njih očekuje aktivno razmišljanje o projektu i davanje prijedloga o izradi kreativnih rješenja za potrebe klijenata.
Troškovi
Korištenje agilne metode razvoja doprinosi snižavanju konačnih troškova za klijente. Ovo se odnosi upravo na mogućnost uvođenja brzih i čestih izmjena tijekom procesa kako bi se željeni rezultat ostvario u što kraćem razdoblju.
Promjena je dobra
Promjena je iznimno pozitivna u korištenju agilne metode. Za razliku od tradicionalnog pristupa razvoju softverskih rješenja u kojima svaka promjena iziskuje znatne zastoje i uzrokuje veće troškove, kod nas imate priliku svakih 2-4 tjedna mijenjati smjer u kojem se izrada projekta kreće.

U Inchoou shvaćamo vrijednost fleksibilnosti. Zbog toga, budući da svakom projektu pristupamo individualno, možemo se prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima.

Tijek i procjena projekta

Projekt je podijeljen na više dijelova raznih cjelina koje želimo završiti do zadanog roka ili objavljivanja projekta. Unutar svake od tih cjelina su kratkoročni ciljevi koji obično traju 2-4 tjedna. Rad na svakoj cjelini počinje sastankom tijekom koje testiramo i procjenjujemo završene funkcionalnosti i određujemo nove koje nam trebaju u idućoj cjelini developmenta.

Sastanci (telefonski, Skype, osobno) su idealni za analizu, kako bismo bili sigurni da se projekt razvija prema postavljenim očekivanjima. Ako je došlo do poteškoća ili kašnjenja u razvoju, lako ih raspravimo, analiziramo, ali i naučimo nešto. Na sastancima se može provjeriti status budžeta i satnice, developeri mogu obavijestiti klijenta o važnim otkrićima ili postaviti pitanja vezana za projekt. Također, ako klijent nije zadovoljan nečime, ima priliku to iskazati.

Usluge planiranja i cijena Magento developmenta

U Inchoou nemamo fiksne cijene i planiranje razvoja Magento projekata, jer se trudimo pristupiti svakom projektu i klijentu individualno i prijedlozima koji odgovaraju rješenjem kako želite imati, a koje će zadovoljiti obje strane. Ako želite dobiti više informacija o našoj satnici i procjeni rada i aktivnosti za vaš projekt, zatražite ponudu. Naš prodajni odjel će vam se javiti unutar 3 radna dana.