1na1 Shopware Demo

Pridruži nam se na individualnoj online Shopware prezentaciji i saznaj kako uz Inchoo pokrenuti webshop koji može omogućiti veliku fleksibilnost prilikom razvoja funkcionalnosti specifičnih za tvoje poslovanje.

13 godina smo u eCommerce svijetu, pažljivo pratimo situaciju i promatramo potrebe tržišta. Nakon dugo vremena smo pronašli rješenje pod nazivom Shopware 6 s kojem trgovcima možemo omogućiti kvalitetni razvoj poslovanja.

Shopware je open-source eCommerce platforma namijenjena trgovcima koji žele rasti i razvijati svoje poslovanje. Iako je porijeklom iz Njemačke, ova platforma je privukla pažnju agencija i trgovaca diljem Europe. Nedavno se Shopware timu pridružio Amerikanac Ben Marks koji je godinama bio vodeći Magento evangelist te se poslala poruka da Shopware ima ozbiljnu namjeru širiti se i na internacionalno tržište.

Ova platforma donosi veliku vrijednost za cijeli eCommerce eko sustav i sigurni smo da će se o njoj puno pričati, a mi smo ponosni što smo svoj odnos sa Shopwareom prvi u Hrvatskoj okrunili s partnerstvom.

Shopware demo prezentacija

U prethodnom razdoblju smo na našem blogu pisali o vrijednostima koje donosi ova eCommerce platforma, kojem profilu trgovaca ona najviše odgovara i kako se kreću cijene izrade trgovine na toj platformi.

Ako si trgovac koji razmišlja o pokretanju online poslovanja, promjeni platforme ili samo želi biti upoznat s najnovijim trendovima u eCommerce svijetu, prijavite se na Shopware demo prezentaciju.

Što možeš očekivati na prezentaciji?

U prezentaciji možeš iz prve ruke vidjeti kako izgleda admin, koje su funkcionalnosti ove platforme i kako ona može doprinijeti tvom eCommerce poslovanju.

Prezentacija će biti online, a prijaviti se možeš preko forme u kojoj su prikazani svi dostupni termini. Razgovor će trajati do 45 minuta, a Zrinka iz marketing tima će kroz administrativno sučelje predstaviti sve funkcionalnosti koje Shopware platforma donosi u svom osnovnom paketu.

Zajedno ćemo se upoznati sa korištenjem admina, kreirat ćemo proizvode i njih ćemo pripremiti za sezonsko sniženje. Bliži nam se ljeto pa ćemo zamisliti da kreiramo ljetno sniženje. Nakon što proizvode snizimo i stavimo na akcijske cijene, na webshopu ćemo proći kroz proces kupovine i zajedno ćemo vidjeti kako su narudžbe evidentirane u administrativnom sučelju.

Shopware se posebno ponosi sa funkcionalnosti Shopping experiences pomoću koje se vrlo jednostavno može kreirati destinacijska stranicija za marketinške aktivnosti. Zajedno ćemo kreirati jednu takvu stranicu kako bismo što bolje bili spremni za promotivne aktivnosti sezonskog sniženja.

Na kraju prezentacije ćeš imati priliku postaviti bilo koje pitanje koje te zanima, a da je specifično za tvoje poslovanje.

_________________________________________________________________________________________________________

Prijavite se na Shopware demo prezentaciju i napravi prvi korak prema popularnoj open-source platformi koja će vašim kupcima pružiti ugodnu i sigurnu online kupovinu.

Demo prezentacija


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *