Zaposli se kao IT Sales Manager/ica!

Osoba si koja uz vrhunske prodajne vještine odlično razumije i proces izrade web rješenja. Komunikacija na engleskom jeziku ti ne predstavlja nikakav problem, a pitanja o poslovnim potrebama i tehničkim specifikacijama jedne web trgovine možeš smisliti bez problema.

Tvoj idealan tim sastoji se od tehnički potkovanih i entuzijastičnih marketing & sales stručnjaka s kojima ćeš svakodnevno promišljati kako privući željene projekte. Vidiš se na radnom mjestu u kojem imaš priliku napredovati u industriji koja doživljava ubrzan rast. Čini se da baš tebe tražimo!

Pridruži nam se kao IT Sales Manager/ica u Inchoou! Pošalji nam svoj CV na posao@inchoo.net, a u nastavku pročitaj više o Inchoou i poslu IT Sales Managera/ice!


2 komentara

  1. Razmišljo sam da li da vam se javim ili ne, no na kraju me je ipak potaknuo članak o vašem riješenju smarketing tima. Takvo riješenje pozdravljam jer sam godinama upozoravao da na taj način treba riješiti spregu između marketinga i prodaje.

    1. Pozdrav Mario! Drago nam je čuti da ti se svidio naš pristup! On je i nastao kao odgovor na probleme koji bi se događali kada marketing & prodaja ne bi sinkronizirano radili prema jedinstvenom cilju. Ako je cilj prodaje i marketinga zadovoljan klijent s ispunjenim potrebama, onda se ne smije događati da svatko ima svoju politiku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *