EDUKACIJE

PM Crash Course

Ovaj trening nije nažalost u planu za provedbu u 2023. godini. Iz tog razloga ne primamo nove prijave.
Project Manager je osoba koja se nalazi na prvoj liniji fronte između klijenta i članova projektnog tima i osigurava da svi nesmetano rade ono u čemu su najbolji. Voditi projekte je uzbudljivo jer zahtjeva koordinaciju različitih profila poput dizajnera, developera i konzultanata, a kvalitetno finalno rješenje podrazumijeva jakost svake karike. PM Crash Course je trening koji će te uvesti u svijet project managementa kroz praktična znanja koja će te pripremiti za posao vođenja i upravljanja web projektima.
Saznaj više

Kako je nastala ideja za projekt? 

S obzirom na planirani rast produkcijskih timova, shvatili smo kako je jedan od mogućih načina za njegovo ostvarivanje krenuti putem inovativnijih pristupa zapošljavanja. 

Konačna odluka bila je maknuti se od klasičnih natječaja za posao te se prikloniti već primjenjenom i uspješnom načinu privlačenja novih kandidata, modelu naše PHP Akademije.

Ideja je, okupiti na jednom mjestu sve zanteresirane za project management, a kroz tijek edukacije te rješavanje zadataka upoznati njihove radne navike i motiviranost. Ovime si olakšavamo proces selekcije i odabir onih koji bi bili dobar fit za Inchoo.

Zahvaljujući ovom načinu, nakon zaposlenja, kandidate čeka kraća edukacija te brže mogu u produkciju, s druge strane, mi smo sigurniji kako su oni odličan izbor. Dodana vrijednost cijelom modelu je što njime dajemo doprinos našoj IT zajednici kroz znanje koje dijelimo, što je jedna od naših temeljnih vrijednosti.

Project Manager Crash Course Inchoo

Tko su predavači?

Predavači na Crash Courseu su project manageri, voditelji timova i odjela u Inchoou. Njihova uloga je prenijeti znanja vezana uz nove metodologije u project managementu i sve ono što je potrebno za uspješno organiziranje i vođenje projekata do cilja.

Za predavače biramo osobe s iskustvom, spremne izdvojiti svoje vrijeme, ali i dati punu podršku prilikom shvaćanja određenih cjelina.

PM Crash Course predavači - Inchoo

Koji je uvjet za sudjelovanje i kako izgleda evaluacija?

Ovo je program za motivirane ljude koji se smatraju dobrim organizatorima, izvrsno upravljaju vremenom i resursima, imaju sposobnost sagledavanje šire slike te uživaju u kontinuiranom razvijanju. 

PM Crash Course namijenjen je zaposlenim, ali i nezaposlenim osobama, uz napomenu kako je idealan kandidat je osoba koje je sudjelovala u organizaciji rada nekog web projekta ili ima prethodnih znanja u IT-u. Posebna prednost se daje onima koje zanima razvoj karijere u eCommerce svijetu.

Glavni jezik komunikacije na tečaju je hrvatski, no jedan dio materijala i zadaća je na engleskom jeziku, stoga je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu nužno.

Evaluacija kandidata sastoji se od rješavanja online kviza, u kojem se, postavljenim pitanjima provjerava opće poznavanje tema iz IT svijeta, s naglaskom na project management i metodologije. Od potencijalnih kandidata očekuje se da, uz rješavanje online kviza, pošalju životopis. Nakon toga slijedi odabir kandidata koji su pokazali dobro razumijevanje i želju za razvojem.

Project Manager Crash Course predavači - Inchoo

Što kandidati mogu očekivati?

Edukacije su podijeljene u 5 online interaktivnih radionica i vježbi u realnom vremenu. One se održavaju dva puta tjedno u trajanju od 2 i pol sata, a cijeli program traje ukupno 2 tjedna. Cijeli trening je osmišljen na način da pokrije nekoliko osnovnih područja rada project managera.

Radionice su podijeljene na tematske cjeline koje čine kombinaciju prezentacija i praktičnog rada realiziranog kroz zadaće. Zainteresirani sudionici bi trebali proći cijeli tečaj i aktivno sudjelovati u rješavanju zadaća kako bi sam program u konačnici imao željeni rezultat.

Predavanja ovog tipa dostupna su online na mnogim edukacijskim stranicama, ali se u velikoj većini naplaćuju – sudjelovanje na Inchoo PM Crash Courseu je besplatno.

Svim polaznicima edukacije, po završetku budu dodijeljene potvrde o sudjelovanju. Osim teorijskog znanja, kandidati koji se istaknu dobivaju mogućnost zaposlenja u Inchoou.

Ova edukacija je prilika za uvid u naše interne uhodane metodologije koje koriste Inchoo project manageri prilikom vođenja projekata iz različitih zemalja svijeta.

Project Manager Crash Course Osijek - Inchoo

Kako je bilo na prethodnim edukacijama? 

Prvi PMCC održan je u jesen 2020. godine. Kako je riječ većinom o zaposlenim osobama, predavanja su bila u popodnevnim satima, ali i online zbog epidemiološke situacije.


Zaposlili smo 3 osobe, koje su se pokazale svojim znanje, iskustvom i pristupom poslu. Intervju naših novih project managera zaposlenih preko ovog Coursea i cijeli proces onboardinga u prva tri mjeseca možeš pronaći ovdje.

PM Crash Course 2020 u brojkama

Broj prijava: 273
Broj kandidata: 35
Broj zaposlenih: 3

Inchoo Project Manager Crash Course

Želiš li sudjelovati na idućem PM Crash Courseu?

S obzirom na jako dobar rezultat kojeg je PM Crash Course donio, u budućnosti nastavljamo s organizacijom istoga. Za informacije o tome kada će se održavati sljedeći, pretplati se na naš newsletter. Forma za prijavu je na dnu stranice ili nas zaprati na društvenim mrežama.

Druge edukacije

Frontend Crash Course

Ovaj besplatan program učenja namijenjen je juniorima koji već imaju određena znanja, no imaju potrebu za usmjeravanjem ili žele proširiti svoje znanje frontend developmenta.

SAZNAJ VIŠE

PHP Akademija

Ova akademija je projekt edukacije nezaposlenih osoba u PHP-u. PHP programski jezik je trenutno jedan od najpopularnijih i najmoćnijih skriptnih jezika na tržištu web developmenta.

SAZNAJ VIŠE

KONTAKT

Pošalji nam upit, rado ćemo ti odgovoriti na sva pitanja.

Podijeli članak

Znaš nekoga koga bi zanimala ova tema?