Zapošljavamo eCommerce Sales Managera

Zanimaju te IT, online trgovina, ne bježiš od brojki i tablica? Voliš komunicirati različitim kanalima i nemaš problema izražavati se na hrvatskom i engleskom jeziku (ne nužno istovremeno)?

Želiš raditi u prodaji, ali bez prodavanja leda Eskimima ili magle guskama? Nije ti problem postavljati pitanja, ali prije toga se ipak sam(a) potrudiš pronaći odgovor?

Upravo takvu osobu tražimo za poziciju eCommerce Sales Managera!

Što radi eCommerce Sales Manager u Inchoou?

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja. S našim klijentima ostvarujemo dugoročan partnerski odnos te imamo sve veći broj projekata gdje kontinuirano radimo na održavanju i stalnom poboljšavanju online trgovina.

To je kompleksan posao koji zahtijeva timski rad osoba različitih profila – sales odjela, dizajnera, developera, konzultanata i project managera.

eCommerce Sales Manageri su ti koji ostvaruju prvi kontakt s potencijalnim klijentima, upoznaju se s njihovim potrebama i ciljevima, pripremaju ponude i ugovore, te nakon sklopljenog posla predaju projekt razvojnim timovima i project managerima.

Radit ćeš u četveročlanom timu, a pisana i usmena komunikacija (prvenstveno na engleskom jeziku, ponešto i na hrvatskom) s potencijalnim i trenutnim klijentima iz cijeloga svijeta postat će tvoja svakodnevica.

Pronalazit ćeš korisne i zanimljive podatke o njihovom poslovanju, predstavljati naše usluge te uočavati i realizirati prilike za ostvarenje i širenje suradnje.

Radit ćeš uz bok s našim dizajnerima, developerima, konzultantima i project managerima, pa će pomoći ako razlikuješ dizajn od frontenda, frontend od backenda te ako shvaćaš ovakav tip humora:

Što te stavlja u prednost pred drugima?

  • iskustvo u prodajnoj i/ili marketinškoj komunikaciji
  • odlične komunikacijske i prezentacijske vještine
  • razumijevanje osnova online trgovine
  • sklonost pisanju (blog, stručni članci…) – ako nam možeš pokazati neke svoje članke na engleskom jeziku (o bilo kojoj temi), odlično
  • ono “nešto” što nismo posebno izdvojili, ali ti želiš spomenuti

Što ti nudimo?

  • plaću koja raste s tvojim iskustvom, znanjem i ostvarenim rezultatima
  • uhodane poslovne procese, ali i priliku za promišljanje i provedbu vlastitih ideja
  • opuštenu atmosferu uz kolege od kojih ćeš moći puno naučiti, i koji su spremni učiti od tebe
  • stalno usavršavanje (od in-house do lokalnih i međunarodnih konferencija i seminara)

Kako se prijaviti?

Riješi ovaj zadatak (obavezno – prijave bez riješenog zadatka nećemo uzimati u obzir!) i uz njega priloži svoj životopis, link na LinkedIn profil te bilo kakav popratni materijal za koji misliš da ti pomaže predstaviti se u dobrom svjetlu.

Svoju prijavu možeš poslati do 1.10.2017. u 23:59 na posao[at]inchoo.net. Možda nam se baš ti pridružiš u centru Osijeka!