Web dizajner

Tko smo mi?

Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja, od dizajna, izrade i optimizacije postojeće web trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka.

U tom poslu smo već 9 godina te iza sebe imamo 450 projekata s više od 150 klijenata iz 45 zemalja.

Zašto raditi u Inchoou?

  • Stvorili smo inspirativnu radnu okolinu u centru Osijeka.
  • Svaki naš zaposlenik prolazi internu edukaciju u trajanju od 3 do 5 tjedana prije početka rada na projektima.
  • Cijenimo proaktivnost i dobar rad – nagrađujemo ih povišicama.
  • Volimo organiziranost, stoga su naši projekti jasno raspoređeni i strukturirani.
  • Ne tražimo diplome i papire, mi vrednujemo proaktivnost, znanje, ali i potencijal.
  • Omogućavamo stalno usavršavanje (od in-house do svjetskih edukacija)
  • Radit ćeš u timu. To znači da ćeš zadatke izvršavati samostalno, ali ćeš imati od koga učiti i pitati za savjet.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog Web dizajnera u Inchoou?

U potrazi smo za iskusnim i kreativnim Web dizajnerom koji će nam se pridružiti u radu na inovativnim eCommerce projektima iz cijelog svijeta. U ovom trenutku trebamo kandidata s iskustvom pa ćemo posebnu pažnju posvetiti evaluiranju prethodnih radova. Tražimo dizajnera koji posebnu pažnju usmjerava na user-centered design i stavlja korisničko iskustvo na prvo mjesto prilikom osmišljavanja funkcionalnosti korisničkog sučelja u eCommerce projektima.

Kao dizajner razumiješ važnost istraživanja, skiciranja i kreiranja koncepata prije upuštanja u izradu kreativnih vizualnih rješenja. Olovka i papir su ti osnovno sredstvo rada koje nadopunjuješ alatima poput Sketcha (poznavanje Photoshopa i Illustratora se podrazumijeva).

Tvoj posao će se sastojati od analize podataka, razvoja koncepata, izrade prototipa te pripreme vizualnih rješenja za online poslovanja iz širokog spektra industrija.

Ako si se pronašao u onome što tražimo i nudimo, podijeli s nama svoj CV i primjere prethodnih radova na posao[at]inchoo.net i možda nam se baš ti pridružiš u našem novom uredu!