Želite li naučiti PHP? Inchoo organizira (još jednu) besplatnu PHP akademiju!

php akademija

Inchooeri i prošlogodišnji polaznici PHP akademije, DinkoMatej i Josip ovih dana rade na online trgovinama naših klijenata, a prije nešto više od godinu dana čitali su objavu, sličnu ovoj. Oni su jedna velika uspješna priča naše PHP akademije, koju imamo namjeru ponoviti i ove godine.

Besplatnu PHP akademiju provodimo u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Ekonomskim fakultetom u Osijeku i Centrom za poduzetništvo Osijek, kroz projekt „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET 2”, koji realizira Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije i koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Što treba znati?

Akademija će se održavati 3x tjedno; ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 17 do 20 sati tijekom četiri tjedna, počevši od 31. kolovoza, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

U navedenih četiri tjedna održat će se 36 sati predavanja, a od 24 polaznika očekivat će se da puno vremena posvete rješavanju zadaća. Učit ćemo od osnova do naprednog PHP-a, poslije čega će polaznici izraditi završni rad; potom ćemo s 5 izabranih provesti dodatnu edukaciju u prostorima naše tvrtke – u trajanju od 4 tjedna – i najboljima dati priliku da postanu dio našeg tima.

Tko se može prijaviti?

Na PHP akademiju mogu se prijaviti nezaposleni i izvanredni studenti. Ovo je program za motivirane ljude koji žele svoj život i svoju karijeru u IT-u uzeti u vlastite ruke.

Kako izgleda PHP akademija?

Predavanja počinju s postavljanjem radne okoline i učenjem osnova PHP-a – objašnjenjima što je Hello world program, što su varijable, operatori, nizovi, petlje i slični pojmovi, objektno orijentirano programiranje, MVC i Symfony. Nakon savladavanja teorijskog znanja, slijedi praktični zadatak kada će se polaznicima postaviti cilj izraditi, a potom i prezentirati, vlastitu aplikaciju.

Prezentacije će se vrednovati, a ukupni rezultati iz prezentacija i zadaća odlučit će kome će biti ponuđeno nastaviti edukaciju u Inchoou, tko će imati priliku naučiti što je Magento, jedna od vodećih svjetskih platformi za izradu online trgovina te kako se u istoj radi.

Kroz cijeli proces polaznike će voditi Inchoo Backend developeri, koji su ujedno i mentori. Oni su Antun Matanović, Tomislav Nikčevski i Ivan Matozan, a više o njima i o mentorskom programu Inchooa pročitajte u intervju s njima.

Kriteriji i kako se pripremiti?

Akademija se trebala održati u ožujku 2020., ali smo bili onemogućeni održati je zbog epidemioloških razloga. Selekcija je već napravljena, ali se manji broj kandidata u međuvremenu zaposlilo te nisu u mogućnosti pohađati akademiju. Svima koji su se zaposlili šaljemo velike čestitke, a njihovo slobodno mjesto je možda prilika za nekog od Vas!

Kriteriji prilikom selekcije su, pored osnovnih uvjeta natječaja, razina motiviranosti, spremnost na učenje, a prethodno znanje ili iskustvo u developmentu može Vas staviti u prednost pred ostalim kandidatima (PHP vodič odlična je polazna točka). Sretni smo što smo za sve prethodne akademije imali jako puno zainteresiranih, pa vjerujemo kako će i ove godine evaluacija biti izazovna.

Kako se prijaviti na PHP akademiju?

Ispunite ovaj jednostavan obrazac do 23.8.2020, nakon čega će se izvršiti evaluacija svih pristiglih prijava, a selekcijski postupak za odabir kandidata za PHP akademiju nastavit će se kratkim intervjuom, na koji ćemo pozvati određeni broj kandidata, ovisno o rezultatima evaluacije pristiglih prijava.

Zašto (baš) PHP?

PHP je trenutno jedan od najpopularnijih i najmoćnijih skriptnih jezika na tržištu web developmenta. Broj stranica koje koriste PHP raste iz dana u dan, a broj tvrtki koje ga žele koristiti još je veći.

PHP je vrlo pogodan za početnike u svijetu programiranja, ali istovremeno ima mnogo toga za ponuditi i iskusnim developerima.

Ako želite ući u svijet web developmenta, PHP je tema od koje biste trebali početi, a to će vam upravo omogućiti ova PHP akademija.

TL;DR

Inchoo, HGK, EFOS i Centar za poduzetništvo, u sklopu projekta PARTNER NET 2, koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020, organiziraju besplatnu PHP akademiju za nezaposlene osobe i izvanredne studente. Prijave završavaju 23.8.2020. Obrazac prijave je na linkuAko se želite dodatno pripremiti, potražite Inchoo PHP vodič ovdje. Tražimo 24 najboljih kandidata! Akademija počinje 31. kolovoza, održavat će se na EFOS-u i trajat će 4 tjedna, tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 17 do 20 sati.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.
www.strukturnifondovi.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *