NOVOSTI

Predstavnici uspješnih tvrtki studentima približavaju svoje poslovne probleme na EFOS-u

Inchooeri
Maja Kardum
U organizaciji studenta EFOS-a ispred krovne studentske organizacije – Studentskog zbora, 29. listopada 2013. održat će se konferencija pod nazivom “Poslovna olimpijada – brže, više, jače”.
Predstavnici tvrtki kao što su Saponia, Hypo Alpe Adria Bank, Edunova, Raiffeisen, Iločki podrumi, Gauss Development, Bipa, Inchoo i Siemens, približiti će studentima svakodnevne poslovne probleme s kojima se susreću, ali i najnovije trendove poslovanja unutar svojih raznolikih struka.

Retail bankarstvo, brand management, start-up, EU fondovi, odljev mozgova i što nakon fakulteta, samo su neke od tema bogate konferencije koja osim predavanja ima raspravu za okruglim stolom i radionice.

Nenad Andraković – kao Senior Frontend Developer u Inchoou i predavač Edunove iz područja Web dizajna, zainteresirane će upoznati s trenutnim svjetskim trendovima u dizajnu i developmentu, radnim mjestima unutar jedne Web development tvrtke te znanjima i specifičnostima koja su potrebna za neka od njih.

Već smo pisali o tome kako IT tvrtke imaju problem s pronalaženjem adekvatnog kadra i upućivali na Inchoo Starter Kit u kojem vas vodimo kroz edukaciju za PHP developera, a sada od Nenada Andrakovića možete iz prve ruke saznati na čemu biste trebali poraditi prije prijave za posao, kakav je program izobrazbe za Web dizajnera u školi informatike i managementa Edunova, ali i koja je razlika između  Backend i Frontend developer pozicija.

Sigurno će biti zanimljivo i korisno pa vas sve pozivamo da posjetite konferenciju, a za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu EFOS-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)