NOVOSTI

Kako smo preobukli Inchoo.hr

Inchooeri
Maja Kardum
Dragi posjetitelji, nalazite se na redizajniranoj stranici tvrtke Inchoo.
Ako ste ovdje prvi puta, informacija o redizajnu neće vam puno značiti, pošto ne znate kako je izgledala prijašnja stranica. Ali, ako ste naš vjerni pratitelj, uočit ćete veliku razliku. Pa krenimo u obilazak!

Imajući na umu da su ljudi vizualna bića, poradili smo na cjelokupnom identitetu i tako postavili nove vizualne standarde firme sada uklopljene u responsive design stranice. Iskusno oko koje je već posjetilo našu prethodnu stranicu, primijetit će promjene u logu i tipografiji, a za to se zahvaljujemo dizajnerima iz osječkog MIT studija. Zelenilo koje vidite na stranici je druge nijanse nego prije, ali dobro, nećemo baš cjepidlačiti pri opisu.

Pošto je Inchoo.hr stranica namijenjena za komunikaciju s lokalnom zajednicom, odlučili smo u potpunosti prilagoditi sadržaj tome. Među ostalim, sada su tu novosti iz lokalne zajednice i informacije o događajima na kojima možete vidjeti Inchooere i tako znati gdje nas možete naći i doći se upoznati. Ali stvarno to mislimo! Kada nas vidite na nekom predavanju, konferenciji ili radionici, slobodno priđite i popričajte s nama. Ne grizemo.

Ono do čega nam je jako stalo su naši zaposlenici, sadašnji i oni budući. Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim članovima Inchooa, stoga imamo natječaje za poslove. Natječaji nisu konstantno aktivni, ali su otvorene zamolbe i prijave uvijek dobrodošle. Prije nego se prijavite, proučite ih detaljnije kako se ne biste razočarali ako vas ne uzmemo na razmatranje, a da pritom niste poštivali uvjete koje smo postavili.

Ako vas više zanimaju projekti na kojima smo radili ili želite učiti Magento putem našeg iznimno čitanog bloga, posjetite glavnu stranicu Inchoo.net i uživajte u sadržaju koji smo vam tamo pripremili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *