NOVOSTI

Poziv developerima na Inchoo Open Day

Inchooeri
Maja Kardum
Često se susrećemo s pitanjima poput: “Ček’, a što ja trebam znati da bih se zaposlio kod vas?”
Tome smo odlučili doskočiti tako da vas upoznamo s našim radom i približimo put kojim i ti možeš postati dio Inchooa.

Inchoo Open Day je tvoja prilika gdje možeš saznati kako funkcionira e-commerce svijet i upoznati svoje buduće radne kolege!

Ako te zanima kako konkretno izgleda dan u tvrtki koja radi frontend i backend development te dizajn i optimizaciju online trgovina, Inchoo otvara svoja vrata u srijedu, 4.6.2014. od 11:00 – 14:00 u Keršovanijevoj 4 u Osijeku.

Kako će izgledati Inchoo Open Day?

Kroz par predavanja od 20-ak minuta, druženje uz hladno piće i mezu pod 45, upoznat ćemo vas s našim procesima. Pričat ćemo o tome što je e-commerce, što je Magento, kako dolazi upit za suradnju, kako taj upit postaje projekt, koja je uloga konzultanata pri optimizaciji online trgovine, tko je taj famozni Cacan, kako dizajneri rade svoj posao, te ono najvažnije: što rade frontend i backend developeri.

Zašto trebam doći?

Ovo je idealna prilika da svjetski priznate developere i konzultante pitate sve što vas zanima o njihovom poslu! Želite znati u kojim programskim jezicima radimo? Pitajte. Koja razina znanja je potrebna za juniora, a koja za seniora? Pitajte. Kako se razvija shop za američko, a kako za tržište Bliskog Istoka? Pitajte. Iz kojih izvora učiti ako se želite zaposliti kod nas? Reći ćemo vam!

Gdje ćeš bolje prilike za upoznati neku struku (i otvoriti si mogućnost zaposlenja), nego od ljudi koji od nje zarađuju za svoj kruh i otvoreni su za sva pitanja. Pa i ona koja vam se čine glupa, ali eto, jednostavno vam to nije jasno.

Inchoo čine svjetski prepoznati Magento developeri. Bili smo među prvima koji su 2008. počeli raditi na toj platformi za izradu internet trgovina. Imamo iza sebe više od 100 projekata, 950+ blog postova i sada smo Magento Gold Solution Partner. Drugim riječima, sam Magento (dio eBay Inc.-a) prepoznao je kvalitetu usluga i projekata koji su izašli iz naše radionice. Vjerujemo kako smo zbog toga kvalificirani reći nešto o programiranju i pomoći vam (pro)plivati u developmentu e-commerce voda.

Sviđa mi se! Gdje da se prijavim?

Prijava je obavezna. Ukoliko ne možeš doći na Inchoo Open Day, a zainteresiran si za rad kod nas, ostavi u prijavi svoje podatke i kontaktirat ćemo te prilikom idućih događanja i natječaja.

Inchoo nije samo nasmiješena ekipa koja svako malo jede pizze i igra ping-pong, već nešto i radimo. Dođi, vidi gdje i ti možeš raditi!

Prijave su završile!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)