Inchoo traži praktikanta u marketingu!

Inchoo praksa u marketingu

Ako si zainteresiran/a za marketinšku praksu na kojoj ćeš:

 • razvijati marketinšku strategiju same tvrtke i njenih usluga
 • naučiti koristiti različite alate kroz koje ćemo izrađivati i optimizirati različite oblike promocija
 • biti dio tima koji organizira veliku međunarodnu konferenciju i mora misliti na svaki detalj

Pripremi svoj CV i zamolbu jer ovo je prilika koja se ne propušta!

Što se radi na Inchoo praksi u marketingu?

Naš cilj je omogućiti praksu iz koje studenti imaju višestruku korist i pripremu za “pravi posao” jednog dana!

Zato očekuj izazovne i zanimljive zadatke iz raznih područja. Naravno, mi smo tu kako bismo ti pomogli, učili te i vodili u nekim zadacima.

Nećemo te samo baciti u vatru i gledati kako goriš, imat ćemo šmrk sa strane i deku da te bacimo na pod i gasimo ako zatreba. I više će to biti užareni ugljen, nego vatra. 😉

 • Skupa ćemo istraživati svjetsko eCommerce tržište i potencijalne klijente kako bismo najbolje promovirali Inchoo i usluge koje nudimo.
 • Sudjelovat ćeš u kreativnoj i operativnoj izradi te vođenju PPC i medijskih kampanja.
 • Kreirat ćeš sadržaj za naše stranice i razne business platforme na kojima smo aktivni.
 • Uključit ćemo te u organizaciju vrlo zahtjevne Meet Magento Hrvatska konferencije na koju nam dolaze posjetitelji iz cijelog svijeta.

Inchoo atmosfera

Ovo je tvoja prilika za istražiti iz prve ruke razna područja u kojima možeš raditi kao budući marketinški stručnjak i možda se odlučiti za specijalizaciju u nekom od njih.

Želim u Inchoo na praksu! Kako ću se prijaviti?

 1. Uzmi u obzir kako tražimo studente/studentice koji su zainteresirani za dužu plaćenu praksu, od barem 3 mjeseca jer treba vremena za kvalitetno učenje.
 2. Pošalji nam CV i zamolbu na praksa[at]inchoo.net te osim obrazovanja, eventualnih certifikata, navedi i iskustvo, projekte u kojima si sudjelovao, blog koji pišeš ili FB stranicu koju vodiš za prijatelja koji prodaje eko celer.
 3. Ovo je praksa u marketingu. Budi kreativan u prijavi, izdvoji se od drugih, uloži malo truda da vidimo da ti je stalo jer ako u prvom kontaktu ne vidimo želju i strast, kako će toga biti na poslu? 🙂

Svim pristiglim prijavama posvetit ćemo pažnju, evaluirati ih i povratno se javiti. Oni koji su se iskazali u prijavi, dobit će priliku za razgovor. S kandidatima koje odlučimo pozvati na praksu dogovorit ćemo točan termin kada će ju obavljati u našem uredu u Osijeku.


2 komentara

  1. Bok, Martina!

   Drago nam je vidjeti da kod tebe postoji interes za praksom u našem marketing timu. Za prijavu nam pošalji CV i zamolbu na praksa@inchoo.net te osim obrazovanja i eventualnih certifikata, navedi i iskustvo, projekte u kojima si sudjelovala, blog koji pišeš ili FB stranicu koju vodiš za prijatelja koji prodaje eko celer. S obzirom na to da je riječ o marketingu, budi kreativna u prijavi. 🙂

   Prijaviti se možeš kad otvorimo natječaj ili ranije pa ćemo tvoju prijavu spremiti u bazu kandidata i povratnu informaciju poslati po završetku natječaja.

   Lijep pozdrav iz Inchooa,
   Vedrana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *