NOVOSTI

Želite li naučiti PHP? Inchoo organizira (još jednu) besplatnu PHP akademiju!

Edukacije
Josipa Bjelobrk
Inchooeri i prošlogodišnji polaznici PHP akademije, Dinko, Matej i Josip ovih dana rade na online trgovinama naših klijenata, a prije nešto više od godinu dana čitali su objavu, sličnu ovoj.
Oni su jedna velika uspješna priča naše PHP akademije, koju imamo namjeru ponoviti i ove godine.

Besplatnu PHP akademiju provodimo u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Ekonomskim fakultetom u Osijeku i Centrom za poduzetništvo Osijek, kroz projekt „Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET 2”, koji realizira Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije i koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Što treba znati?

Akademija će se održavati 3x tjedno; ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 17 do 20 sati tijekom četiri tjedna, počevši od 31. kolovoza, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

U navedenih četiri tjedna održat će se 36 sati predavanja, a od 24 polaznika očekivat će se da puno vremena posvete rješavanju zadaća. Učit ćemo od osnova do naprednog PHP-a, poslije čega će polaznici izraditi završni rad; potom ćemo s 5 izabranih provesti dodatnu edukaciju u prostorima naše tvrtke – u trajanju od 4 tjedna – i najboljima dati priliku da postanu dio našeg tima.

Tko se može prijaviti?

Na PHP akademiju mogu se prijaviti nezaposleni i izvanredni studenti. Ovo je program za motivirane ljude koji žele svoj život i svoju karijeru u IT-u uzeti u vlastite ruke.

Inchoo organizirao besplatnu PHP akademiju 2020

Kako izgleda PHP akademija?

Predavanja počinju s postavljanjem radne okoline i učenjem osnova PHP-a – objašnjenjima što je Hello world program, što su varijable, operatori, nizovi, petlje i slični pojmovi, objektno orijentirano programiranje, MVC i Symfony. Nakon savladavanja teorijskog znanja, slijedi praktični zadatak kada će se polaznicima postaviti cilj izraditi, a potom i prezentirati, vlastitu aplikaciju.

Prezentacije će se vrednovati, a ukupni rezultati iz prezentacija i zadaća odlučit će kome će biti ponuđeno nastaviti edukaciju u Inchoou, tko će imati priliku naučiti što je Magento, jedna od vodećih svjetskih platformi za izradu online trgovina te kako se u istoj radi.

Kroz cijeli proces polaznike će voditi Inchoo Backend developeri, koji su ujedno i mentori. Oni su Antun Matanović, Tomislav Nikčevski i Ivan Matozan, a više o njima i o mentorskom programu Inchooa pročitajte u intervju s njima.

Inchoo organizirao besplatnu PHP akademiju 2020 u Osijeku

Kriteriji i kako se pripremiti?

Akademija se trebala održati u ožujku 2020., ali smo bili onemogućeni održati je zbog epidemioloških razloga. Selekcija je već napravljena, ali se manji broj kandidata u međuvremenu zaposlilo te nisu u mogućnosti pohađati akademiju. Svima koji su se zaposlili šaljemo velike čestitke, a njihovo slobodno mjesto je možda prilika za nekog od Vas!

Kriteriji prilikom selekcije su, pored osnovnih uvjeta natječaja, razina motiviranosti, spremnost na učenje, a prethodno znanje ili iskustvo u developmentu može Vas staviti u prednost pred ostalim kandidatima (PHP vodič odlična je polazna točka). Sretni smo što smo za sve prethodne akademije imali jako puno zainteresiranih, pa vjerujemo kako će i ove godine evaluacija biti izazovna.

Kako se prijaviti na PHP akademiju?

Ispunite ovaj jednostavan obrazac do 23.8.2020, nakon čega će se izvršiti evaluacija svih pristiglih prijava, a selekcijski postupak za odabir kandidata za PHP akademiju nastavit će se kratkim intervjuom, na koji ćemo pozvati određeni broj kandidata, ovisno o rezultatima evaluacije pristiglih prijava.

Zašto (baš) PHP?

PHP je trenutno jedan od najpopularnijih i najmoćnijih skriptnih jezika na tržištu web developmenta. Broj stranica koje koriste PHP raste iz dana u dan, a broj tvrtki koje ga žele koristiti još je veći.

PHP je vrlo pogodan za početnike u svijetu programiranja, ali istovremeno ima mnogo toga za ponuditi i iskusnim developerima.

Ako želite ući u svijet web developmenta, PHP je tema od koje biste trebali početi, a to će vam upravo omogućiti ova PHP akademija.
Inchoo je organizirao besplatnu PHP akademiju 2020

 

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.
www.strukturnifondovi.hr
Aktivni natječaji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *