Ostvarite najbolji ROI na vašim AdWords i Facebook kampanjama!

Razlika između nas i ostalih PPC agencija je u tome što je naša primarna djelatnost eCommerce. U svakom pogledu. Bila to izrada trgovine, poboljšanje tehničkih performansi već postojeće trgovine ili optimizacija korisničkog iskustva i položaja na tražilicama.

MI ZNAMO ECOMMERCE MARKETING i PPC!

Naši certificirani stručnjaci za Adwords, Google Analytics, SEO i PPC za vas će stvoriti kampanju kojom ćete ostvariti izvrsnu vidljivost na raznim platformama. Google, Facebook, Pinterest ili neka četvrta platforma, nema problema, sa svima znamo raditi.

gp_badgeProfessional Solutions Partner

Što uključuje naša eCommerce PPC usluga?

Uskom specijalizacijom za online trgovine i radom na više od 450 projekata iz gotovo 50 zemalja svijeta, stekli smo veliko iskustvo u svakom njenom segmentu. Upravo zbog razumijevanja cijelog procesa, možemo brzo i lako predložiti što i kako biste trebali istaknuti te tako ostvariti najbolju promociju.

S našom PPC uslugom dobivate:

  • 1.Tim eCommerce konzultanata s velikim iskustvom u marketingu online trgovina
  • 2.Pravilno postavljanje kampanja za tražilice i remarketing
  • 3.Planiranje, istraživanje i implementaciju ključnih riječi za promociju vaše online trgovine na tražilicama (Google, Bing)
  • 4.Prijedloge, izradu, postavljanje i održavanje Facebook Ads kampanja
  • 5.Praćenje uspješnosti kampanja, izmjene i prilagodbe
  • 6.Priprema izvješća o rezultatima kampanja
  • 7.Sve što je u našoj moći kako biste bili ispred vaše konkurencije

Sve navedene usluge dostupne su u obliku različitih paketa i prema vašim individualnim potrebama.

Za našeg klijenta BAUHAUS Hrvatska postigli smo izvrsne rezultate! Povećanje prodaje za 144%, porast od 84% za pojedinačne posjete, a stopa konverzije je 74% veća!

Odlične rezultate možemo postići i za vas! Kontaktirajte nas i zatražite ponudu koju ćemo napraviti prema vašim zahtjevima i potrebama.