Izrada web trgovine?

Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja! U tom poslu smo već 9 godina, u kojima smo uspješno izradili 450 projekata s više od 150 klijenata iz 45 zemalja.

Tehnička / UX analiza

Učitava li se vaša trgovina (pre)sporo? Sumnjate u stabilnost vašeg online poslovanja i kvalitetu rješenja kojeg koristite? Želite poboljšati korisničko iskustvo vaših kupaca? Naši iskusni eCommerce stručnjaci će vas uputiti kako ostvariti maksimum iz vaše trgovine!

SEO analiza

SEO analiza

Primjećujete pad prometa na vašoj trgovini? Nadogradnje Googleovog algoritma negativno su utjecale na nju? Želite usvojiti najbolje prakse korištenja Google Analyticsa za vaše online poslovanje? Naši certificirani eCommerce i Google stručnjaci će vas savjetovati kako doći na vrh tražilica!

Magento savjetovanje

Magento savjetovanje

U Inchoou imate mogućnost unajmiti eCommerce stručnjake koji će vam pomoći u optimiziranju web trgovine i postizanju maksimalnih rezultata.

Magento dizajn

Magento dizajn

eCommerce dizajn je vrlo specijaliziran segment izrade online trgovina. Inchoo dizajnira tako da potiče povjerenje, učvršćuje vaš vizualni identitet i pretvara posjetitelje u kupce.

Magento Development

Magento Development

Naša specijalnost je izrada online trgovina na Magento platformi. U svijetu smo prepoznati kao profesionalci u svom poslu - vaš projekt će biti u sigurnim rukama.

Što klijenti govore o nama

Suradnjom na našoj prvoj stranici, Inchoo nam je otvorio oči kako razvoj i dizajn trgovine može proći bezbolno. S njihovim znanjem, stručnosti i svakodnevnom komunikacijom, razvili smo stranicu koja odgovara potrebama kupaca, administratorima koji će ju održavati i našem brandu. Posvećenost detaljima u projektu olakšala je posao nama kao administratorima, omogućila nam iskorištavanje potencijala stranice u potpunosti i mogućnost promjena kada god želimo. Potpuna integracija sučelja ostavlja spektakularan dojam. Ako želite user friendly trgovinu i razvojni tim koji osluškuje svaku vašu potrebu, Inchoo je tvrtka koju tražite!

— Emily Phillips, Teraflex

Od trenutka kada smo se obratili Inchoou za suradnju kako bismo napravili našu Zee&Co stranicu responzivnom, ostali smo impresionirani kvalitetom i znanjem Magenta koje su pokazali njihovi developeri. Cijeli tim je izdvojio vrijeme kako bi shvatili što želimo i napravili preporuke temeljene na zahtjevima koje smo imali. Rezultat je responsive stranica prilagođena raznim uređajima i rezolucijama, kupcima je pruženo poboljšano korisničko iskustvo, a za uzvrat smo dobili povećanje konverzija.

— Joann Johnstone, Operations Director, Zee & Co

Od prvog razgovora koji smo vodili, dobili smo dojam kako Inchoo razumije što tražimo u Magento developmentu. Dok su druge developerske tvrtke imali prezentacije pune buzz riječi, Inchoo je bio direktan i usmjeren na naše neposredne, ali i dugoročne potrebe. Ne mogu reći dovoljno pozitivnih riječi o Inchoo timu s kojim smo radili. Komunikacija je izuzetna, provedba je pravodobna i učinkovita, a vizija cijelog tima je prvoklasna. Smatramo Inchoo strateškom prednošću za našu tvrtku. Kako će se eCommerce svijet razvijati, naša tvrtka može samouvjereno poslovati, jer znamo kako uz sebe imamo profesionalce kao što je Inchoo.

— Brian Platt, Keepshooting

Želimo se zahvaliti timu iz Inchooa koji je radio s nama na ovom projektu. Suradnja je bila užitak! Budući da smo relativno novi u ovom poslu, ali smo u prošlosti iskusili i drugu stranu Magento developmenta, bilo nam je jasno da ne treba podcjenjivati pronalaženje tima suradnika koji s nama dijele prave vrijednosti i ponose se svojim radom. Stoga nam je bilo veliko olakšanje pronaći suradnike kao što je Inchoo. Iako je projekt još na početku, ne možemo biti zadovoljniji rezultatima koje pokazuje naša nova stranica. Radujemo se daljnjoj suradnji.

— Lucas O'Brien, Clickable Automotive

Dragi Inchooeri i Plusovci, jučer su Ivičin tim Manaus i Branko iz Plus Hostinga uspješno lansirali novu verziju Sheeel.com - jedne od prvih prilagodljivih Magento stranica. Velika hvala svima u Inchoou i Plus Hostingu i čestitke na uspjehu. Iako imamo još posla na stranici, naši kupci već sada reagiraju vrlo pozitivno na promjene. Veselim se novim promjenama na Sheeel.com, ali i novoj suradnji s Inchoo i Plus Hostingom. U ime cijele Taw9eel grupacije - hvala vam što ste napravili najbolju online trgovinu na Bliskom istoku!

— Nasser Al-Sabah, Sheeel