Zapošljavamo PHP Developere!

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos te imamo sve veći broj projekata gdje kontinuirano radimo na održavanju i stalnom nadograđivanju online trgovina u produkciji.

To je kompleksan posao koji zahtjeva timski rad osoba različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata i project managera.

Trenutno brojimo 50-ak zaposlenika, od kojih su gotovo polovina PHP Developeri.

Što radi PHP Developer u Inchoou?

Bez zavaravanja, posao PHP Developera je težak i kompleksan. Da, “kucat” ćeš kod, ali dobar dio vremena ćeš provoditi promišljajući o arhitekturi i funkcionalnostima trgovine te kako postići njen tehnički maksimum.

U suradnji s timom i project managerima, odlučivat ćeš koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti. U ovome poslu nema strogo propisanih smjernica za svaku situaciju, a u tome i jest čar – zajedno s timom ćeš pronalaziti nova rješenja za nove izazove.

Istina je, bit će i trenutaka kada ćeš se pitati je li programiranje posao za tebe ili trebaš ići saditi borovnice. Ali bit ćeš sretan kad osmisliš i provedeš u djelo nešto što će tebi i ostatku tima olakšati posao, a klijentu poboljšati prodaju. A mi ćemo tvoj trud, rad i napredak nagraditi povišicama.

Kako bismo te pripremili za ovo radno mjesto, proći ćeš internu edukaciju u trajanju od 3 do 5 tjedana prije ulaska u produkcijski tim. U edukaciji stavljamo naglasak na OOP i Magento (primarnu eCommerce platformu na kojoj radimo), ali pokrivamo i područja oko komunikacije s klijentima, rada na projektima i procesa unutar tvrtke.

Pogledaj u videu kako izgleda put od natječaja, preko interne edukacije i ulaska u produkcijski tim kao PHP Developer:

 

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog PHP Developera u Inchoou?

Mi ne tražimo diplomu, nego vrednujemo znanje, proaktivnost, ali i motiviranost da budeš što bolji developer.

Razvijanje online trgovina složen je posao koji uključuje suradnju s dizajnerima, project managerima i konzultantima, zato je bitno dobro funkcionirati u timu i prilagođavati se dinamici posla.

Od tehničkih znanja trebao bi imati naprednije znanje i iskustvo s PHP-om i MySQL-om, a osnovno poznavati OOP, JavaScript i HTML.

Ako u svom portfoliju nemaš službenih projekata i iskustva koji bi te reprezentativno prikazali, nakucaj nešto kroz što ćeš nam demonstrirati svoje znanje.

Kako se prijaviti?

Ako si se pronašao u onome što tražimo i nudimo, podijeli s nama svoj CV i primjere koda kao attachment, GitHub ili StackOverflow profil na posao[at]inchoo.net i možda nam se baš ti pridružiš u centru Osijeka!

No, ako želiš biti PHP Developer, ali smatraš kako bi trebao još učiti, pripremili smo vodič kroz PHP. Prođi materijale, nakucaj nešto svoje i javi nam se!