Zaposli se kao PHP developer u Inchoou!

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja i to primarno na Magento platformi. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos te kontinuirano radimo na održavanju i stalnom nadograđivanju online trgovina u produkciji.

Do sada smo radili na više od 450 različitih projekata s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti.

Ovaj posao zahtjeva timski rad osoba različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata i project managera. Trenutno brojimo 60-ak zaposlenika, od kojih su gotovo polovina backend (PHP) developeri.

PHP developer u Inchoou

Od PHP developera očekujemo da promišlja o arhitekturi i funkcionalnostima trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. U suradnji s timom i project managerima, odlučivat ćeš koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti. Zajedno s timom ćeš pronalaziti nova rješenja za nove izazove!

S kim ćeš raditi?

U Inchoou ima nekoliko developerskih timova koje čine frontend i backend (PHP) developeri, najčešće u omjeru 1:2. Svaki tim vodi tim lider koji ostatku tima pomaže lakše savladati zadatke, osigurava dostatnu količinu posla te je koordinator za daljnju edukaciju i napredovanje.

Osim njih, surađivat ćeš s timom project managera, konzultanata i dizajnera.

 • Prvi mjesec u Inchoou

  Prije ulaska u produkcijski tim, a kako bi što bolje bio pripremljen za radno mjesto, naš tehnički edukator će s tobom proći internu edukaciju u trajanju od 5-7 tjedana. U edukaciji se stavlja naglasak na OOP i Magento. Od tebe će se u ovom vremenskom razdoblju očekivati da naučiš kako platforma radi, kako se prilagođava i nadograđuje. Osim toga, bit će ti pojašnjene specifičnosti u područjima komunikacije s klijentima, rada na projektima i procesa unutar tvrtke.

 • Prvih pola godine u Inchoou

  Po ulasku u tim, upoznat ćeš se s projektima na kojima ćeš raditi te, uz pomoć tima, rješavati jednostavnije zadatke.

 • Prvih godinu dana u Inchoou

  Nakon upoznavanja s projektima i savladavanja osnova rada u timu, uz pomoć tim lidera i ostatka tima napredovat ćeš prema samostalnom radu i vođenju projekata. Evaluacija tvog rada će se provoditi konstantno, a tvoj rad će, ovisno o napretku, biti nagrađen povišicama.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog PHP developera u Inchoou?

Mi ne tražimo diplomu, nego vrednujemo znanje, motiviranost i proaktivnost.

Kandidat bi trebao imati napredno poznavanje web developmenta, neovisno o programskom jeziku. Naravno, PHP je plus. Podrazumijeva se i poznavanje baza podataka, OOP-a, JavaScripta i HTML-a.

Ako u svom portfoliju nemaš službenih projekata i iskustva koji bi te reprezentativno prikazali, nakucaj nešto što pokazuje tvoje znanje.

U videu pogledaj što naš tehnički edukator očekuje od novozaposlenog developera te koja su iskustva jednog junior i jednog senior PHP developera u Inchoou.

 

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

Ako se pronalaziš u onome što tražimo i nudimo, kroz otvorenu zamolbu podijeli s nama:

 1. svoj CV
 2. primjere koda (preferirano na GitHubu) projekata na kojima si radio

na posao[at]inchoo.net i možda nam se baš ti pridružiš kao PHP developer u centru Osijeka!

Dobit ćeš odgovor kako bi bio siguran da smo prijavu zaprimili. Radove koje pošalješ ćemo evaluirati te tako procijeniti imaš li znanje i potencijal za prolazak u drugi krug natječaja – intervju! Ako, ipak, ovog puta ne zadovoljavaš kriterije, neka ti to samo bude poticaj za daljnje usavršavanje!

Ako želiš biti PHP (backend) developer, ali misliš da još nisi spreman i smatraš kako bi trebao još učiti, pripremili smo vodič za učenje PHP-a. Prođi materijale, nakucaj nešto svoje i javi nam se; uvijek nam je drago vidjeti otvorenu prijavu za posao!