Zaposli se kao PHP developer u Inchoou!

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja i to primarno na Magento platformi. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos te kontinuirano radimo na održavanju i stalnom nadograđivanju online trgovina u produkciji.

Do sada smo radili na više od 450 različitih projekata s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, suplemenata, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti.

Ovaj posao zahtjeva timski rad osoba različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata i project managera. Trenutno brojimo 57 zaposlenika, od kojih su gotovo polovina PHP developeri.

PHP Developer u Inchoou

Od PHP developera očekujemo da promišlja o arhitekturi i funkcionalnostima trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. U suradnji s timom i project managerima, odlučivat ćeš koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti. Zajedno s timom ćeš pronalaziti nova rješenja za nove izazove.

S kim ćeš raditi?

U Inchoo ima nekoliko developerskih timova koje čine frontend i backend developeri, najčešće u omjeru 1:2. Svaki tim vodi tim lider koji ostatku tima pomaže lakše savladati zadatke, osigurava dostatnu količinu posla te je zadužen za daljnju edukaciju i napredovanje.

Osim njih, surađivat ćeš s timom project managera, konzultanata i dizajnera.

  • Prvi mjesec u Inchoou

  • Prije ulaska u produkcijski tim, a kako bi što bolje bio pripremljen za radno mjesto, naš tehnički edukator će s tobom proći internu edukaciju u trajanju od 5-7 tjedana. U edukaciji se stavlja naglasak na OOP i Magento. Od tebe će se u ovom vremenskom razdoblju očekivati da naučiš kako platforma radi, kako se prilagođava i nadograđuje. Osim toga, bit će ti pojašnjene specifičnosti u područjima komunikacije s klijentima, rada na projektima i procesa unutar tvrtke.

  • Prvih pola godine u Inchoou

  • Po ulasku u tim, upoznat ćeš se s projektima na kojima ćeš raditi te, uz pomoć tima, rješavati jednostavnije zadatke.

  • Prvih godinu dana u Inchoou

  • Nakon upoznavanja s projektima i savladavanja osnova rada u timu, uz pomoć tim lidera i ostatka tima napredovat ćeš prema samostalnom radu i vođenju projekata. Evaluacija tvog rada će se provoditi konstantno, a, tvoj rad će, ovisno o napretku, biti nagrađen povišicama.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog PHP Developera u Inchoou?

Mi ne tražimo diplomu, nego vrednujemo znanje, motiviranost i proaktivnost.

Od tehničkih znanja trebao bi imati naprednije znanje i iskustvo s PHP-om i MySQL-om, a osnovno poznavati OOP, JavaScript i HTML.

Ako u svom portfoliju nemaš službenih projekata i iskustva koji bi te reprezentativno prikazali, nakucaj nešto što pokazuje tvoje znanje.

U videu pogledaj što naš tehnički edukator očekuje od novozaposlenog PHP developera te koja su iskustva jednog junior i jednog senior PHP developera u Inchoou.

 

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

Ako se pronalaziš u onome što tražimo i nudimo, podijeli s nama svoj CV, primjere koda, GitHub ili StackOverflow profil na posao[at]inchoo.net i možda nam se baš ti pridružiš kao PHP developer u centru Osijeka!

Dobit ćeš odgovor kako bi bio siguran da smo prijavu zaprimili. Radove koje pošalješ ćemo evaluirati te tako procijeniti imaš li znanje i potencijal za prolazak u drugi krug natječaja – intervju! Ako, ipak, ovog puta ne zadovoljavaš kriterije, neka ti to samo bude poticaj za daljnje usavršavanje.

Ako želiš biti PHP Developer, ali misliš da još nisi spreman i smatraš kako bi trebao još učiti, pripremili smo vodič za učenje PHP-a. Prođi materijale, nakucaj nešto svoje i javi nam se; uvijek nam je drago vidjeti otvorenu prijavu za posao!