Zaposli se kao backend developer u Inchoou!

Inchoo je tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Najčešće su to online trgovine koje izrađujemo od početne faze planiranja pa sve do lansiranja i to primarno na Magento platformi. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos te kontinuirano radimo na održavanju i stalnom nadograđivanju online trgovina u produkciji.

Do sada smo radili na više od 450 različitih projekata s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti.

Ovaj posao zahtjeva timski rad osoba različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata i project managera. Trenutno brojimo 60-ak zaposlenika, od kojih su gotovo polovina backend (PHP) developeri.

Backend Developer u Inchoou

Od backend developera očekujemo da promišlja o arhitekturi i funkcionalnostima trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. U suradnji s timom i project managerima, odlučivat ćeš koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti. Zajedno s timom ćeš pronalaziti nova rješenja za nove izazove.

S kim ćeš raditi?

U Inchoo ima nekoliko developerskih timova koje čine frontend i backend developeri, najčešće u omjeru 1:2. Svaki tim vodi tim lider koji ostatku tima pomaže lakše savladati zadatke, osigurava dostatnu količinu posla te je koordinator za daljnju edukaciju i napredovanje.

Osim njih, surađivat ćeš s timom project managera, konzultanata i dizajnera.

  • Prvi mjesec u Inchoou

    Prije ulaska u produkcijski tim, a kako bi što bolje bio pripremljen za radno mjesto, naš tehnički edukator će s tobom proći internu edukaciju u trajanju od 5-7 tjedana. U edukaciji se stavlja naglasak na OOP i Magento. Od tebe će se u ovom vremenskom razdoblju očekivati da naučiš kako platforma radi, kako se prilagođava i nadograđuje. Osim toga, bit će ti pojašnjene specifičnosti u područjima komunikacije s klijentima, rada na projektima i procesa unutar tvrtke.

  • Prvih pola godine u Inchoou

    Po ulasku u tim, upoznat ćeš se s projektima na kojima ćeš raditi te, uz pomoć tima, rješavati jednostavnije zadatke.

  • Prvih godinu dana u Inchoou

    Nakon upoznavanja s projektima i savladavanja osnova rada u timu, uz pomoć tim lidera i ostatka tima napredovat ćeš prema samostalnom radu i vođenju projekata. Evaluacija tvog rada će se provoditi konstantno, a, tvoj rad će, ovisno o napretku, biti nagrađen povišicama.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog backend Developera u Inchoou?

Mi ne tražimo diplomu, nego vrednujemo znanje, motiviranost i proaktivnost.

Kandidat bi trebao imati napredno poznavanje web developmenta, neovisno o programskom jeziku. Naravno, PHP je plus. Podrazumijeva se i poznavanje baza podataka, OOP, JavaScript i HTML.

Ako u svom portfoliju nemaš službenih projekata i iskustva koji bi te reprezentativno prikazali, nakucaj nešto što pokazuje tvoje znanje.

U videu pogledaj što naš tehnički edukator očekuje od novozaposlenog developera te koja su iskustva jednog junior i jednog senior PHP developera u Inchoou.

 

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

Ako se pronalaziš u onome što tražimo i nudimo, podijeli s nama svoj CV, primjere koda, GitHub ili StackOverflow profil na posao[at]inchoo.net i možda nam se baš ti pridružiš kao PHP developer u centru Osijeka!

Dobit ćeš odgovor kako bi bio siguran da smo prijavu zaprimili. Radove koje pošalješ ćemo evaluirati te tako procijeniti imaš li znanje i potencijal za prolazak u drugi krug natječaja – intervju! Ako, ipak, ovog puta ne zadovoljavaš kriterije, neka ti to samo bude poticaj za daljnje usavršavanje.

Ovaj natječaj je aktivan, slobodno pošalji otvorenu zamolbu!

Ako želiš biti backend Developer, ali misliš da još nisi spreman i smatraš kako bi trebao još učiti, pripremili smo vodič za učenje PHP-a. Prođi materijale, nakucaj nešto svoje i javi nam se; uvijek nam je drago vidjeti otvorenu prijavu za posao!