Zanima vas online prodaja? Evo gdje saznati sve o njoj!

Želite vaše poslovanje podići na novi nivo? Zanima vas kako dobiti maksimalne rezultate s obzirom na resurse koje ulažete? Možda jednostavno želite krenuti – a ne znate kako. Ne brinite, mi znamo. Meet Magento Hrvatska koji organiziramo 17. i 18. ožujka ponudit će odgovore na ova i mnoga druga pitanja. U nastavku pročitajte što vas očekuje na konferenciji i zašto već danas trebate ugrabiti svoju ulaznicu (ako već niste)!

Kome je Meet Magento Hrvatska namijenjen?

Onako jednostavno i laički, bilo kome tko je zainteresiran za svijet eCommercea ili je već njegov dio.

Ako prodajete proizvode preko interneta ili to netko od vaših klijenata radi, vodite online trgovinu i sudjelujete u njenoj izradi, Meet Magento je događaj koji ne želite propustiti. Bez obzira na to koji ste dijelić eCommerce priče, svjetski stručnjaci koji će na jednostavan način prezentirati trendove koji će oblikovati 2017., mogu vam pomoći da budete još bolji!

Tko su gosti Meet Magento pozornice?

Ljudi koji u rukavu imaju više od nekoliko trikova vezanih za eCommerce, zaljubljenici u Magento koji već godinama prate njegovu evoluciju te entuzijasti iz svijeta online prodaje koji su s vama odlučili podijeliti kako postizati bolje rezultate s ograničenim resursima.

Ova šarolika ekipa će pokriti jednako šarolike teme pa ćete na #MM17HR moći čuti sve o razvoju online trgovina, kao i savjete za one koji već dugo plove eCommerce vodama.

Pripremite se da čujete više o:

  • iskorištavanju punog potencijala newslettera kako biste povećali svoju prodaju;
  • analiziranju vlastite online trgovine kako biste identificirali postojeće probleme – i pronašli moguća rješenja;
  • tome što treba znati osoba koja želi krenuti u eCommerce vode ili biti još bolja u trenutnom eCommerce poslu;
  • obavezama i pravima online trgovaca i kupaca;

Uz to, ne zaboravite istražiti naše predavače! Bit će prilike da ih “izrešetate” pitanjima i dobijete odgovor na ono što zanima baš vas!

Što možete očekivati?

Meet Magento Hrvatska okupit će više od 150 delegata iz (za sada) 14 različitih zemalja, a ako vam to nije dovoljan poticaj da već danas ugrabite svoju ulaznicu, evo što naši predavači kažu o tome zašto bi nam se trebali pridružiti.

Matija Hrestak (404): “Dođite na Meet Magento Hrvatska i naučite segmentirati. Automatizirati. Optimizirati. Naučite i kako komunicirati specifične poruke onima za koje znate da će ih zanimati – rezultati neće izostati!”

Marcel Majsan (eCommerce Hrvatska): “Educiranje web trgovaca je iznimno važno jer to znanje čini ključnu razliku između uspješnog i neuspješnog web shopa. Tako da vam informacije koje možete saznati na konferenciji ovog tipa mogu uštedjeti jako puno novaca i vremena te poboljšati vaše online poslovanje.”

Ivana Blažoti (Tester): “Jedan od ključeva dobrog poslovanja je odabir platforme koja će najbolje pratiti razvoj online trgovine kroz vrijeme i pokrivati sve potrebe poslovanja te koja omogućuje modularnost i prilagodbu po potrebi. Meet Magento Hrvatska je idealno mjesto za saznati više o tome!”

Ne zaboravite rezervirati svoje mjesto – ulaznice su u prodaji po regularnim cijenama još samo 3 tjedna, nakon čega kreće “Last minute” ponuda!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *