Novosti

Želiš naučiti PHP? Inchoo pokreće PHP akademiju za nezaposlene osobe!

PHP Akademija 2019. - Inchoo

Situacija je takva kakva je, trenutno si nezaposlen i u potrazi za poslom. IT sektor ti se čini kao područje u kojem se vidiš. Razmišljaš što te privlači i dolaziš do ideje da je to web development. Internet je pun informacija o web developmentu, do online tečajeva dođeš kroz nekoliko klikova, razni vodiči iskaču sa svih strana… I ok, prošao si neke od tih materijala, rekao bi za sebe kako poznaješ osnove. No tu proces tvog učenja prestaje ići glatko.

Postaje ti jasno kako trebaš pomoć u svojoj misiji da postaneš web programer. Treba ti netko tko će te uputiti u detalje u programiranju, predložiti u kojem smjeru se dalje educirati. Možda i ukazati na propuste u trenutnom znanju i ohrabriti te za dalje.

Tu nastupamo mi, s PHP akademijom!

Pročitaj više

Želiš biti PHP developer u Inchoou, a ne znaš od kuda krenuti učiti i koja razina znanja ti je potrebna? Onda će ti dobro doći ovaj vodič!

PHP vodič Inchoo posao backend developer

Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja, od dizajna, izrade i optimizacije postojeće web trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka. U tom poslu smo već 10 godina te iza sebe imamo 450 projekata s više od 150 klijenata iz 50 zemalja.

Trenutno brojimo 50-ak zaposlenika, od kojih su velik broj PHP developeri.

Pročitaj više

Inchoo – pravo mjesto za ljetnu praksu!

Praktikanti

Ljeto – godišnje doba koje čeka svaki uzoran, manje uzoran, ali i onaj student kojemu je ostalo svih 57 ispita. Neki ga odluče iskoristiti za odmor ili sezonski rad u sve više popularnoj Americi ili na obalama Lijepe naše. Oni manje sretni rješavaju ranije spomenutih 57 ispita, a tek je nekolicina onih studenata koji se odluče svoje znanje usavršavati na stručnim praksama u vrućim ljetnim danima.

Pročitaj više

Posjetili smo Tjedan Karijera na FOI-ju

Već sedmu godinu za redom, Varaždin sredinom listopada okuplja informatičke tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima. Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI, organizira događaj pod nazivom Tjedan karijera, a zbog raznolikog sadržaja s FOI-
ja, izlaze zadovoljni studenti i poslodavci. Naša vesela delegacija sastojala se od Borisa Kosa, Brune Mitrovića, Maje Kardum i Zrinke Antolović.

Pročitaj više

Povrat investicije (ROI) u dizajnu

Povrat investicije (ROI) u dizajnu je pojam o kojem je bitno pričati kao takvom jer je o samom dizajnu bitno pričati kao o jednom od pridonositelja konačnim rezultatima projekta. Što točno znači stvoriti vrijednost dizajnom?

Pročitaj više

Zvonimir Gembec je “krivac” za povoljan i pristupačan web hosting u Hrvatskoj, a na MM18HR dolazi pričati o Tehničkom dugu

Zvonimir Gembec

Zvonimir Gembec ima 17 godina radnog iskustva na domaćem web hosting tržištu. Nakon uspješnog plasiranja Plus Hostinga na poziciju vodećeg pružatelja web hosting usluga u Hrvatskoj, ove je godine prihvatio nove izazove u ulozi direktora sestrinske tvrtke Sysbee koja cilja na velike strane i domaće klijente koji imaju potrebu za specijaliziranim i kompleksnim infrastrukturnim rješenjima.

Na pozornicu konferencije Meet Magento Hrvatska kaže da dolazi vrlo rado, a pričat će nam o Tehničkom dugu. Što točno smatra pod tim pojmom i zašto je vrlo važan za web trgovine saznajte u nastavku.

Pročitaj više

Mario Pleša “žonglira” sa 5 različitih web trgovina u Feriviju i dolazi na pozornicu MM18HR-a ispričati sve o tome

Mario Pleša

Mario Pleša je administrator i voditelj internet trgovine u tvrtki Ferivi, a na toj poziciji za zadatak ima upravljati s čak 5 različitih web trgovina kroz jednu Magento instalaciju. O kakvim web trgovinama je riječ, koje su prednosti i mane takvog načina poslovanja te koje su posebnosti zbog kojih je potrebno napraviti diversifikaciju poslovanja na veći broj web trgovina u potpunosti će objasniti tijekom svoje prezentacije, no određena objašnjenja je dao i u ovom intervjuu.

Pročitaj više

Ivica Kruhek dolazi na pozornicu #MM18HR odgovoriti na pitanje “Što i kako kupci zapravo koriste u vašoj web trgovini – customer journey demistifikacija”

Ivica Kruhek

Ivica Kruhek direktor tvrtke Marker d.o.o. više od dvanaest godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Svi koji se kreću u eCommerce krugovima sigurno su ga imali prilike sresti na domaćim i regionalnim konferencijama. Tako i drugu godinu zaredom dolazi na Meet Magento konferenciju u ulozi predavača, a kako se posljednjih godina bavi psihologijom ponašanja korisnika na internetu uputit će nas u svoja saznanja kroz predavanje na temu “Što i kako kupci zapravo koriste u vašoj web trgovini – customer journey demistifikacija“.

Pročitaj više

Maja Šutalo dolazi na pozornicu #MM18HR držati predavanje na temu “Zaštita privatnosti – prijetnja ili prilika za digitalni marketing?”

Maja Šutalo

Maja Šutalo u odvjetništvu radi od 2013. godine kao odvjetnička vježbenica. 2016. godine je položila pravosudni ispit te je iste godine postala odvjetnicom. Samostalni odvjetnički ured Šutalo otvorila je u travnju ove godine.

Pružajući pravne usluge za domaće i inozemno tržište specijalizirala se za trgovačko pravo i pravo trgovačkih društava, stvarno pravo i zaštitu osobnih podataka.

Pročitaj više

Jer Kuleni imaju dušu!

Prošli vikend smo sudjelovali na KulenDayz konferenciji, najvećoj IT konferenciju u Slavoniji. Zasluge što ova konferencija postoji idu Bernardu Katiću, idejnom začetniku i direktoru konferencije. Prije 10 godina je osječki Microsoft Community pozvao ekipu iz cijele Hrvatske na druženje i predavanja u Osijek i tad se okupilo 30-tak ljudi. Danas, 10 godina kasnije, konferencija bilježi 700 registriranih sudionika, a Pampas je posjetilo više od 800 ljudi.

Pročitaj više

Rene Krasnić Velicki s temom “Kako uposliti Instagram kao vaš glavni prodajni kanal?” dolazi na pozornicu #MM18HR

Rene Krasnic Velicki

Rene je voditeljica marketinga i prodaje u Zlatarnice Karat, obiteljskom obrtu koji se bavi proizvodnjom i maloprodajom nakita u zlatu, srebru i platini. Osim toga, radi i kao lead dizajnerica.

Na pozornicu konferencije Meet Magento Hrvatska krajem rujna izaći će s temom “Kako uposliti Instagram kao vaš glavni prodajni kanal?“, a kako se zbog tog načina poslovanja uspjela probiti ispred jake konkurencije, možemo garantirati kako će predavanje biti i više no korisno.

Neke od brojnih savjeta s nama je već podijelila, a sada ih i vi imate priliku pročitati kroz ovaj kratki intervju.

Pročitaj više

Zapošljavamo PHP developere!

Inchoo zapošljava PHP developere

Nakon interne edukacije u trajanju od 5-7 tjedana, ulaziš u produkcijski tim, upoznaješ se s projektima i krećeš raditi na promišljanju o arhitekturi i funkcionalnosti online trgovine. U suradnji s timom i project managerima, odlučivat ćeš koji su zadaci prioritetni, gdje treba zapeti s klijentom i projektom, a gdje popustiti.

U videu pogledaj što naš tehnički edukator očekuje od novozaposlenog developera te koja su iskustva jednog junior i jednog senior PHP developera u Inchoou.

Pročitaj više