PHP Developeri, Frontend Developer i Dizajner – Inchoo zapošljava!

Ako tražiš posao u tvrtki koja izrađuje web trgovine, u kojoj je velik naglasak na organizaciji raspodjele posla kako nitko u timu ne bi bio preopterećen, mjesto gdje imaš od koga učiti i pitati za savjet, posao na kojem možeš napredovati i profesionalno i financijski, posao koji je izazovan i nudi konstantno usavršavanje, pogledaj naše natječaje!

Kako bismo nastavili isporučivati kvalitetna web shop rješenja za klijente iz cijelog svijeta, želimo proširiti naše timove. Zato zapošljavamo na više pozicija!

PHP Developer

Da pojednostavimo, ključna znanja koja tražimo za ovaj natječaj su: PHP, MySQL, HTML i JavaScript.

Bilo da ste znanjem i iskustvom na Juniorskoj poziciji ili pak iskusniji developer koji je znanjem na razini Senior pozicije, pogledajte video u kojem naša 3 developera opisuju kako izgleda put od natječaja, preko interne edukacije i ulaska u produkcijski tim kao PHP Developer. Ako ste zainteresirani za suradnju, javite nam se do 15. veljače.

No, ako želiš biti PHP Developer, ali smatraš kako bi trebao još učiti, pripremili smo vodič kroz PHP. Prođi materijale, nakucaj nešto svoje i javi nam se!

Frontend Developer

Za ovu poziciju tražimo iskusnijeg frontendaša s nekoliko projekata iza sebe, kojem je izazov paziti na to da se dizajn prikazuje dobro u različitim preglednicima (razne verzije Firefoxa, Chromea, Safarija) i na različitim platformama – smartphone, tablet i desktop računala.

Obavezno je znanje HTML-a, CSS-a, UX/UI i barem jedan responsive design projekt na kojem si radio. Pogledaj detalje natječaja i ako si odgovaramo, javi nam se do 16. veljače s primjerima prethodnih radova.

Dizajner

Tražimo dizajnera koji posebnu pažnju usmjerava na user-centered design i stavlja korisničko iskustvo na prvo mjesto prilikom osmišljavanja funkcionalnosti korisničkog sučelja u eCommerce projektima.

Tvoj posao će se sastojati od analize podataka, razvoja koncepata, izrade prototipa te pripreme vizualnih rješenja za online poslovanja iz širokog spektra industrija.

Naš dizajnerski tim ima puno utakmica u nogama, često su i predavači iz raznih dizajn područja i imat ćeš od koga učiti kako bi nadogradio svoje znanje. Natječaj je otvoren do 23. veljače.

Pogledaj što tražimo, što nudimo i ako se pronađeš u nekom od natječaja, javi nam se na posao[at]inchoo.net


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *